Jó a sig de tudnál jobbat is csinálni.
Új ava:

És új sig:

A munka az szép lett,de ez a kép Ronnieról.... jobb képpel kellett volna dolgozni.davidvilla77 írta:
![]()
![]()
Nagyon jól sikerült, de sztem nagyon béna képpel dolgoztál. Roniról azért van jobb kép isdavidvilla77 írta:
![]()
![]()
Nekem egy kicsit gyengusnak tűnik első látásra, de rájöttem mi a baj. A render nem tökéletes , s ez rontja az összhangot, ja, és én kivenném a betűket, különben szép. Így tovább! A Ronis munkád nagyon állati!MessiFan írta:Köszi.
Az a baj ezzel a siggel hogy mind a két oldal elég üres. Utólag akartam rá rakni egy címert de azzal nem nézett ki túl jól.
Mikkel lehet kitölteni az üres részt?
Ismét megpróbálkoztam eggyel:
Vélemények
Nekem nagyon tetszik! Grat!MessiFan írta:Csináltam egy saját hátteres siget:
Vélemények![]()
Az a baj hogy azon az oldalon ahol néztem nem nagyon van más..visca el barca írta:sziapety27 írta:....
maga az alap kép rossz minőségű, attol hogy nagy méretű még nem feltétlenül jó.
a fekete része nagyon szemcsés, a kép csomó része homályos.
ha találsz nekem egy normalis képet, sziversen megcsinalom neked a3-ra.
sziapety27 írta:....
megtudnád oldani hogy ne legyen csúnya ??visca el barca írta:nem akarlak elkeseríteni, de ha te ezt elviszed kinyomtatni, rettentően csúnya lesz. egyrészt a címer alatti szövegből semmi nem fog látszani, messi fejéből úgyszintén. és ha csak nem otthon, ingyen nyomtatod akkor még sok ezresed is bánni fogja.pety27 írta:Húú nagyon tetszik köszi!!
még annyit tudnál rajta finomítani hogy a címer körüli szürke folt eltűnjön?-és hogy egy picit élesebb legyen Messi..
hidd el tudom mirol beszélek, ezzel foglalkozom.
Ez mondjuk simán elképzelhető, márcsak azért is, mert ekkora felbontású képből nehéz jó minőségű A3-as méretű képet csinálni, én (mint amatőr hobbigimpes) legalábbis nem tudokvisca el barca írta:nem akarlak elkeseríteni, de ha te ezt elviszed kinyomtatni, rettentően csúnya lesz. egyrészt a címer alatti szövegből semmi nem fog látszani, messi fejéből úgyszintén. és ha csak nem otthon, ingyen nyomtatod akkor még sok ezresed is bánni fogja.pety27 írta:Húú nagyon tetszik köszi!!
még annyit tudnál rajta finomítani hogy a címer körüli szürke folt eltűnjön?-és hogy egy picit élesebb legyen Messi..
hidd el tudom mirol beszélek, ezzel foglalkozom.
nem akarlak elkeseríteni, de ha te ezt elviszed kinyomtatni, rettentően csúnya lesz. egyrészt a címer alatti szövegből semmi nem fog látszani, messi fejéből úgyszintén. és ha csak nem otthon, ingyen nyomtatod akkor még sok ezresed is bánni fogja.pety27 írta:Húú nagyon tetszik köszi!!
Rataccess írta:Ez így elméletben A3:pety27 írta:Hali!
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Egy képet kellene megcsinálni egy picit,megszépíteni..
Egy olyan képre lenne szükségem amin Messi van a szokásosnak mondható gólörömével (két kezével felmutat az égre),és lehetőleg háttal legyen..
Az lenne a jó minél nagyobb a kép..nyomtatni szeretném A3ra..
találtam képet is például : http://www.imagebam.com/image/ba0edc105553444
Előre is köszönöm szépen ha valaki megcsinálná..
http://lh6.ggpht.com/_3jO9X-rSa4w/TQi9E ... poster.png
Mielőtt vádaskodások érnének: a logót meg a feliratot úgy loptam egy wallpaperről
Ez így elméletben A3:pety27 írta:Hali!
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Egy képet kellene megcsinálni egy picit,megszépíteni..
Egy olyan képre lenne szükségem amin Messi van a szokásosnak mondható gólörömével (két kezével felmutat az égre),és lehetőleg háttal legyen..
Az lenne a jó minél nagyobb a kép..nyomtatni szeretném A3ra..
találtam képet is például : http://www.imagebam.com/image/ba0edc105553444
Előre is köszönöm szépen ha valaki megcsinálná..
Ismerem ezeket a kis kulissztitkokatIlúvatar írta:jah, lecseréltem akkorpróbáld meg megcsinálni, amit leírtam
Kicsit még alakítottam rajta, ha esetleg ez jobban tetszene:Ilúvatar írta:viszem!!!Rataccess írta:Most készült...
Az arca kicsit kiégett szegény Xavinak, de nem mentettem és már nem tudok rajta változtatni.
viszem!!!Rataccess írta:Most készült...
Az arca kicsit kiégett szegény Xavinak, de nem mentettem és már nem tudok rajta változtatni.
KöszönömMessiFan írta:VigyedEzért van kint.