Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.16. 20:23:05

Ha ezt te nem látod,akkor ott elég nagy gondok vannak.Nem lehet kettejüket egy lapon említeni,ezzel azt hiszem,hogy mindent elmondtam.Nem hinném,hogy magyarázkodnom kéne,nézd meg az eredményeit.
A jelenről beszélünk öreg. az kit érdekel, h milyen eredményei voltak, nem tagadom jó játékos volt régen, nem a szép pofijáért kapta az aranylabdát, de most már ő is öregszik. Nem lehet őket egy lapon említeni??? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jó, ezt a humor topicba is írhattad volna, ott talán több sikered lett volna..
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
merx
Capitá del Barça

2005.11.16. 20:23:01

Robinho_10 írta:Hol volt Henry 18 évesen?Roni már akkor is többet tudott,mint most ő.Azért azt is vegyétek figyelembe,hogy honnan sikerült visszaküzdeni magát a legjobbak közé.
Hmmmm.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Röhej!!!
Kár, hogy reálos vagy de legalább vicces. :lol: :lol: :lol:
Még egy ilyet ne írj mert efordolok a székről...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.16. 20:22:49

most mit vergődtök?örüljetek,hogy van nállatok egy olyan játékos aki legalább eltalálja a kaput.mert a másik kettőre ez nem mondható el..
Keelhaul
Jugador del Barça

2005.11.16. 20:22:47

Én kb egált mondanék. Ahol jobbak vagytok egyértelműen, az Ronaldinho.Ő mindig is jobb, mint a jelenlegi két irányítónk. Megjegyzem, ahogy Dinho és Xavi lát a pályán, úgy csak Guti tud. Guti viszont nem tud úgy focizni mint Dinho, és sokkal megbízhatatlanabb, van amikor még Zidanet is alulmúlja.
A többi poszton _elvileg_ nálunk is kiváló/zseniális/akármi játékosok vannak, csak egyikük sincs igazán formában. Meg én nem értek együtt az edzőnkkel sok mindenben, de ha ezt leírnám, kifejtenétek, hogy a madridi taktikai elemzést tartsam a madridistán.Csak ott ugye nincs kedvem, mert a 90% megkövez ha kiejtem a 'szélső' szót.Varázsnégyszög. Ez a legnagyobb gyengeségünk, szvsz.
Robinho_10
Barça B

2005.11.16. 20:21:09

Barcelona 4ever írta:Figyu Robinho, nem a múltat kéne nézegetned hanem a jelent, és most egyértelműen Eto'o a jobb. Ez kétségbevonhatatlan :!:
Ez kb olyan,mintha én azt mondanám,hogy Pavón jobb mint Puyol.Nem értem,hogy lehettek ennyire elfogultak.
Robinho_10
Barça B

2005.11.16. 20:20:15

Hol volt Henry 18 évesen?Roni már akkor is többet tudott,mint most ő.Azért azt is vegyétek figyelembe,hogy honnan sikerült visszaküzdeni magát a legjobbak közé.
Barcelona 4ever
Barça B

2005.11.16. 20:18:56

Figyu Robinho, nem a múltat kéne nézegetned hanem a jelent, és most egyértelműen Eto'o a jobb. Ez kétségbevonhatatlan :!:
merx
Capitá del Barça

2005.11.16. 20:17:44

Swineherd írta: ha formában van, akkor messze ő a világ legjobb csatára...
A VILÁG??????????? Na ez azért nagyon erős volt mert tegyük fel, hogy ha jóóóóó formában van jobb mint Eto'o meg még sok jó csatár, de azért van rajta kívül pl 1 HENRY!! Tőle is jobb??? :D :D :D
Yah a másik meg, hogy sztem ami Eto'o- ból hiányozhat az esetleg a tapasztalat lehet ami Ronaldonak sok van, ennyi....
Saviola007
Jugador del Barça

2005.11.16. 20:16:36

Ronaldo szerintem a Barcába volt a legjobb, most szerintem már korántsem jobb mint a Etoo' semmiben szerintem az üresben mozgást el lehet felejteni a Ronaldo esetében. + szerintem ronaldo már túl van a csúcson és már rég óta formán kívül van. Rádásul meg is sérült
Robinho_10
Barça B

