osztom a véleményed, szerintem sincs most olyan ütőképes csatár akire reális esély lenne szerződtetni. Egyre többen marasztalják, reméljük sikerrel.Rajmó írta:nekem egyre inkább az az érzésem, hogy Eto'o nem megy el sehova, aminek én nagyon örülnék, mert tényleg egy hihetetlen képességű csatár.ha körbenézünk jelenleg a piacon, nem lenne olyan futballista akit reális esély lenne szerződtetni, szal maradjon csak
Samuel Eto'o #3
- Rajmó
- Capitá del Barça
nekem egyre inkább az az érzésem, hogy Eto'o nem megy el sehova, aminek én nagyon örülnék, mert tényleg egy hihetetlen képességű csatár.
ha körbenézünk jelenleg a piacon, nem lenne olyan futballista akit reális esély lenne szerződtetni, szal maradjon csak 

- matyi02
- Entrenador del Barça
Carles Puyol Saforcada írta:tavaly is így volt aztán láttad mire mentünk velematyi02 írta:Hát ez szép !
Elöször :Messi
Utána:Xavi
Most meg:Ini beszélt aról hogy eto maradjon ugy látszik nagyon kedvelik a Kamerunit ha pedig ez így van már pedig biztos a vezetőségnek el kéne gondolkodnia az eladásán !
És az előző mecsen is jól játszot.
Messi---------Hleb/Ini
-----Xavi
----Eto--Henry
Szerintem ha jövöre így két csatáral játszanák mit ne mondjak ütősek lennénk Eto,Henry szép lene !:)![]()
Messi furcsán fest jobboldali középpályásként de nem szólok bele,ahogy gondolod
csak így tudtam leírni de mesi egy picit visza vont csatárt játszana

Messi mint középálya én se vagyok bolond

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
tavaly is így volt aztán láttad mire mentünk velematyi02 írta:Hát ez szép !
Most meg:Ini beszélt aról hogy eto maradjon ugy látszik nagyon kedvelik a Kamerunit ha pedig ez így van már pedig biztos a vezetőségnek el kéne gondolkodnia az eladásán !
Messi---------Hleb/Ini
-----Xavi
----Eto--Henry
Szerintem ha jövöre így két csatáral játszanák mit ne mondjak ütősek lennénk Eto,Henry szép lene !:)

Messi furcsán fest jobboldali középpályásként de nem szólok bele,ahogy gondolod

- matyi02
- Entrenador del Barça
Hát ez szép !
Messi---------Hleb/Ini
-----Xavi
----Eto--Henry
Szerintem ha jövöre így két csatáral játszanák mit ne mondjak ütősek lennénk Eto,Henry szép lene !:)
Messi---------Hleb/Ini
-----Xavi
----Eto--Henry

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
a 3. érvelésedhez kapcsolódóan:Danka00792 írta:Ez ide tartozik, itt válaszolok.manuel írta:...![]()
Manuel, ha te nem láttál Eto'o-tol korrekt nyilatkozatot, akkor te nemhiszem, hogy elolvastad az Eto'o-s cikkeket. A nyilatkozatai öszínték, és szerintem ez a legfontosabb dolog. (Nem ugy, mint R10, aki százszor elmondta, hogy akar játszani és újra a régi lesz)
3 dolgot felroroltál, utána teddet: "és stb stb"
Le merném fogadni, hogy egy ujabb negatív hirt nem tudnál mondani keresgélés nélkül, vagy még talán azzal sem.
1.: Madrid gyalázása: Hmm... érdekes, arról egy szot sem emlitesz, hogy utána nyilvánosan BOCSÁNATOT KÉRT. Ja, persze, te nem olvasol ilyen nyilatkozatokat Eto'o-tol, elfelejtettem. Bocs!
2.: Lefejelt egy újságírot: Erröl már elmondtam a véleményem, nem kivánom ujra részletezni.
3.: Eltiltotta magát a Real elleni rangadórol: Én meg tudom öt érteni.Egész évben alig játszott sérülések miatt, nem kedveli a Real-t (enyhén szólva) és sorfalat kellene állnia neki...Mikor már a ligát már elvesztették...
akármennyire is utálja a real-t,a sportszerűtlenséget emiatt nem lehet elnézni...

ha meg a ligát már elvesztették az nem hozzáállás hogy na jó nincs kedvem több meccset játszani...ez nem lehet egy Barca-játékos felfogása!

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ez ide tartozik, itt válaszolok.manuel írta:...

