Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most akartam berakni, hatalmas!Leomessi14 írta:Firefox írta:Meghalok!![]()
Na ami durva az durva.
Meghalok!Firefox írta:
Ebben már nincs benne, sjd adott linket, letöltöd és htmbe ugye megnyílik mozillába vagy amien böngésződ van. Szakadni fogszsjay írta:Én nem találtam meg benne a hibát. Mi lenne az?Messithebest írta:LOOOOOOOOOOOOLsjd írta: Hát ezen nagyon nagyot szakadtam, gyorsan le is mentettem az oldalt, mielőtt kijavítják![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
30 perce szakadok
![]()
![]()
![]()
![]()
istenem XDDDDD könyvjelzőnek mentve is
![]()
![]()
Én nem találtam meg benne a hibát. Mi lenne az?Messithebest írta:LOOOOOOOOOOOOLsjd írta:Hát ezen nagyon nagyot szakadtam, gyorsan le is mentettem az oldalt, mielőtt kijavítják![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
30 perce szakadok
![]()
![]()
![]()
![]()
istenem XDDDDD könyvjelzőnek mentve is
![]()
![]()
LOOOOOOOOOOOOLsjd írta:Hát ezen nagyon nagyot szakadtam, gyorsan le is mentettem az oldalt, mielőtt kijavítják
Shell-es a V-Power egyébkéntMessiFan írta:Jó a nap képe
Barcát szponzorálja a Mol és vannak magyarok az utánpótlásban?
Így azért más! Köszönöm!sjd írta:így is voltnagyi írta: De nyilván kevesebbet vesződtél azzal, hogy kiemeld a megfelelő részt, mint ha leírtad volna
http://www.1-clickshare.com/758568695
feltettem ide az eredetit, csak a html-t, úgyhogy a képek nem látszanak sajna
jelszó: barca
így is voltnagyi írta: De nyilván kevesebbet vesződtél azzal, hogy kiemeld a megfelelő részt, mint ha leírtad volna
Köszönöm mester, eszembe sem jutott volna, hogy esetleg kijavították, csak különös volt, hogy már tegnap előtt sem volt semmiféle poén az oldalonsjd írta: így már világos?
így már világos?nagyi írta:ebben csak én nem találom meg a poénokat?!sjd írta: Hát ezen nagyon nagyot szakadtam, gyorsan le is mentettem az oldalt, mielőtt kijavítják