Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Hansen
Barça C

2009.02.22. 20:04:28

22 éve vagyok kapus! Olyan nincs, hogy valaki hiba nélkül véd. Lehet jobb, lehet rosszabb napja az embernek. Ki nem állhatom az olyan embereket, akik ha a kapus jól véd, azt mondják, ez a dolga, ha hibázik, akkor meg vesszen.

Tessék beállni a kupba, és meg lehet mutatni, kedves VV kritikusok, hogy Ti mire vagytok képesek a kapuban, és utána leugatni azt a kapust, aki Zubi óta a legmegbízhatóbb, és legkiegyensúlyozottabb játékot mutatja.

VV lenne a leggyengébb láncszem? Nem hiszem! Rengeteg pontot hozott már a csapatnak.
Kluivertinho írta:
Léfe írta:Nem használhatatlan kapus, de a nagy vezető europai klubboknak mind jobb kapusai vannak. Nekünk pl. Reina sem kellett.
Nagy részben egyetértek veled. Reinát én is sajnálom, hogy elengedtük.
Oké, elengedtük. De milyen teljesítményt nyújtott Pepe a Barca kapujában? Ő nem nálunk lett nagy kapus! Lásd Rüstüt! Nekem az egyik kedvenc kapusom volt amikor hozzánk került, és vitathatatlanul akkor az egyik legjobb formában játszó játékos a maga posztján. És mi történt vele? Egyszerűen nem érezte a kaput a Camp Nou-ban, nem érezte a pályát. Egy kapus nem úgy van, mint egy mezőnyjátékos, hogy felmegyek a pályára és játszom! Meg kell szokni egy adott közeget, egy adott fekvést, mindent. Érezni kell a kaput. Nálunk VV kiválóan érzi. Persze vannak bakijai, de annak idején Grosics Gyulabácsi is kapott potyát!!! Sőt Lev Jasin is.

Legközelebb tessék használni a szerkeszt gombot! Valahogy így..
Élni lehet a Barca nélkül, de minek?!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.02.22. 19:55:01

Valdes-re nem lehet azt mondani hogy jo kapus de azt sem hogy rossz!!Olykor vannk hatalmas bravurjai mellyel meccsbe tart minket vagy épen megőrzi nekünk a három pontot!Olykor viszont ordito hibákat követ el ami ezen a szinten nem "megengedett"!!Reflexek terén sztem világklasszis de a lábjátékkal,beivelt labdákkal sajnos meggyülik a baja!!Ami könnyünek tünik mindig elrontja ami pedig megoldhatatlan azt általában kifogja!!!Sztem nem kell ide uj kapus csak Valdessel az edzéseken sokkal jobban kell koncentrálni az olyan helyzetekre amiben még csiszolásra szorul és akkor minden rendben lesz!!!Én mindenesetre bizom Valdes-ben és remélem meghálálja a bizalmat!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:52:04

Léfe írta:Nem használhatatlan kapus, de a nagy vezető europai klubboknak mind jobb kapusai vannak. Nekünk pl. Reina sem kellett.
Nagy részben egyetértek veled. Reinát én is sajnálom, hogy elengedtük.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Léfe
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:39:51

Nem használhatatlan kapus, de a nagy vezető europai klubboknak mind jobb kapusai vannak. Nekünk pl. Reina sem kellett. Egy Barca szintü csapatnak jobb kapus kell. Nem csak csatárra kell áldozni.
Fecó
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.22. 19:31:26

Sanama írta:
És kit akartok megvetetni?
Tízmilliókat nem látok. De figyelembe véve, hogy Valdes állítólag elég aberáltan magas összeget kér az új szerződésre, így már elgondolkodnék... Biztos, hogy találni elérhető áron jó kapust.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:30:28

elhihetik hogy a vezetőség nem fok új kapust venni, ezt megmondom így előre nektek, pedig nem vagyok próféta :wink: :wink:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.22. 19:30:12

gekkodan írta:
faithnomore írta:de most őszintén válaszoljanak azok, akik VV-t szidják:

komolyan azt várjátok hogy tizenmilliókért vegyen kapust a vezetőség nyáron???
Igen.
És kit akartok megvetetni?
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.22. 19:25:26

Valdes hibája volt a 2. gól tegnap,egyértelmű. De emlékeztek-e a Betis elleni meccsre? 3.góltól ő mentett meg..[ de persze a bravúr kötelező,hiba meg tilos..]
Mentett ő már meg nekünk nem 1 ,nem 2 pontot.

