Victor Valdés
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Valaki írta, hogy "Reinát is elengedtük".
Azért engedte el a vezetőség, mert egy szerencsétlen balek volt Reina, sőt, még ma is az. Nézzük vissza a meccseket, miket művelt. Mindig jót mosolygok, mikor valaki vele példálózik.
Azért engedte el a vezetőség, mert egy szerencsétlen balek volt Reina, sőt, még ma is az. Nézzük vissza a meccseket, miket művelt. Mindig jót mosolygok, mikor valaki vele példálózik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Drukker
- Jugador d'estrella
De nem ilyen meccsen kell hiobázni. Emberhátrány, 5 perce kapott gól és hullámvölgy...Iniesta írta:Sajnos bármikor becsúszhat egy baki. Nem ő az egyedül kapus aki hibázott meccsen, ott van Cech vagy akár Casillas is.
Remélem túlteszi magát rajta és nem fog remegő lábakkal kapuba állni.
Nálam is Gigi Buffon a legjobb csak ő például olyan 30 millió euróért ment a Parmától a Juvéba és ma se lenne olcsóbb. Victor előtt volt itt egy pár hálóőr nem biztos hogy jobbak voltak nála Bonano, Rüstü. Nyílván lehetne jobb kapusunk is, de ugyanúgy rosszabb is. Még a cseh Petr Cech is megmutatta, hogy a legjobbak is tudnak hibázni, az EB-n bárki láthatta.boixosnoisbarca írta:Csak 1 dolgot tudok írni.Nem Barca szintű a teljesítménye.Sose volt.Igazi potya kapus.Néha vannak jó védései,de mentek el rajta jelentős meccsek.és gyakran van olyan is h 1 igazán jó kapus megfogná azt amit ő nem.Nálam Buffon a nr1.
ez a mondat a kedvencem, amit valaha itt olvastam az Eubarcán, és igaz volt egy hét amikor midenki róla beszélt... csak sajnos volt olyan is hogy hatot kapot egy meccsen.bravúrjai pedig Vadon Lajosnak is voltak a nyíregyháza spartacusban.
- Drukker
- Jugador d'estrella
Mindig is sz*rnak tartottam. 2005-06-os hibáira emlékezzetek vissza pl asszem a valencia ellen volt egy szép gólpassza VillánakMQuC írta:Egy jó kapusnak nem a 100%-os ziccert kell megfogni, hanem nem szabad potyáznia. Most kapott egyet a hibájából és egyből küldenétek egybők. Legalább állandóan szidva lenne... de nem. Ez igy nenjó, hogy cska a következő meccséig tesziitek.![]()

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Egy jó kapusnak nem a 100%-os ziccert kell megfogni, hanem nem szabad potyáznia. Most kapott egyet a hibájából és egyből küldenétek egybők. Legalább állandóan szidva lenne... de nem. Ez igy nenjó, hogy cska a következő meccséig tesziitek.

-
- Entrenador del Barça
Diego Lopeznek idén egy meccsét láttam, azon épp az ő hibájából fejelt gólt Keita. Ki tudja, hogy a többi meccsen mit művelt még?zsuni írta:ha jo kapust akar a barca diego lopezt le kell igazolniuk.

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
nem én irtamAmugy mit értesz a balhék alatt zsun??

