Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Cazorla-Villareal-Real Madrid (állítólag Casillasnak már el is mondta,hivatalosan már holnap bejelenthetik.16 milkáért.)
- danianevem
- Entrenador del Barça
Solari az Inter-ből a San Lorenzó-ba igazolt. Úgy látszik hazatér pályafutása végére...
Ja, de remélem a Liverpoolal is szembe kerül a Barca.LG írta:De ne felejtd, h pl. utoljára is a nagyon gyenge Barca azért nagyon megszoritotta a ereje teljében lévő mut. Idén megütjük őket
De ne felejtd, h pl. utoljára is a nagyon gyenge Barca azért nagyon megszoritotta a ereje teljében lévő mut. Idén megütjük őket
- csabimo
- Capitá del Barça
Én is örülnék ha lenne egy barca-pool párharc a bl-ben, de ugyanakkor rettegek az angol csapatoktól, mert nem fekszenek ugy nekünk mint egy olasz...A barca-chelsea párharcok is mindig kiélezettek voltak, a pool ugye elbucsuztatott, az arsenalt megvertükLG írta:A Pool is odaérhet, főleg, ha olyan mákjuk lesz, mint most az első két Pl. fordulóban...ők bármelyik olasz csapatot megszégyenitően nyomatják a bunkerfocit, ami sajnos eredményes. Bárcsak megint olyan lenne mint 2006ban, amikor a Benfica korán kiütötte a szemeteket. Bár annak is örülnék, ha a Barca visszavágna.

Egy biztos h valamelyikkel megint találkozunk idén a bl-ben...(legalább is remélem).
A Pool is odaérhet, főleg, ha olyan mákjuk lesz, mint most az első két Pl. fordulóban...ők bármelyik olasz csapatot megszégyenitően nyomatják a bunkerfocit, ami sajnos eredményes. Bárcsak megint olyan lenne mint 2006ban, amikor a Benfica korán kiütötte a szemeteket. Bár annak is örülnék, ha a Barca visszavágna.
- MeNnOn
- Jugador del Barça
papírforma alapján már 2 éve az nb1 be kéne lenni a fradinak...ennyit ér
nem lehet megjósolni szerintem..oda érhet még az Inter,Real,Arsenal esetleg...

nem lehet megjósolni szerintem..oda érhet még az Inter,Real,Arsenal esetleg...

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Sztem max a 8ba jutnak, de az előző évek alapján az is meglepetés lenne.Zsolti írta:sztem a mu idén kiesik a 16 között.....viszont a reál is ott lehet a négyben..
BARCA, MU, Chelsea, Pool szerintem. (Gondolom csak tévedésből írtok Bayert, mert a Bayer az a Leverkusenbali 15 írta:A jelenlegi európai csapatokat és igazolásokat nézve szerintetek a Bl-ben ki jut be a legjobb 4 közé?
Tudom hogy hülyeség előre gondolkodni de ezek után kíváncsi vagyok mit gondoltok

Szerintem a papírforma szerint ez lenne, de persze ha a sorsolás alapján lehetséges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga 2008.08.26. 19:30:12-kor.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Chelsea megint ott lesz az szinte tuti, papíron MI is,többi bármi lehet. M.U. szntem sem lesz olyan hosszú életű a sorozatban mint idén/tavaly.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
arsenal kevés lesz még nagyon fiatal csapat pár év kell nekik és egyeduralkodok lesznek szerintem....Bayer sose volt jomatyi02 írta:Chelsea,Mu,BARCA,???(Arsenak,Poool,Juve,Bayer,Inter,)Sztem ezek közül lesz az a maradék egy

Barca, Chelsea, Inter, ?bali 15 írta:A jelenlegi európai csapatokat és igazolásokat nézve szerintetek a Bl-ben ki jut be a legjobb 4 közé?
Tudom hogy hülyeség előre gondolkodni de ezek után kíváncsi vagyok mit gondoltok
Mourinho szerintem most úgy helyrepakolja az Intert, h a Bl-ben is jók lesznek. A keret mindenképpen képes rá.
A Chelsea és a Barca meg szvsz nagyon erős lesz. Mind a kettő kifog emelkedni hazája bajnokságából szerintem.
Pl. a Chelseat meg a Barcát tuti az első 4be várnám, ha nem kerülnének össze. De ha nem kerülnek össze, akkor szvsz tuti mind2 ott lesz.
2 angol egy olasz és egy spanyol
A jelenlegi európai csapatokat és igazolásokat nézve szerintetek a Bl-ben ki jut be a legjobb 4 közé? 