Ezzel azt akarom mondani,hogy még mindig mi kaptuk a legkevesebb gólt,és egy győzelemhez,X-hez,nyereséghez is 1CSAPAT kell.
Az,hogy Valdes 1et benézett csúnyán az más dolog.
Eto'o,Messi,Xavi,Henry, hány ziccert néztek be? Csak ugye,attól,hogy ők rontanak nem kerülünk hátrányba.

Az én véleményem az,hogy a védelem is ratyi volt tegnap. Puyolnak középen kell lennie,Sylvinhonak baloldalt.

A másik,hogy küldjétek el VV-t. És kit hoztok helyére?
Iker,Buffon,Cech,Van der Saar,Julio Cesar---> K I Z Á R T

VV úgy jó,ahogy van. Kell elé egy normális összeszokott védelem,és 1v1ben az egyik legjobb.

Én nem küldeném el,de elbeszélgetnék vele a fizujáról,mert az biztos,hogy nem valami biztos a kapuban,de jelenleg jobb kapust nem kaphat a csapat. És nem is kell,egy védelem kell elé,illetve összeszokott játék.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:21:24

Kluivertinho írta:

Én inkább csak kritizáltam.
"Egy kritikus azért kritizál, mert jót akar" - Réz András
Szerintem senki nem várja, hogy "tizenmilliókért" kapust igazoljunk, sőt én egy szóval sem említettem, hogy vegyünk új hálóőrt.
én csak azoktól kérdezem akik ilyeneket írnak hogy szégyen, hogy a barca kapusa, nem ilyen szintű....
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.02.22. 19:16:18

Tim írta:
marci6p írta:Nem is értem, hogy emberek itt miért védik VV-t?
Hibázott, most is meg sokszor is, a vezetőknek kellene észrevenni, hogy nem barca szintü a teljesítménye. És az én meglátásom szerint az 1-1 elleni szituációk is olyanok, mint a 11-es, csak elrontani lehet védeni nem. A betis ellen sem védett nagyot, csak eltökölte a csatár, és a, ha a classicon nem drenthe vezeti rá, hanem robben, vagy casillas, akkor az tuti gól!!!!!!!!
Nagy a mellénye VV-nek és nincs igazi verseny a csapatban kapus poszton, már sokat töórengtünk azon, ha kidőlne 6 hónapra(nem kívánom) akkor mi lenne itt?
Ott kezdődik az egész, hogy megbízhatónak kell lennie egy kapusnak, nem kell nagyokat fogni, csak legyen MEGBÍZHATÓ!!!!!!
Kérdezem, Ő az?
Akkor most kezdd el felsorolni a Barca kapusait,kb 10 évre visszamenőleg és mondd meg kit tartottál "megbízhatónak".
Azt pedig nem tartom korrektnek hogy ha valamit kifog,az véletlen,ha nem akkor az meg az ő hibája.
Casillas pedig valószínűleg nem sűrűn vezeti rá a labdát semmilyen kapusra,ugye? :lol:

Rüstü ...
Casillas poén volt, de lehet meg tudta volna oldani :roll:
Vezettél már kapusra labdát?Lőttél 11-est?
Nem a nagy védéseket akarom eltulajdonítani Vityától, csak céloztam arra, hogy itt sokan 1-1 ellen a legjobb kapusnak tarják.
Nem az az ő hibája, ha nem fog meg valamit, hanem ha legurítja a labdát ellenfélhez, ez olyan mint amikor keresztbe passzol a védelem.
Az már nagy védésnek számít nála, ha átlagosnál erősebb lövés tart felé.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:16:02

Én inkább csak kritizáltam.
"Egy kritikus azért kritizál, mert jót akar" - Réz András
Szerintem senki nem várja, hogy "tizenmilliókért" kapust igazoljunk, sőt én egy szóval sem említettem, hogy vegyünk új hálóőrt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kluivertinho 2009.02.22. 19:18:46-kor.
Kép
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:12:59

de most őszintén válaszoljanak azok, akik VV-t szidják:

Kép
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 19:11:20

Replay írta:
fcbarcelonazsombi írta:Minden kapus hibázik mivel minden kapus ember!
Pontosan.
Évekig nem volt ennyire megbizható kapusunk sem, ami alapjaiban okozott komoly gondokat a csapatnak (Vitor Baia, Hesp, Dutruel, Reina, Bonano, Rüstü, Enke).
Nagyon igazságtalan ilyenkor kritizálni.
Ezt én is akartam már irni. Hosszu idő után VV az a kapus aki ott tudott maradni a kezdőcsapatban, a többi kapus nem állta meg a helyét. Pedig nem kis kapusokról van szó. :)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:09:50

http://www.youtube.com/watch?v=gG69PIv3lkY
Tud ő ilyet is, és én lennék a legboldogabb ember a világon, ha többet be tudna mutatni ebből. Elképzelhető, hogy fejben van a gond nála.
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.22. 19:09:20

Drenthe ziccer, Oliveira ziccer. Csak néhány fontos dolog egy az egy ellen, úgy, hogy nagyon bele sem gondoltam.

szerk.: természetesen arra írtam, amikor arról volt szó, hogy nem is csinált mostanában bravúrokat. Csak olvasás közben elmentem enni, mire megírtam meg lett +10 hsz. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2009.02.22. 19:11:48-kor.
Replay
Director del Fútbol

2009.02.22. 19:07:54

fcbarcelonazsombi írta:Minden kapus hibázik mivel minden kapus ember!
Pontosan.
Évekig nem volt ennyire megbizható kapusunk sem, ami alapjaiban okozott komoly gondokat a csapatnak (Vitor Baia, Hesp, Dutruel, Reina, Bonano, Rüstü, Enke).
Nagyon igazságtalan ilyenkor kritizálni.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.22. 19:07:51

Az állandó nevekhez szólnék pár szót. Legtöbbször négy név merül fel, mint "világlegjobbkapusa". Nézzük: Casillas-valóban az. Van der Sar-Akik nem 3 éve néznek futballt, tudják, hogy 30 éves koráig egy balek lepkezsák volt. Igen, mégegyszer: Egy szerencsétlen. Az utóbbi pár szezonja sikeredik jóra-így 40 felé. Méghogy klasszis...persze. Ha Valdes esetében a kevés kapott gólt a védelem dícséreteként emlegetjük, akkor az Ő esetében ez duplán igaz. Valaki írta,( Kluivertinho tán) hogy ha átmennek a védelmünkön az gól. Tessék több Barca meccset nézni! Pont nem így van, hisz azt még a Valdesben nem bízók is elismerik: 1az 1 elleni szituációkban piszok jó. Cech és Buffon az utóbbi időben szintén nem igazolják, mennyire jók. Ezzel csak arra világítanék rá, hogy 1-2 csapatot kivéve nem biztos hogy irigykedni kellene a máshol védő kapusokra. Egyetlen egy kapus van, akire esetleg( hangsúlyozom: esetleg) lecserélném Victort: René Adler.
Tim: Segítek én a felsorolóknak, lehet válogatni: Busquets, Hesp, Dutruel, Bonano, Enke, Rüstü. Nézzük meg, miket műveltek, és hasonlítsuk össze Victor teljesítményével.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.02.22. 19:11:27-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tim
Mezei fórumozó

