Nekem van Eurosport2 magyar, és UPC-s vagyok Miskolcról, TV6 az viszont nincs...d.OR írta:köszönöm![]()
![]()
olyan király ez a UPC, se TV6, se magyar Eurosport2...
Premiership / The FA Cup
igen.socio66 írta:1-1 lett akkor a végehejnekem írta:1-1!!! Salomon Kalou
mondtam, hogy X lesz. mint a BL döntőben

1-1!!! Salomon Kalou
socio66 írta:Mennyit kellene egyébként ráfizetni,hogy ezek legyenekd.OR írta:köszönöm![]()
![]()
elvileg semennyit, mert a többi sportadóért már fizetünk. de lehetőség sincs arra, hogy ez a két adó nekünk is meglegyen. már tavaly mondta a UPC, hogy befogják iktatni a magyar E.sport2-őt, de sehol sincs....
amúgy most meg mért írja ki ezen az oldalon, hogy Not Broadcasting?!...
Mennyit kellene egyébként ráfizetni,hogy ezek legyenekd.OR írta:köszönöm![]()
![]()

köszönöm

http://www.justin.tv/futbolarg5d.OR írta:[
angol Eurosport2-m van.....
akkor neten nem lehet nézni valahol? konkrét linket kérnék, mert nem szoktam sűrűn focit nézni neten keresztül..
takivini írta:Mert angol eurosport kettőd van.d.OR írta:de nekem ott kézilabda megyvagy az Eurosport 1-et nézted meg véletlenül
![]()
angol Eurosport2-m van.....
akkor neten nem lehet nézni valahol? konkrét linket kérnék, mert nem szoktam sűrűn focit nézni neten keresztül..

de nekem ott kézilabda megy 

Hajrá Chelsea!

köszönöm.örök hála!miihii írta:Az Eurosport2-n.d.OR írta:hihetetlen, sikerült hazaérneeeem![]()
vezet a MU???kirúgta a gólt? és ti hol nézitek a meccset?
Gól: Park.
hihetetlen, sikerült hazaérneeeem
vezet a MU???
kirúgta a gólt? és ti hol nézitek a meccset?

vezet a MU???

- Bogi63
- Capitá del Barça
Ballack nem szimpi. Tőlem aztán (pedig nem vagyok gonosz!FCBarca88 írta:hát ez.. megsérült Deco akit imádok(miért kellett mennie:() megsérűlt van der Sar aki a kedvenc kapusom... Remélem Ballack megúsza

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
- miihii
- KHAL
Na igen,a Pool ellen is egy darabig egész jók voltunk,de aztán egyre jobban esett vissza a teljesítménye a Man UTD-nek...Legalábbis én így láttam.De most frissnek,motiváltnak tűnnek a fiúk,remélem kitart a végéig és akkor nem lehet gond a cselszkij.ozsimiki írta: Jaja, csak maradjon is így, és még C.R, Tevez, Nani, Giggs, Anderson pályán sincs, Anderson nem is lesz, mert keretben sincs most benne.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jaja, csak maradjon is így, és még C.R, Tevez, Nani, Giggs, Anderson pályán sincs, Anderson nem is lesz, mert keretben sincs most benne.miihii írta:És naon jól is játszik a csapat,felébredtek a srácokCsak így tovább,Ördögök!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Megérdemelt vezetés
Előbb is óriásit védett már Cech,de most már ő sem tudott mit tenni, kipattanót bevartuk.
Így tovább!!!

Előbb is óriásit védett már Cech,de most már ő sem tudott mit tenni, kipattanót bevartuk.
Így tovább!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2008.09.21. 15:27:28-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.