Manuel, ha te nem láttál Eto'o-tol korrekt nyilatkozatot, akkor te nemhiszem, hogy elolvastad az Eto'o-s cikkeket. A nyilatkozatai öszínték, és szerintem ez a legfontosabb dolog. (Nem ugy, mint R10, aki százszor elmondta, hogy akar játszani és újra a régi lesz

3 dolgot felroroltál, utána teddet: "és stb stb"
Le merném fogadni, hogy egy ujabb negatív hirt nem tudnál mondani keresgélés nélkül, vagy még talán azzal sem.
1.: Madrid gyalázása: Hmm... érdekes, arról egy szot sem emlitesz, hogy utána nyilvánosan BOCSÁNATOT KÉRT. Ja, persze, te nem olvasol ilyen nyilatkozatokat Eto'o-tol, elfelejtettem. Bocs!
2.: Lefejelt egy újságírot: Erröl már elmondtam a véleményem, nem kivánom ujra részletezni.
3.: Eltiltotta magát a Real elleni rangadórol: Én meg tudom öt érteni.

Ha nem érdeklõdik utána senki akkor miért nem tartják meg??
Miért akarják az egész csapatot átrendezni?
Miért akarják az egész csapatot átrendezni?

Köszi!fcjoc írta:eddigi legjobb indok miért maradjon samumaxilopez írta:Benzema egy buta arab hím ivarsejt és nemfog nyelvet tanulni ergo megy nasri után Wengerhez aki Francia de mivel ők megvették nasrit igy nemkell benzema igy a kopasz marad a helyén Samu meg nálunk! "remélhetőleg"mondjuk szerintem se jöjjön benzema

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
ezt jól megmondtadLéfe írta:Ne maradjon és -- kész

- visca el barca
- Presidente del Barça
biztos vagyok benne, hogy maradni fog. egyszerűen nem kell senkinek sem. (a senki alatt bármely európai, akár bl-re is esélyes topklubbot értem)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hát szerintem meg maradjon...Léfe írta:Ne maradjon és -- kész
nem kell nekünk csatárt keresgetni, mikor a világ egyik legjobb csatára játszik nálunk
csak ha mégsem megy el, akk remélem nem fog Eto'o játszani a sértődöttet

habár még meg is érteném, mivel szinte el akarták üldözni...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Látom jó sok meccset láttál te isLéfe írta:Ne maradjon és -- kész