azért áll ott ahol, mert saját nevelés. ha nem az lenne már régen repült volna, van nála 5 jobb spanyol kapus minimum, a külföldiekröl nem is beszélve.Valdés ha ratyi lenne akkor nem álna ott ahol most ál...
Amikor a Barca--Real mecsen 2 orjásit is védet?? az elfelejtettétek?
bravúrjai pedig Vadon Lajosnak is voltak a nyíregyháza spartacusban. nem az a jó kapus aki képes bravúrokra, hanem az aki egy állando szintet lehoz minden meccsen.
de ez csak egy vélemény.
ha jo kapust akar a barca diego lopezt le kell igazolniuk.
-
- Jugador del Barça
Csak 1 dolgot tudok írni.Nem Barca szintű a teljesítménye.Sose volt.Igazi potya kapus.Néha vannak jó védései,de mentek el rajta jelentős meccsek.és gyakran van olyan is h 1 igazán jó kapus megfogná azt amit ő nem.Nálam Buffon a nr1.
-
- Jugador del Barça
lionelmessi19 írta:Szvsz csak találgatás szinten ment ez, de már nem pontosan emlékszem én se.Varga Tamás írta:Nem régen volt egy hír, miszerint jelentős fizetésemeléssel együttjáró szerződéshosszabbítást szeretne kicsikarni a Klubtól. Fizetésének megduplázását kérte, ha jól emlékszem - de ez nem biztos. Ha rosszul tudom, javítsatok ki.abreu írta:Hol írtak róla h Valdes-nek nagyok az igényei? Mert erről én nem olvastam.
Vki megtudná mondani?
Köszi.
Peace.![]()
Mindenesetre semmi jel nem mutat arra, hogy kapusváltás legyen a köv pár évben a Barcelonánál.
2 dolog szól Vitya mellett ami miatt nehéz lesz kitenni:
Saját nevelés
Katalán
Oleguer is így volt, és húzta a váratlanokat.
- Andris
- Adminisztrátor
Szvsz csak találgatás szinten ment ez, de már nem pontosan emlékszem én se.Varga Tamás írta:Nem régen volt egy hír, miszerint jelentős fizetésemeléssel együttjáró szerződéshosszabbítást szeretne kicsikarni a Klubtól. Fizetésének megduplázását kérte, ha jól emlékszem - de ez nem biztos. Ha rosszul tudom, javítsatok ki.abreu írta:Hol írtak róla h Valdes-nek nagyok az igényei? Mert erről én nem olvastam.
Vki megtudná mondani?
Köszi.
Peace.

Mindenesetre semmi jel nem mutat arra, hogy kapusváltás legyen a köv pár évben a Barcelonánál.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- don gamper
- Capitá del Barça
Capon írta:... és még a kapu is nagyon hasonló

sokkal nagyobb baj meg nem történhet mint szombat este...

- don gamper
- Capitá del Barça
A kupában is ugyan az a labda pattog....
- don gamper
- Capitá del Barça
Szerintem V.V.- nek is jot tenne egykét hét padocska csak úgy
a versenyszellem végett.Na meg egy kis beszélgetés dr Csernussal
a versenyszellem végett.Na meg egy kis beszélgetés dr Csernussal

- Valdés1
- Jugador del Barça
Valdés ha ratyi lenne akkor nem álna ott ahol most ál...
nemtudom miértkel szegény Valdit piszkálni.. hisz jó kapus csaj hibázik. én is kapusvagyok,mind az elöttem forumozo személy és nekem nagyon tetszett amit leirt! mert igaza van.
Valdés lehet kicsit idegbajos:D de igy jó a mi kis kopaszkánk:D kitudja hátha egyszer szerencsét hoz a kopasz feje:D
Amugy mit értesz a balhék alatt zsun??

nemtudom miértkel szegény Valdit piszkálni.. hisz jó kapus csaj hibázik. én is kapusvagyok,mind az elöttem forumozo személy és nekem nagyon tetszett amit leirt! mert igaza van.
Valdés lehet kicsit idegbajos:D de igy jó a mi kis kopaszkánk:D kitudja hátha egyszer szerencsét hoz a kopasz feje:D
Amugy mit értesz a balhék alatt zsun??