2005.11.16. 20:16:31

Morminho írta:
Swineherd írta:azért, mert barcások vagytok, azért nem kell olyan képtelenséget mondani, hogy Etoo jobb, mint Ronaldo...
Etoo is nagy gólvágó, de Ronaldo attól sokkal több, sokkal...
de miben jobb????? ezt mond már el nekem ha ennyire bizonygatod...
Ha ezt te nem látod,akkor ott elég nagy gondok vannak.Nem lehet kettejüket egy lapon említeni,ezzel azt hiszem,hogy mindent elmondtam.Nem hinném,hogy magyarázkodnom kéne,nézd meg az eredményeit.
Keelhaul
Jugador del Barça

2005.11.16. 20:15:29

Eto'o remek játékos, nemhiába,Real Madrid nevelés ugye. :twisted: De ha még emlékszel arra, hogy Ronaldo mit művelt pl. nálatok fénykorában, akkor simán mondhatjuk, hogy Ronaldo jobb játékos. Idén nagy formában vannak mindketten, de azért nem mindegy, hogy egy nagyon szürke Zidane (helyére a 60. percben beállított zseniális Guti-vele hatékonyak vagyunk,viszont a név kötelez), vagy a világ jelenlegi legjobb játékosa osztja a labdákat, viszi el az embert, stb.Mondanom sem kell, nálatok mindenki Dinhora koncentrál, nálunk ez nincs így. Ha már mint csapategységről beszélünk.

Eto'o óriási képességekkel rendelkezik(fizikailag jobb, mint Ronaldo, fejben szerintem meg sem közelíti), de én nagyon komolytalannak tartom a srácot, ez a fiatalságából is fakadhat.Várj még a címkézéssel úgy 12-13 évet, és majd akkor megtudjuk ki a jobb. Egy biztos, idén valami .05-tel nagyobb Eto'o gólátlaga (kb.)

Az meg hogy Ronaldo nem futkározik össze-vissza, eleinte minket Real drukkereket is zavart, de be kell látni, nem ettől lesz valaki zseniális csatár. Robinho hihetetlen mennyiségűt rohangászik összevissza, de az esetek 90%-ában nem megjátszható, Ronaldora ez nem igaz. Mondhatnám, hogy beosztja az erejét, de nem teszem, mert nyilván nem csak erről van szó.

Az meg hogy dagadt, számotokra csak örömteli lehet. Amúgy akkor külön egy zseni, mert ekkora súlyfelesleggel így játszani nem akármi. ;)

Amúgy nem tudom miért kell ennyire a szívetekre venni, hogy egy-egy poszton jobbak vagyunk. A másik meg, amit nem értek, hogy miért kell sajnálni, ha az ellenfél játékosai felépülnek, szerintem ez kisstílű viselkedés. Én pl. drukkolok Messinek hogy játszhasson, és örülnék, ha felépülnének a játékosaitok(Van Bommel), mert számomra nem arról szól a foci, hogy üres kapuba rúgdossuk a labdát fél órán keresztül, és az 50. gólnak is legalább annyira örülünk mint az elsőnek, bár focit,küzdelmet igazából nem láthattunk. Örüljetek, ha játszanak a játékosaink, ha esetleg nyernétek, ami kb 35% nálam, akkor lesz teljes értékű a siker.
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.16. 20:07:55

Swineherd írta:Ronaldo jobban cselez, jobban érzi a kaput, jobban érzi az üresbemozgásokat, teljes mértékben kétlábas játékos és már eddig nem akárhányszor bizonyította is, hogy ha formában van, akkor messze ő a világ legjobb csatára...

Etoo egyedül abban jobb, hogy jobban tud fejelni...az, hogy fiatalabb, az nem érv...
Jobban cselez: ez igaz, de mér nem cselezne jobban, ő brazil...
Jobban érzi a kaput: szerintem x
Üresbemozgás: csoda ha egyáltalán mozog...
Kétlábas: mér, Eto'o nem? lásd 2005.09.24- Betis-Barca második félidő, 58.perc...
HA jó formában van sztem akkor se a világ legjobb csatára. az volt, de sok a sérülés és ő is öregedik

Aha, Ronaldo gyorsabb is, többet van játékban, többet változtatja a pozcióját... aha, biztos, szerintem is...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Barcelona 4ever
Barça B

2005.11.16. 20:07:43

Sezrintem Eto'o egyértelmúen jobb Ronaldonál, legalábbis hatékonnyabb :D
Bapszi
Jugador del Barça

2005.11.16. 20:04:24

Swineherd írta:Tudjátok az a baj, hogy hiába írnám le az érveim, ugyanez lenne a reakció, csak max annyi különbséggel, hogy ez nem igaz, ez nem így van stb....

de tessék, itt van:
Ronaldo jobban cselez, jobban érzi a kaput, jobban érzi az üresbemozgásokat, teljes mértékben kétlábas játékos és már eddig nem akárhányszor bizonyította is, hogy ha formában van, akkor messze ő a világ legjobb csatára...