A mostani támadósorból Messivel Eto'o tud a legjobban összejátszani! Ezen kívül még ezernyi érv van amellett,h a kameruni szinte pótolhatatlan.Térj észhez...
-
- Jugador del Barça
MARADjon ETO és kész.
A Benzema-ugyet mar kibeleztuk, egyertelmu, hogy nem fog jonni, mivel mondta, hogy maradni Lyonban es meg Calderon sem olyan hulye, h kifizessen erte 50 milliot. Aulas hihetetlenul tulbecsuli a jatekosait, amolyan del Nido 2. Benzema kilove....
Majdnem teljesen egyetértek de sztem Adebayor a másik fő esélyes Drogba mellett. Pep konkrétan lenyilatkozta hogy őt szeretné ha jól tévedek. Szerintem jelenleg 60% drogba 30% ade a valoszinűség
Majdnem teljesen egyetértek de sztem Adebayor a másik fő esélyes Drogba mellett. Pep konkrétan lenyilatkozta hogy őt szeretné ha jól tévedek. Szerintem jelenleg 60% drogba 30% ade a valoszinűség
A Benzema-ugyet mar kibeleztuk, egyertelmu, hogy nem fog jonni, mivel mondta, hogy maradni Lyonban es meg Calderon sem olyan hulye, h kifizessen erte 50 milliot. Aulas hihetetlenul tulbecsuli a jatekosait, amolyan del Nido 2. Benzema kilove.
Az Arsenal latszik, hogy jol taktikazik, amint lattak, hogy a Milan nem kepes 35 millio felett fizetni Adebayorert ujra elohoztak, h megiscsak 40-be kerul, ekkor kiesett a Milan. A Barca jott megint 35-36 koruli osszeggel, ekkor azt mondtak, hogy inkabb 45 az ara. En mar nem latok modot arra, hogy Adebayor elmenjen Londonbol, sztem az utolso percben kap majd az Arsenaltol egy 80-100 ezer kozotti fizetest, amit elfogad, mert sztem o is latja, hogy jobb az, mint a 30. Adebayor kilove.
Villa: A Valencia sztem vegul el fogja adni 35-40 millio euroert, de nem hiszem, hogy nekunk. Vagy a madrid, vagy valamelyik angol csapat lesz a befuto. A Barca nem ad 35 felett, a Valencia meg 40 millat ker, es majd amikor latjak, h nem tudjak eladni, akkor az utolso percben vki elviszi 30-35-ert. Villa kilove.
Huntelaar: O az a jatekos, aki erzesem szerint a legmegfelelobb lenne, Samu potlasara. Fiatal (majdnem 25), gyors, agilis, viszonylag magas (186cm), mindket labbal veszelyes. A holland bajnoksagban meccs/gol atlaga volt (34/34). Egy gond van, a vezetoseg nem erdeklodik iranta, pedig biztosan a legjobb megoldas lenne, velemenyem szerint legalabb a RvN szintet elerne a spanyol bajnoksagban. (Szerintem maximum 30 millioert el lehetne hozni. A transfermarkt.de, ami altalaban megbizhato 18,5 milliora becsuli az arat.) Huntelaar kilove.
Trezeguet: Fenykoraban a vilag egyik legjobb csatara volt, a Juventus jateka nagyon fekszik neki, de szerintem nem tudna alkalmazkodni a spanyol focihoz. 25 millio eurot nem er, ha olyan 17+3 millio euroert el tudnank hozni, meg lehet, hogy meg is erne, de maskepp nem nagyon. Velemenyem szerint tul oreg (30).
Drogba: Van egy nagyon rossz erzesem, hogy o lesz a vegso megoldas. Rugna ugy 10-15 golt, kiharcolna 4-5 tizenegyest
Az a gondom vele, hogy legalabb annyit szineszkedik, mint amennyit focizik, es mar elmult 30. Ezzel szemben Eto'o soha nem esik ossze szandekosan, mindig eleri a 20 golt, ha legalabb a szezon 3/4 reszeben egeszseges. Ja es csak 27 eves.
Van egy ilyen rossz erzesem, hogy szerintem aron felul fogjuk megvenni Drogbat kb. 30 millioert, amikor nem is er csak 20-25-ot. Samu meg 40 alatt, kb. szinten 30ert fog menni. Ne legyen igazam...
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszu lett, koszonom, ha vegig olvastatok.
Az Arsenal latszik, hogy jol taktikazik, amint lattak, hogy a Milan nem kepes 35 millio felett fizetni Adebayorert ujra elohoztak, h megiscsak 40-be kerul, ekkor kiesett a Milan. A Barca jott megint 35-36 koruli osszeggel, ekkor azt mondtak, hogy inkabb 45 az ara. En mar nem latok modot arra, hogy Adebayor elmenjen Londonbol, sztem az utolso percben kap majd az Arsenaltol egy 80-100 ezer kozotti fizetest, amit elfogad, mert sztem o is latja, hogy jobb az, mint a 30. Adebayor kilove.
Villa: A Valencia sztem vegul el fogja adni 35-40 millio euroert, de nem hiszem, hogy nekunk. Vagy a madrid, vagy valamelyik angol csapat lesz a befuto. A Barca nem ad 35 felett, a Valencia meg 40 millat ker, es majd amikor latjak, h nem tudjak eladni, akkor az utolso percben vki elviszi 30-35-ert. Villa kilove.
Huntelaar: O az a jatekos, aki erzesem szerint a legmegfelelobb lenne, Samu potlasara. Fiatal (majdnem 25), gyors, agilis, viszonylag magas (186cm), mindket labbal veszelyes. A holland bajnoksagban meccs/gol atlaga volt (34/34). Egy gond van, a vezetoseg nem erdeklodik iranta, pedig biztosan a legjobb megoldas lenne, velemenyem szerint legalabb a RvN szintet elerne a spanyol bajnoksagban. (Szerintem maximum 30 millioert el lehetne hozni. A transfermarkt.de, ami altalaban megbizhato 18,5 milliora becsuli az arat.) Huntelaar kilove.
Trezeguet: Fenykoraban a vilag egyik legjobb csatara volt, a Juventus jateka nagyon fekszik neki, de szerintem nem tudna alkalmazkodni a spanyol focihoz. 25 millio eurot nem er, ha olyan 17+3 millio euroert el tudnank hozni, meg lehet, hogy meg is erne, de maskepp nem nagyon. Velemenyem szerint tul oreg (30).
Drogba: Van egy nagyon rossz erzesem, hogy o lesz a vegso megoldas. Rugna ugy 10-15 golt, kiharcolna 4-5 tizenegyest

