Élő közvetítések 07/08
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... index.html
itt a decos.
Ezt is lefordítottam és semmi a hoszabításról.
itt a decos.
Ezt is lefordítottam és semmi a hoszabításról.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van. Zoli, követeljük, hogy oszd meg velünk világmegváltó gondolatodat!barca99 írta:És akinek nincs SK-ja, de nem akar lemaradni a poénról?![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.04.26. 21:06:00-kor.

És akinek nincs SK-ja, de nem akar lemaradni a poénról?

Állítólag a MARCÁN fent van a DECO-s téma.
vagy eredmenyek.com - és legalább magyarTomsa írta:fincsi 0-0, amúgy meg livescore.comskadi írta:helló mindenkinek!
tudtok mondani 1 állást?
kössz

OFF vége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.04.26. 21:01:31-kor.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nemtúl izgalomteljes meccs. Pinto átlagosan nyomja. Kicsit még önbizalmat kell gyűjtenie. Volt egy nagy hibája. Fölfelé nézett és nem húzta a testéhez a labdát így kiejtette (vagy ráejtette a támadó fejére), emellett volt egy szé védése. Giovani-t sajnálom. Szerintem leápolta az a kampós orrú izraeli. Volt benne egy kis szándékosság is sztem.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
fincsi 0-0, amúgy meg livescore.comskadi írta:helló mindenkinek!
tudtok mondani 1 állást?
kössz

@Vito: Én is elég nagyot néztem amikor a kezdőben megláttam

Döntetlenre cask kihúzzuk, hagy kapjanak lehetőséget az újoncok is

-
- Llegenda del Barça
ezzel a középpályával nem is lehetett másra számítani.
a támadások nagy részét Zambrotta vezeti, a kp-ban semmi elképzelés.
ennek ellenére Zambit lehuznám a szünetben, pihennie kellene keddre
a támadások nagy részét Zambrotta vezeti, a kp-ban semmi elképzelés.
ennek ellenére Zambit lehuznám a szünetben, pihennie kellene keddre
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Így igaz, ez nem foci... Igaza van Világinak, mintha egy edzőmeccs lenne.Varga Tamás írta:Na, én most untam meg nézni ezt a semmittevést. Mintha egy másik dimenzióba lennénk szerdához képest. Okés, a csapat fele kicserélődött, de akkoris. Nincs az a jelző, ami méltó módon leírná ezt az unalmas labdázgatást.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Elcsapta Gio-t pedig jól érkezett.
Egy gól végre önbizalmat adhatott volna neki. Kényszeresen akar bizonyítani. Labdához sok köze volt . . .
Egy gól végre önbizalmat adhatott volna neki. Kényszeresen akar bizonyítani. Labdához sok köze volt . . .
helló mindenkinek!
tudtok mondani 1 állást?
kössz
tudtok mondani 1 állást?
kössz
Nagyon rühellem amikor bántják a játékosainkat 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomsa 2008.04.26. 20:47:58-kor.
Különös képessége van arra, hogy mindig a rossz megoldást válassza.Enrique írta:Tamás: Erre lehetett számítani, számomra nem meglepő.
Más: Ez a Giovani egyre jobban kezd meggyőzni engem, hogy nem jó játékos. Semmi pluszt nem tud adni a csapatnak, ugyanazokat a sablon cseleit csinálja állandóan...
A csapat játéka tényleg nagyon szétesettnek tünik, totális szenvedés, de kb erre számitottam, egy döntetlen is bravúr lenne.
Ez a depor egy undoritó csapat...Giovani fejébe még bele is rúgott a kapus azok után, hogy a kapus leütötte, majd folytatták a meccset.
Én se vagyok teljesen ép, h ezt foci imitációt nézem, ahelyett, h az asszonnyal foglalkoznék,

Nem írjuk meg a sportklubnak h tévedtek a fórumjukban?Az vicces lenne 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Tamás: Erre lehetett számítani, számomra nem meglepő.
Más: Ez a Giovani egyre jobban kezd meggyőzni engem, hogy nem jó játékos. Semmi pluszt nem tud adni a csapatnak, ugyanazokat a sablon cseleit csinálja állandóan...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, én most untam meg nézni ezt a semmittevést. Mintha egy másik dimenzióba lennénk szerdához képest. Okés, a csapat fele kicserélődött, de akkoris. Nincs az a jelző, ami méltó módon leírná ezt az unalmas labdázgatást.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez most megint 1 olyan Barca, h ha nem lesz nagy szerencsénk, akkor nem fogunk nyerni. Nagyon kevesek vagyunk ma (is)... Mint általában a bajnokságban. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
grat a sportklubnak!! hihetelen milyen szánalom ez az adó
Még fordítani sem tudnak
Még fordítani sem tudnak

-
- Eurobarca Staff
Nincs benne semmi konkrétum. Egy protugál lap csinált Vele interjút, amiben kérdezték a klubról és a válogatotról/EB-ről is. A szerződéssel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy 2010-ig van kontraktusa, de "meglátjuk, hogy mi történik majd a szezon végén".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.04.26. 20:33:34-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank