Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most a Celtics a divatSlither írta:Most láttam egyik avatárban Henryt egy SA Spurs mezben. Így még szimpatikusabb lett, bár valszeg ezzel egyedül vagyok a sok SAS-hater között.
Vagy egyből elgurítani mellette. Bár van der Saar a korához és nyurgaságához képest nagyon fürge, és időben leér a lapos lövésekre is. Nem véletlenül kaptak a hollandok eddig csak 1 gólt. És sem ő tehetett, ilyen közelről már csoda lett volna kifogni. Nálam még mindig ő a világ legjobb kapusa.Lionel85 írta:Egyébként én az emelés helyett cselt választottam volna van der Sar ellen, mert magas kapusok ellen nagyon ritkán jönnek be az emelések.
Ilyet eleve hülyeség leírnod. Maximum reménykedsz benne.Kaka10 írta:Nem visszanyerheti hanem vissza nyeri!!!Cooltiszo írta:Sokat várok tőle jövőre, egy rendes fizikai felkészítéssel szerintem még visszanyerheti régi formáját.
Nem visszanyerheti hanem vissza nyeri!!!Cooltiszo írta:Sokat várok tőle jövőre, egy rendes fizikai felkészítéssel szerintem még visszanyerheti régi formáját.
Hogy ne mondhatnán, Henry mellé kellene egy gól gyáros Bojan és Giovanni azért még nem kezdő kvalitású játékos, bármennyire is tehetségesek. Persze csak abban az esetben kéne igazolni középcsatárt ha Eto'o elmegy.Dave87 írta:Lehet ám, h nem is kéne gondolkoznunk középcsatár posztra.
Ha Eto'o elmegy, Dinho helyére találunk játékost, Giovanit pedig ( okosan ) megtartjuk,még akkor sem mondhatja senki, h elöl szűkösek vagyunk!
Ha Guardiola más hadrendet választaba,ami nerm lenne meglepetés, úgy az elméletem könnyen borulhat.
Úgy legyen! Remélem a proféta szólt belőled.fUtBoLiStA írta:[quote="Csiszi"6""]szerintem Henry-nek a következő szezonja...hatttalmas szezon lesz...érzem![]()