(L) I'love Barca(L)

-
- Director del Fútbol
Na ez találó volt és 100%-ig igaz. Még röhögtem is rajta, LOLzsuni írta:csak hogy ha én beállok a kapuba, attol nem kapok több milliot egy évre. neki ez a munkálya, hivatása, és szomoru hogy ekkora ratyi.Tessék beállni a kupba, és meg lehet mutatni, kedves VV kritikusok, hogy Ti mire vagytok képesek a kapuban, és utána leugatni azt a kapust, aki Zubi óta a legmegbízhatóbb, és legkiegyensúlyozottabb játékot mutatja.

Én betenném padra egy pár hétre és beraknám Pintot. Akkor összeszedné magát Victorka. Bár állítólag a magánéletben is nagy balhés, lehet, hogy nem bírnák az idegei. De kevesebbet kérne az tuti

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
csak hogy ha én beállok a kapuba, attol nem kapok több milliot egy évre. neki ez a munkálya, hivatása, és szomoru hogy ekkora ratyi.Tessék beállni a kupba, és meg lehet mutatni, kedves VV kritikusok, hogy Ti mire vagytok képesek a kapuban, és utána leugatni azt a kapust, aki Zubi óta a legmegbízhatóbb, és legkiegyensúlyozottabb játékot mutatja.
Azt gondolom, e két kapusfenoménnal egy közös lapon emlegetni a mi Victorunkat nem megalapozott. Sajnos, nagyon messze van Tőlük VV. Jasin és Grosics egy volt, megismételhetetlen és utolérhetetlen.
Nem akartam hozzájuk hasonlítani VV-t, csak azt jeleztem, hogy a legnagyobb legendák sem mentesek a hibáktól, így VV-nek sem szabad felróni az esetleges bakikat.
Nem akartam hozzájuk hasonlítani VV-t, csak azt jeleztem, hogy a legnagyobb legendák sem mentesek a hibáktól, így VV-nek sem szabad felróni az esetleges bakikat.
Élni lehet a Barca nélkül, de minek?!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem régen volt egy hír, miszerint jelentős fizetésemeléssel együttjáró szerződéshosszabbítást szeretne kicsikarni a Klubtól. Fizetésének megduplázását kérte, ha jól emlékszem - de ez nem biztos. Ha rosszul tudom, javítsatok ki.abreu írta:Hol írtak róla h Valdes-nek nagyok az igényei? Mert erről én nem olvastam.
Vki megtudná mondani?
Köszi.
Peace.

Mit beszéltekti itt tök jóvolt az az eladott labda......az Espanyolnak
Komolyra fordítva 
Szerintem Vagy René Adler (ő sztem az a kapus akit bárki szivesen látna itt)a másik meg Asenjo....

Szerintem Vagy René Adler (ő sztem az a kapus akit bárki szivesen látna itt)a másik meg Asenjo....
Hol írtak róla h Valdes-nek nagyok az igényei? Mert erről én nem olvastam.
Vki megtudná mondani?
Vki megtudná mondani?

-
- Jugador d'estrella
Ilyen a kapussors...a bravúr kötelező a potya megbocsájthatatlan
szóval nem tudom ki kellene helyette...mert oké hogy bakizik...minden kapus szokott ki többet ki kevesebbet...én is igen gyenge kapusnak tartom...a barcához képest...de az is igaz hogy ki jöhetne helyette...hát senki....szóval marad nekünk ő és bízunk abban hogy mindig többet tudunk lőni mint amennyit bakizik
persze mondom én ezt úgy hogy kapuba nem álltam 10 percnél többet 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt gondolom, e két kapusfenoménnal egy közös lapon emlegetni a mi Victorunkat nem megalapozott. Sajnos, nagyon messze van Tőlük VV. Jasin és Grosics egy volt, megismételhetetlen és utolérhetetlen.Hansen írta: Persze vannak bakijai, de annak idején Grosics Gyulabácsi is kapott potyát!!! Sőt Lev Jasin is.
Ettől még maradjon csak VV, de legyen magabiztosabb, és kevesebbet bakizzon. Ja, és az igényeiből vegyen vissza, azok picit irrelevánsak.
Szerintem.