Hát nem tudom...Csoppy írta:na meg a védősort kicsit átdolgozni
azért némileg erősítettek a Milannál védő poszton is. Jött Zambrotta ugye tőlünk,plusz Senderos az Arsenaltól. Azonkívül ott van a még mindig zseniális Nesta és Maldini, valamint Oddo,Jankulovski,Favalli,Kaladze és Bonera.
Jó,nyilván van jobb védelem is Európában,de rossznak azért ezt sem nevezném..
Ugye nem azt olvastam, hogy Ancellotti csapatát lesz majd a legérdekesebb nézni idén....?????????
Ugyan már gyerekek a milan amióta stagnál az edző, ugyanazt a bunkerfocit játszák... Nem lepődnék meg, ha 1-0ás állásnál seva hátraguritaná a labdát edzői utasításra... a mourinho sem nagyon szokott támadásra játszani, de a milan????? Könyörgöm a modern catenacciot játssza és ezen nem Ronaldinho, Kaká vagy Pato fog változtatni. Az edző zongoracipelőket akar, a pályán látni, és A támadónégyesnek hiába minden tagja brutális cselgép, (idény végén szememre lehet vetni, ha nem így van, de) BELE FOGNAK SZÜRKÜLNI!!!!!!!!
Nem örülök neki, de ez van. Jó lenne a milan, hogyha edzőváltás lenne náluk is. (na meg a védősort kicsit átdolgozni)
Ugyan már gyerekek a milan amióta stagnál az edző, ugyanazt a bunkerfocit játszák... Nem lepődnék meg, ha 1-0ás állásnál seva hátraguritaná a labdát edzői utasításra... a mourinho sem nagyon szokott támadásra játszani, de a milan????? Könyörgöm a modern catenacciot játssza és ezen nem Ronaldinho, Kaká vagy Pato fog változtatni. Az edző zongoracipelőket akar, a pályán látni, és A támadónégyesnek hiába minden tagja brutális cselgép, (idény végén szememre lehet vetni, ha nem így van, de) BELE FOGNAK SZÜRKÜLNI!!!!!!!!
Nem örülök neki, de ez van. Jó lenne a milan, hogyha edzőváltás lenne náluk is. (na meg a védősort kicsit átdolgozni)
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Jah, madj oda megy levezetni Ronaldinho, Giggs, Raúl, Del Piero meg Totti és a többiek....palesz77 írta:ez jó voltlui1698 írta:Ha csak azután meg nem veszi a Kuruvcsi!![]()
![]()
Amúgy vicces, Figo beszélt arról, hogy az LA Galaxyba megy majd levezetni, Rivaldo meg ide, és szerintem ők hívták még Figót tavaly v. tavalyelőtt. Úgylátszik ez a két klub lesz az öreg sztárok új klubja

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
ez jó voltlui1698 írta:Ha csak azután meg nem veszi a Kuruvcsi!![]()

- lui1698
- Llegenda del Barça
Jól tudod Palesz!
Maldini 1968. június 26-án született tehát tényleg 40 éves.Pep is 38 ezt én rosszul tudtam.
Amúgy szerintem Paolo még max 2 évig marad csapatánál.
Ha csak azután meg nem veszi a Kuruvcsi!

Maldini 1968. június 26-án született tehát tényleg 40 éves.Pep is 38 ezt én rosszul tudtam.
Amúgy szerintem Paolo még max 2 évig marad csapatánál.
Ha csak azután meg nem veszi a Kuruvcsi!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
én maldinire gondoltam, hogy 40. annyi nem? amúgy kiváncsi leszek, hogy még hány évig húzza a visszavonulástlui1698 írta:Nem azért írtam, hogy Maldini játszott az edzőjével(aki amúgy már 50 éves Pep meg csak 36)mert már nem tartom jó játékosnak.Sőt!
Szerintem még mindig kiváló védő.Igaz nem nagyon bír már végig teljes meccseket,de 1 órát képes hiba nélkül lehozni.Minden tiszteletet megérdemel ÓRIÁSI játékos!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Nem azért írtam, hogy Maldini játszott az edzőjével(aki amúgy már 50 éves Pep meg csak 36)mert már nem tartom jó játékosnak.Sőt!
Szerintem még mindig kiváló védő.Igaz nem nagyon bír már végig teljes meccseket,de 1 órát képes hiba nélkül lehozni.Minden tiszteletet megérdemel ÓRIÁSI játékos!