A Magyar Barca!
-
- Director del Fútbol
Sajnálom, hogy nem sikerült, de sajnos erre lehetett számítani, nem gyenge csapatok neveztek be... MI SEM VAGYUNK AZOK, de ide még sokat kellene edzeni! Ez van, majd legközelebb!
Norbi - JOBBULÁST!!! És vigyázz magadra, nem vagy 18 éves, gondolj az unokáidra is már!!!
Norbi - JOBBULÁST!!! És vigyázz magadra, nem vagy 18 éves, gondolj az unokáidra is már!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Nah ma a Sporting meg a Roma kellene! És persze a totó!
Ha a Sporting nem nyer,Zolit üssétek
Ha a Sporting nem nyer,Zolit üssétek

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Eddig a totón 6-ból 6, tippmix 3-ból 3. Már csomagolok...
Haze71 már jövő héten se jön, utazik Barcelonába... 

Hááát... több szempontból is nagyon vacakul sikeredett ez a Kupa nekünk...
Remélem a tippmix, és a totószelvény legalább szerencsésen lett kitöltve
haze71
(bár lehet hogy nem is látjuk többet Zolit
)

Remélem a tippmix, és a totószelvény legalább szerencsésen lett kitöltve

haze71

(bár lehet hogy nem is látjuk többet Zolit

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Bezzeg ha a gipszes kezed nem gipszes...ez is a te hibád 

Enrique; Saviola: köszi srácok
Sajnos nem sikerült, nagyon ügyes csapatokat sorsoltak mellénk, és ma kevesek voltunk
"Utazás Barcelonába" Kupa
Csoportmeccsek:
10.30. Liver3 4:0 Magyar Barça
11.30. Mad Dogs 5:1 Magyar Barça (gól: Ronaldinho17)
Maradt a csütörtök (és a sok sok munka)
Visca el Barça visca Catalunya
ui: azért kíváncsi lennék hogy sikerült volna a TELJES Csapattal, a tervezett időben...

Sajnos nem sikerült, nagyon ügyes csapatokat sorsoltak mellénk, és ma kevesek voltunk

Csoportmeccsek:
10.30. Liver3 4:0 Magyar Barça
11.30. Mad Dogs 5:1 Magyar Barça (gól: Ronaldinho17)
Maradt a csütörtök (és a sok sok munka)

Visca el Barça visca Catalunya

ui: azért kíváncsi lennék hogy sikerült volna a TELJES Csapattal, a tervezett időben...
Norbi kemény legény, de majd úgy hajtunk hogy ne kelljen kockáztatnia a kezét. A csütörtöki szerkezetet kellene alkalmazni most is, bár ez csak szerény nyomott vélemény. 

-
- Entrenador del Barça
Huhh ismerek egy Liver nevű csapatot,az az ÁMK-ban játszik itt Csepelen(többek között) és ha jól emlékszem ,nagyon jó csapat
Remélem ezek nem azok,illetve ha azok is ,nyerünk!
Norbi!Nagyon durva
Biztos jó ötlet így játszani?

Norbi!Nagyon durva

Sziasztok!
A bal csuklóm eltört
Ettől függetlenül pályára lépek, és nyerünk holnap négy meccset OK 
Csoportmeccsek:
10.30. Liver3 - Magyar Barça
11.30. Mad Dogs - Magyar Barça
A bal csuklóm eltört

Csoportmeccsek:
10.30. Liver3 - Magyar Barça
11.30. Mad Dogs - Magyar Barça
-
- Eurobarca Staff
Ez sajnos így van, nekem is volt egy hosszabb időszakom, amikor még a Celtic Ajax vagy PSV meccsei sem jöttek be, pedig aki rutinosabb játékos tudja, hogy, ha az 1,05 - szörös odds sem jön be, akkor bizony borult a papírforma rendesen.Ronaldinho 17 írta:Hát mostanában nincs szerencsém a tippmixen![]()
Majd együtt kitaláljuk!
De emlékszem egyszer egy nagyobb társasággal 6-7 fő elmentünk közösen tippmixelni osztálypénzből(!), ami úgy lehetett, hogy kikönyörögtünk magunknak egy labdáravalót 5-6-7 ezer forint lehetett és feltettük azt, előtte megbeszéltük, ha nem jön be mindenki hozza a maga részét, de bejött! Már első alkalommal nyertünk 2000Huf körül fejenként plusz az alaptőke. A haszon egy részét megint feltettük aztán megint nyertünk, harmadszorra már nem jött be, de akkorra már úgyis nyertünk szép kis összeget. Szal elsőre remélem nektek is szerncsétek lesz, szurkolok Nektek. Duplán is.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Hát mostanában nincs szerencsém a tippmixen
Majd együtt kitaláljuk!

