Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A jelenről beszélünk öreg. az kit érdekel, h milyen eredményei voltak, nem tagadom jó játékos volt régen, nem a szép pofijáért kapta az aranylabdát, de most már ő is öregszik. Nem lehet őket egy lapon említeni???Ha ezt te nem látod,akkor ott elég nagy gondok vannak.Nem lehet kettejüket egy lapon említeni,ezzel azt hiszem,hogy mindent elmondtam.Nem hinném,hogy magyarázkodnom kéne,nézd meg az eredményeit.
Hmmmm....Robinho_10 írta:Hol volt Henry 18 évesen?Roni már akkor is többet tudott,mint most ő.Azért azt is vegyétek figyelembe,hogy honnan sikerült visszaküzdeni magát a legjobbak közé.
Ez kb olyan,mintha én azt mondanám,hogy Pavón jobb mint Puyol.Nem értem,hogy lehettek ennyire elfogultak.Barcelona 4ever írta:Figyu Robinho, nem a múltat kéne nézegetned hanem a jelent, és most egyértelműen Eto'o a jobb. Ez kétségbevonhatatlan
A VILÁG??????????? Na ez azért nagyon erős volt mert tegyük fel, hogy ha jóóóóó formában van jobb mint Eto'o meg még sok jó csatár, de azért van rajta kívül pl 1 HENRY!! Tőle is jobb???Swineherd írta: ha formában van, akkor messze ő a világ legjobb csatára...
Ha ezt te nem látod,akkor ott elég nagy gondok vannak.Nem lehet kettejüket egy lapon említeni,ezzel azt hiszem,hogy mindent elmondtam.Nem hinném,hogy magyarázkodnom kéne,nézd meg az eredményeit.Morminho írta:de miben jobb????? ezt mond már el nekem ha ennyire bizonygatod...Swineherd írta:azért, mert barcások vagytok, azért nem kell olyan képtelenséget mondani, hogy Etoo jobb, mint Ronaldo...
Etoo is nagy gólvágó, de Ronaldo attól sokkal több, sokkal...
Jobban cselez: ez igaz, de mér nem cselezne jobban, ő brazil...Swineherd írta:Ronaldo jobban cselez, jobban érzi a kaput, jobban érzi az üresbemozgásokat, teljes mértékben kétlábas játékos és már eddig nem akárhányszor bizonyította is, hogy ha formában van, akkor messze ő a világ legjobb csatára...
Etoo egyedül abban jobb, hogy jobban tud fejelni...az, hogy fiatalabb, az nem érv...
Látom értesz a focihoz kisbarátom!Ronaldonak annyi köze van az üresbemozgáshoz mint nekem a golfhoz!Ha valaki káprázatosan mozog üresbe akkor az Eto'o!nNem tudom most hasból hány ilyen gólt tudnál nekem konkrétan mondani én neked kb:10.Eto'o nem két lábas?Ezt is odaírtam!2 LÁBAS!Eto'onál jobban érzi a kaput??Swineherd írta:Tudjátok az a baj, hogy hiába írnám le az érveim, ugyanez lenne a reakció, csak max annyi különbséggel, hogy ez nem igaz, ez nem így van stb....
de tessék, itt van:
Ronaldo jobban cselez, jobban érzi a kaput, jobban érzi az üresbemozgásokat, teljes mértékben kétlábas játékos és már eddig nem akárhányszor bizonyította is, hogy ha formában van, akkor messze ő a világ legjobb csatára...
Etoo egyedül abban jobb, hogy jobban tud fejelni...az, hogy fiatalabb, az nem érv...
A világ egyik legjobbja volt. Mostanában (idei rajtott kivéve) nem produkált nagyot. Biztos vagyok benne, hogy a legrosszabbkor jött neki a sérülés. Szerintem is jobb lábbal, mint Eto'o. (Pedig Ronaldot utálom....)Swineherd írta:Tudjátok az a baj, hogy hiába írnám le az érveim, ugyanez lenne a reakció, csak max annyi különbséggel, hogy ez nem igaz, ez nem így van stb....
de tessék, itt van:
Ronaldo jobban cselez, jobban érzi a kaput, jobban érzi az üresbemozgásokat, teljes mértékben kétlábas játékos és már eddig nem akárhányszor bizonyította is, hogy ha formában van, akkor messze ő a világ legjobb csatára...
mert mit akarsz itt nekünk bebizonyítani??????meg minek lököd a dumádat,hogy a romlándó így jobb meg úgy.és akkor még neked áll feljebb,hogy ezt mi nem fogadjuk el...Swineherd írta:kár itt bizonygatni...
elfogultságban ti sem vagytok semmivel sem különbek, mint a sokat szídott madridisták...
Oké, köszi szépen ezt a mindent kielégítő választSwineherd írta:kár itt bizonygatni...
elfogultságban ti sem vagytok semmivel sem különbek, mint a sokat szídott madridisták...
de miben jobb????? ezt mond már el nekem ha ennyire bizonygatod...Swineherd írta:azért, mert barcások vagytok, azért nem kell olyan képtelenséget mondani, hogy Etoo jobb, mint Ronaldo...
Etoo is nagy gólvágó, de Ronaldo attól sokkal több, sokkal...