2009.02.22. 19:04:37

marci6p írta:Nem is értem, hogy emberek itt miért védik VV-t?
Hibázott, most is meg sokszor is, a vezetőknek kellene észrevenni, hogy nem barca szintü a teljesítménye. És az én meglátásom szerint az 1-1 elleni szituációk is olyanok, mint a 11-es, csak elrontani lehet védeni nem. A betis ellen sem védett nagyot, csak eltökölte a csatár, és a, ha a classicon nem drenthe vezeti rá, hanem robben, vagy casillas, akkor az tuti gól!!!!!!!!
Nagy a mellénye VV-nek és nincs igazi verseny a csapatban kapus poszton, már sokat töórengtünk azon, ha kidőlne 6 hónapra(nem kívánom) akkor mi lenne itt?
Ott kezdődik az egész, hogy megbízhatónak kell lennie egy kapusnak, nem kell nagyokat fogni, csak legyen MEGBÍZHATÓ!!!!!!
Kérdezem, Ő az?
Akkor most kezdd el felsorolni a Barca kapusait,kb 10 évre visszamenőleg és mondd meg kit tartottál "megbízhatónak".
Azt pedig nem tartom korrektnek hogy ha valamit kifog,az véletlen,ha nem akkor az meg az ő hibája.
Casillas pedig valószínűleg nem sűrűn vezeti rá a labdát semmilyen kapusra,ugye? :lol:
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.02.22. 19:03:56

abreu írta:
Kluivertinho írta: Csak pár nevet mondanék, kíváncsian várom a véleményedet, a cáfolatodat.
Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Petr Cech, Edwin van der Sar.
Ők se képesek bravurok sorozatára, tegnap pl nemtom láttad-e, Casillas odapasszolta Oliveira elé a ladbát csak abból épp nem lett gól. Kb akkor hiba volt mint tegnap VV-é. Meg a többiek akiket irtál ők se bravuroznak állandóan.

Én akkor is nyugodtabb lennék, ha nem kellene attól félni, hogy megint milyen "váratlant" húz a kapusunk. És ezek a nevek sokkal megbízhatóbbak mint Vitya. Nem velük kell összehasonlítani, mert ilyen kapusokhoz képest ő sehol sincs, szerintem, az, hogy ő állt a kapuban , amikor nyert címeket a csapat egy dolog! (az igaz, hogy a BL döntőben parádés volt, meg régen is volt)
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 19:03:05

zsolinho10 írta:Valdes többet bakizik mint bravúrokat mutat be. :lol:
Azt mondod ..:?: :roll: hát... sztem nem
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 19:02:52

faithnomore írta: már bocs de ez az én véleményem szerint elég hülyeség....
Iker Casillas ősz óta elég gyenge -magához képest és mint már írtuk, ugyanilyen gólpasszt adott tegnap, csak Oliveira nem bírta belőni-
petr Cech-en ment el a Csehek EB-je.........ennyit a nagy bravúrokról.... :wink: :wink: :wink:
Mint az előbb többen is leírták: mindegyik kapus hibázik. Itt a sorozatos bravúrokról volt szó. Kérlek olvasd el figyelmesen a hozzászólást, mielőtt mást minősítesz.
Kép
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.02.22. 19:01:16

Minden kapus hibázik mivel minden kapus ember!
zsolinho10
Barça C

2009.02.22. 19:01:14

Valdes többet bakizik mint bravúrokat mutat be. :lol:
Viva Barca!
Valdés1
Jugador del Barça

2009.02.22. 18:57:26

igy van
(L) I'love Barca(L)
Kép
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 18:56:29

Kluivertinho írta: Csak pár nevet mondanék, kíváncsian várom a véleményedet, a cáfolatodat.
Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Petr Cech, Edwin van der Sar.
Ők se képesek bravurok sorozatára, tegnap pl nemtom láttad-e, Casillas odapasszolta Oliveira elé a ladbát csak abból épp nem lett gól. Kb akkor hiba volt mint tegnap VV-é. Meg a többiek akiket irtál ők se bravuroznak állandóan.
Lezárt