Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
osztom a véleményed, szerintem sincs most olyan ütőképes csatár akire reális esély lenne szerződtetni. Egyre többen marasztalják, reméljük sikerrel.Rajmó írta:nekem egyre inkább az az érzésem, hogy Eto'o nem megy el sehova, aminek én nagyon örülnék, mert tényleg egy hihetetlen képességű csatár.ha körbenézünk jelenleg a piacon, nem lenne olyan futballista akit reális esély lenne szerződtetni, szal maradjon csak
Carles Puyol Saforcada írta:tavaly is így volt aztán láttad mire mentünk velematyi02 írta:Hát ez szép !
Elöször :Messi
Utána:Xavi
Most meg:Ini beszélt aról hogy eto maradjon ugy látszik nagyon kedvelik a Kamerunit ha pedig ez így van már pedig biztos a vezetőségnek el kéne gondolkodnia az eladásán !
És az előző mecsen is jól játszot.
Messi---------Hleb/Ini
-----Xavi
----Eto--Henry
Szerintem ha jövöre így két csatáral játszanák mit ne mondjak ütősek lennénk Eto,Henry szép lene !:)![]()
Messi furcsán fest jobboldali középpályásként de nem szólok bele,ahogy gondolod
tavaly is így volt aztán láttad mire mentünk velematyi02 írta:Hát ez szép !
Elöször :Messi
Utána:Xavi
Most meg:Ini beszélt aról hogy eto maradjon ugy látszik nagyon kedvelik a Kamerunit ha pedig ez így van már pedig biztos a vezetőségnek el kéne gondolkodnia az eladásán !
És az előző mecsen is jól játszot.
Messi---------Hleb/Ini
-----Xavi
----Eto--Henry
Szerintem ha jövöre így két csatáral játszanák mit ne mondjak ütősek lennénk Eto,Henry szép lene !:)
a 3. érvelésedhez kapcsolódóan:Danka00792 írta:Ez ide tartozik, itt válaszolok.manuel írta:...![]()
Manuel, ha te nem láttál Eto'o-tol korrekt nyilatkozatot, akkor te nemhiszem, hogy elolvastad az Eto'o-s cikkeket. A nyilatkozatai öszínték, és szerintem ez a legfontosabb dolog. (Nem ugy, mint R10, aki százszor elmondta, hogy akar játszani és újra a régi lesz)
3 dolgot felroroltál, utána teddet: "és stb stb"
Le merném fogadni, hogy egy ujabb negatív hirt nem tudnál mondani keresgélés nélkül, vagy még talán azzal sem.
1.: Madrid gyalázása: Hmm... érdekes, arról egy szot sem emlitesz, hogy utána nyilvánosan BOCSÁNATOT KÉRT. Ja, persze, te nem olvasol ilyen nyilatkozatokat Eto'o-tol, elfelejtettem. Bocs!
2.: Lefejelt egy újságírot: Erröl már elmondtam a véleményem, nem kivánom ujra részletezni.
3.: Eltiltotta magát a Real elleni rangadórol: Én meg tudom öt érteni.Egész évben alig játszott sérülések miatt, nem kedveli a Real-t (enyhén szólva) és sorfalat kellene állnia neki...Mikor már a ligát már elvesztették...
Ez ide tartozik, itt válaszolok.manuel írta:...
Köszi!fcjoc írta:eddigi legjobb indok miért maradjon samumaxilopez írta:Benzema egy buta arab hím ivarsejt és nemfog nyelvet tanulni ergo megy nasri után Wengerhez aki Francia de mivel ők megvették nasrit igy nemkell benzema igy a kopasz marad a helyén Samu meg nálunk! "remélhetőleg"mondjuk szerintem se jöjjön benzema
ezt jól megmondtadLéfe írta:Ne maradjon és -- kész
Hát szerintem meg maradjon...Léfe írta:Ne maradjon és -- kész
Látom jó sok meccset láttál te isLéfe írta:Ne maradjon és -- kész
Logikus, de 1 év alatt a hirtelen haragú Samu is megmásíthatja a nyilatkozatát...Barcaforever írta:Mondok én egyszerű gazdasági indokot.4 éve vettük.Ugyebár, egy játékos, aki 5 éve van egy klubnál, klubváltásnál "csak" egy évi bérét kell kifizetni.Eto'o kezdte el hangoztatni, h ő olyan klubba akar menni, ahol serlegeket nyernek, szal hiába akarod a legjobbat, számíts a legrosszabbra hozzáállással, gondolom Laportáéknak eszükbe jutott, ha esetleg egy nem túl sikeres év jönne ismét, akkor a nagy pénz kiesés mellé, több euró millióktól esne el a klub Eto'o távozásval.
Mellesleg, nekem semmi bajom Eto'o-val de jó kis fricska neki, h senki se hajlandó kifizetni érte ennyi pénzt.( amennyit ér)
Ez tényleg ötletes lenne!mrmonster írta:Ha kint a sociók egy része ki akarta rúgni Laportát, még egy szavazást is kierőltettek, akkor most pl. nem ártana nagy-nagy transzparenseket gyártani és mindenhol mutogatni azzal a felirattal pl. hogy: "Eto'o-t el ne adjátok!!!"
Szerintem bármi is van a háttérben, bármiket nyilatkozgat Samu, sajnos a Barça történetének egyik legnagyobb hibája őt eladni... Ekkora futballistát eltékozolni...
Mondok én egyszerű gazdasági indokot.4 éve vettük.Ugyebár, egy játékos, aki 5 éve van egy klubnál, klubváltásnál "csak" egy évi bérét kell kifizetni.Eto'o kezdte el hangoztatni, h ő olyan klubba akar menni, ahol serlegeket nyernek, szal hiába akarod a legjobbat, számíts a legrosszabbra hozzáállással, gondolom Laportáéknak eszükbe jutott, ha esetleg egy nem túl sikeres év jönne ismét, akkor a nagy pénz kiesés mellé, több euró millióktól esne el a klub Eto'o távozásval.mrmonster írta:Ha kint a sociók egy része ki akarta rúgni Laportát, még egy szavazást is kierőltettek, akkor most pl. nem ártana nagy-nagy transzparenseket gyártani és mindenhol mutogatni azzal a felirattal pl. hogy: "Eto'o-t el ne adjátok!!!"
Szerintem bármi is van a háttérben, bármiket nyilatkozgat Samu, sajnos a Barça történetének egyik legnagyobb hibája őt eladni... Ekkora futballistát eltékozolni...
eddigi legjobb indok miért maradjon samumaxilopez írta:Benzema egy buta arab hím ivarsejt és nemfog nyelvet tanulni ergo megy nasri után Wengerhez aki Francia de mivel ők megvették nasrit igy nemkell benzema igy a kopasz marad a helyén Samu meg nálunk! "remélhetőleg"