A Benzema-ugyet mar kibeleztuk, egyertelmu, hogy nem fog jonni, mivel mondta, hogy maradni Lyonban es meg Calderon sem olyan hulye, h kifizessen erte 50 milliot. Aulas hihetetlenul tulbecsuli a jatekosait, amolyan del Nido 2. Benzema kilove.
Az Arsenal latszik, hogy jol taktikazik, amint lattak, hogy a Milan nem kepes 35 millio felett fizetni Adebayorert ujra elohoztak, h megiscsak 40-be kerul, ekkor kiesett a Milan. A Barca jott megint 35-36 koruli osszeggel, ekkor azt mondtak, hogy inkabb 45 az ara. En mar nem latok modot arra, hogy Adebayor elmenjen Londonbol, sztem az utolso percben kap majd az Arsenaltol egy 80-100 ezer kozotti fizetest, amit elfogad, mert sztem o is latja, hogy jobb az, mint a 30. Adebayor kilove.
Villa: A Valencia sztem vegul el fogja adni 35-40 millio euroert, de nem hiszem, hogy nekunk. Vagy a madrid, vagy valamelyik angol csapat lesz a befuto. A Barca nem ad 35 felett, a Valencia meg 40 millat ker, es majd amikor latjak, h nem tudjak eladni, akkor az utolso percben vki elviszi 30-35-ert. Villa kilove.
Huntelaar: O az a jatekos, aki erzesem szerint a legmegfelelobb lenne, Samu potlasara. Fiatal (majdnem 25), gyors, agilis, viszonylag magas (186cm), mindket labbal veszelyes. A holland bajnoksagban meccs/gol atlaga volt (34/34). Egy gond van, a vezetoseg nem erdeklodik iranta, pedig biztosan a legjobb megoldas lenne, velemenyem szerint legalabb a RvN szintet elerne a spanyol bajnoksagban. (Szerintem maximum 30 millioert el lehetne hozni. A transfermarkt.de, ami altalaban megbizhato 18,5 milliora becsuli az arat.) Huntelaar kilove.
Trezeguet: Fenykoraban a vilag egyik legjobb csatara volt, a Juventus jateka nagyon fekszik neki, de szerintem nem tudna alkalmazkodni a spanyol focihoz. 25 millio eurot nem er, ha olyan 17+3 millio euroert el tudnank hozni, meg lehet, hogy meg is erne, de maskepp nem nagyon. Velemenyem szerint tul oreg (30).
Drogba: Van egy nagyon rossz erzesem, hogy o lesz a vegso megoldas. Rugna ugy 10-15 golt, kiharcolna 4-5 tizenegyest

Az a gondom vele, hogy legalabb annyit szineszkedik, mint amennyit focizik, es mar elmult 30. Ezzel szemben Eto'o soha nem esik ossze szandekosan, mindig eleri a 20 golt, ha legalabb a szezon 3/4 reszeben egeszseges. Ja es csak 27 eves.
Van egy ilyen rossz erzesem, hogy szerintem aron felul fogjuk megvenni Drogbat kb. 30 millioert, amikor nem is er csak 20-25-ot. Samu meg 40 alatt, kb. szinten 30ert fog menni. Ne legyen igazam...
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszu lett, koszonom, ha vegig olvastatok.