Van egy ilyen rossz erzesem, hogy szerintem aron felul fogjuk megvenni Drogbat kb. 30 millioert, amikor nem is er csak 20-25-ot. Samu meg 40 alatt, kb. szinten 30ert fog menni. Ne legyen igazam...
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszu lett, koszonom, ha vegig olvastatok.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
a vége az lesz hogy Eto'o megy. ugy mint Ronaldinhonál volt hiába volt hogy nem kell senkinek meg a többi rizsa ő már nincs, úgyanaz lesz a sorsa a kameruninak. helyére meg jönni fog valami olcsóbb furcsán hangzó megoldás. egyébként legalább Pepben kezdek bízni, hogy tudja mit csinál mert lelkesedés az van
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Logikus, de 1 év alatt a hirtelen haragú Samu is megmásíthatja a nyilatkozatát...Barcaforever írta:Mondok én egyszerű gazdasági indokot.4 éve vettük.Ugyebár, egy játékos, aki 5 éve van egy klubnál, klubváltásnál "csak" egy évi bérét kell kifizetni.Eto'o kezdte el hangoztatni, h ő olyan klubba akar menni, ahol serlegeket nyernek, szal hiába akarod a legjobbat, számíts a legrosszabbra hozzáállással, gondolom Laportáéknak eszükbe jutott, ha esetleg egy nem túl sikeres év jönne ismét, akkor a nagy pénz kiesés mellé, több euró millióktól esne el a klub Eto'o távozásval.
Mellesleg, nekem semmi bajom Eto'o-val de jó kis fricska neki, h senki se hajlandó kifizetni érte ennyi pénzt.( amennyit ér)

És ami a legfontosabb sztem: vele sokkal több esélyünk van címeket nyerni, mint nélküle... Ezt Laportáék is tudják, csak...
Előre a TITOlusokért!
én is! De többen lennének azok akik nem adnák el!! 

tenyleg ki kellene talalni vmit, amivel hirdetni lehetne Etoo maradasat
OFF: az eurobarcan is elneznek egy ilyen szavazast Samu maradasara.\

OFF: az eurobarcan is elneznek egy ilyen szavazast Samu maradasara.\

H a t t r i c k
- Karashu
- Jugador d'estrella
Ez tényleg ötletes lenne!mrmonster írta:Ha kint a sociók egy része ki akarta rúgni Laportát, még egy szavazást is kierőltettek, akkor most pl. nem ártana nagy-nagy transzparenseket gyártani és mindenhol mutogatni azzal a felirattal pl. hogy: "Eto'o-t el ne adjátok!!!"
Szerintem bármi is van a háttérben, bármiket nyilatkozgat Samu, sajnos a Barça történetének egyik legnagyobb hibája őt eladni... Ekkora futballistát eltékozolni...

De ha ez Barcelónában megvalósulna, lehet lenne értelme!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mondok én egyszerű gazdasági indokot.4 éve vettük.Ugyebár, egy játékos, aki 5 éve van egy klubnál, klubváltásnál "csak" egy évi bérét kell kifizetni.Eto'o kezdte el hangoztatni, h ő olyan klubba akar menni, ahol serlegeket nyernek, szal hiába akarod a legjobbat, számíts a legrosszabbra hozzáállással, gondolom Laportáéknak eszükbe jutott, ha esetleg egy nem túl sikeres év jönne ismét, akkor a nagy pénz kiesés mellé, több euró millióktól esne el a klub Eto'o távozásval.mrmonster írta:Ha kint a sociók egy része ki akarta rúgni Laportát, még egy szavazást is kierőltettek, akkor most pl. nem ártana nagy-nagy transzparenseket gyártani és mindenhol mutogatni azzal a felirattal pl. hogy: "Eto'o-t el ne adjátok!!!"
Szerintem bármi is van a háttérben, bármiket nyilatkozgat Samu, sajnos a Barça történetének egyik legnagyobb hibája őt eladni... Ekkora futballistát eltékozolni...
Mellesleg, nekem semmi bajom Eto'o-val de jó kis fricska neki, h senki se hajlandó kifizetni érte ennyi pénzt.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bezzeg a Mallorca ellen végig fütyülték, most meg sírnak, hogy maradjon. Áhh

in to exile
eddigi legjobb indok miért maradjon samumaxilopez írta:Benzema egy buta arab hím ivarsejt és nemfog nyelvet tanulni ergo megy nasri után Wengerhez aki Francia de mivel ők megvették nasrit igy nemkell benzema igy a kopasz marad a helyén Samu meg nálunk! "remélhetőleg"