Etoo egyedül abban jobb, hogy jobban tud fejelni...az, hogy fiatalabb, az nem érv...
Látom értesz a focihoz kisbarátom!Ronaldonak annyi köze van az üresbemozgáshoz mint nekem a golfhoz!Ha valaki káprázatosan mozog üresbe akkor az Eto'o!nNem tudom most hasból hány ilyen gólt tudnál nekem konkrétan mondani én neked kb:10.Eto'o nem két lábas?Ezt is odaírtam!2 LÁBAS!Eto'onál jobban érzi a kaput?? :lol: Ez jó!Tény:Ronaldo biciklie csodás,de a többi az nem kuriózum!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.16. 19:49:35

hogy jobban cselez,azt aláírom,de a többivel nem értek egyet....
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.16. 19:48:36

Swineherd írta:Tudjátok az a baj, hogy hiába írnám le az érveim, ugyanez lenne a reakció, csak max annyi különbséggel, hogy ez nem igaz, ez nem így van stb....

de tessék, itt van:
Ronaldo jobban cselez, jobban érzi a kaput, jobban érzi az üresbemozgásokat, teljes mértékben kétlábas játékos és már eddig nem akárhányszor bizonyította is, hogy ha formában van, akkor messze ő a világ legjobb csatára...

A világ egyik legjobbja volt. Mostanában (idei rajtott kivéve) nem produkált nagyot. Biztos vagyok benne, hogy a legrosszabbkor jött neki a sérülés. Szerintem is jobb lábbal, mint Eto'o. (Pedig Ronaldot utálom....)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Swineherd
Capitá del Barça

2005.11.16. 19:46:33

Tudjátok az a baj, hogy hiába írnám le az érveim, ugyanez lenne a reakció, csak max annyi különbséggel, hogy ez nem igaz, ez nem így van stb....

de tessék, itt van:

SIEMPRE FIELES
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.16. 19:44:17

Bapszi írta:Jól tudsz érvelni!Meggyőztél minket :lol: Vigyázz!Mi már leírtuk miért jobb Eto'o,de te még mindig nem!ENNYI
pedig könnyű leírni..csak egy szó.mégpedig ez:SEMMIBEN
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.16. 19:43:11

Swineherd írta:kár itt bizonygatni...
elfogultságban ti sem vagytok semmivel sem különbek, mint a sokat szídott madridisták...
mert mit akarsz itt nekünk bebizonyítani??????meg minek lököd a dumádat,hogy a romlándó így jobb meg úgy.és akkor még neked áll feljebb,hogy ezt mi nem fogadjuk el...
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.16. 19:41:52

Swineherd írta:kár itt bizonygatni...
elfogultságban ti sem vagytok semmivel sem különbek, mint a sokat szídott madridisták...
Oké, köszi szépen ezt a mindent kielégítő választ :roll:
Végülis mindenre válaszoltál, csak arra nem amit kérdeztem... Ennyit erről, ha nem tudod bebizonyítani akkor itt le is zártuk ezt..
Bapszi
Jugador del Barça

2005.11.16. 19:41:35

Jól tudsz érvelni!Meggyőztél minket :lol: Vigyázz!Mi már leírtuk miért jobb Eto'o,de te még mindig nem!ENNYI
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bapszi 2005.11.16. 19:43:26-kor.
Swineherd
Capitá del Barça

2005.11.16. 19:38:41

kár itt bizonygatni...
SIEMPRE FIELES
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.16. 19:37:05

Swineherd írta:azért, mert barcások vagytok, azért nem kell olyan képtelenséget mondani, hogy Etoo jobb, mint Ronaldo...
Etoo is nagy gólvágó, de Ronaldo attól sokkal több, sokkal...
de miben jobb????? ezt mond már el nekem ha ennyire bizonygatod...
Lezárt