-
- Entrenador del Barça
Hosszas egyeztetés után megszületett a végső döntés:
Megyünk Tatára most szombaton
Helyszín: Tata, Edzőtábor Baji út 21.
Időpont: 2007. szeptember 01. 10:30
1. Szundi
2. Haze71
3. Dopi
4. Dezső
5. Bercy
6. Marci
7. Melkor
8. gnorbert
9. Tibi
10. Zsolti
Silvanus
Superlama
Scorpion
NagyPé
Nem örülünk neki hogy így alakult (különösen a hiányzóink miatt), de a biztos játékot választottuk a bizonytalan "ha" ill. a "lehet hogy szerencsénk lesz, és nem pottyanunk ki mielőtt elindulnánk" helyett...
Aki most hétvégén nem tud velünk tartani, magától értetődően nevezzük a korábban egyeztetett 14-es keretbe ami azt is jelenti, hogy játék nélkül kell beszállnia a 2x10.000.-ft-os nevezési díjba
(ez 20.000.-ft/14 játékos = 1.430.-ft/fej)
Aki ezt a szombaton jelen nem lévők közül nem kívánja kicsengetni (utólag - fügettlenül az elért eredménytől), kérem mihamarabb jelezze, mert akkor:
1: másként alakul a fizetnivaló/fej a többieknek
2: a helyére talán jönne valaki[/b][/quote]
Megyünk Tatára most szombaton

Helyszín: Tata, Edzőtábor Baji út 21.
Időpont: 2007. szeptember 01. 10:30
1. Szundi
2. Haze71
3. Dopi
4. Dezső
5. Bercy
6. Marci
7. Melkor
8. gnorbert
9. Tibi
10. Zsolti
Silvanus
Superlama
Scorpion
NagyPé
Nem örülünk neki hogy így alakult (különösen a hiányzóink miatt), de a biztos játékot választottuk a bizonytalan "ha" ill. a "lehet hogy szerencsénk lesz, és nem pottyanunk ki mielőtt elindulnánk" helyett...
Aki most hétvégén nem tud velünk tartani, magától értetődően nevezzük a korábban egyeztetett 14-es keretbe ami azt is jelenti, hogy játék nélkül kell beszállnia a 2x10.000.-ft-os nevezési díjba

Aki ezt a szombaton jelen nem lévők közül nem kívánja kicsengetni (utólag - fügettlenül az elért eredménytől), kérem mihamarabb jelezze, mert akkor:
1: másként alakul a fizetnivaló/fej a többieknek
2: a helyére talán jönne valaki[/b][/quote]
A kapushiány sajnos tényleg nem a Melkor hibája volt. Ez egyszerű gyerekesség, vagy nevezzük parasztságnak. Mondja meg ha nem akar jönni és annyi. Megbízhatatlan emberek nem kellenek, csak bizonytalanságot szülnek. Más. Megvan akkor a szombati végleges "utazó" keret?
- Melkor
- Entrenador del Barça
Mucska Zoli lesz a kapusunk - és jönni is fog (általában én hozom majd), de sajnos most vették ki a csavarokat a lábából, és amíg fel nem épül (2-3 forduló), addig minden meccsre külön kell kapust szerezni.Silvanus írta: Melkor - 83-szor megígértétk, hogy lesz kapusunk a bajnokságban, erre TESSÉK!!! Így megy ez majd a továbbiakban is?
Én Tibin keresztül kaptam kedd délután egy ígéretet a Janitól, hogy ott lesz a tippmixen - nem jött el, sajnos ezzel nem tudok mit csinálni.....
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Fiúk-Lányok
!
Azt ne felejtsük el,hogy a nevezés tippmix illetve totó játszásával történik,szóval,bőven időben legyen ott mindeki,hogy ezt is el tudjuk intézni!

Azt ne felejtsük el,hogy a nevezés tippmix illetve totó játszásával történik,szóval,bőven időben legyen ott mindeki,hogy ezt is el tudjuk intézni!

- Scorpion
- Capitá del Barça
Srácok. Gratulálok a győzelemhez! Amint olvasom küzdelmes volt.
Én mindig meg fogom írni, hogy tudok-e jönni, vagy sem.
Most is megtettem. Ha jövő héten este nincs színházi elfoglaltságom, akkor szívesen jövök/jönnék. Ez viszont legyen a jövő hét beszédtémája:)
Legfontosabb, hogy sok sikert kívánok hétvégére!
Nyerjetek.
Victor.
Én mindig meg fogom írni, hogy tudok-e jönni, vagy sem.
Most is megtettem. Ha jövő héten este nincs színházi elfoglaltságom, akkor szívesen jövök/jönnék. Ez viszont legyen a jövő hét beszédtémája:)
Legfontosabb, hogy sok sikert kívánok hétvégére!
Nyerjetek.
Victor.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Enrique hallja.
Már írtam korábban, hogy szívesen beszállnék bármelyik csapatba, de így most még nagyobb kedvvel és elszántsággal fogom magam belevetni a játékba.
Vasárnap költözök fel Pestre, úgyhogy ha a héten fociztok egymás között, arra biztosan el tudok menni, a szombat viszont még nem biztos, mert ugye lehet, hogy haza kell jönnöm ... Ellenben egy hét múlva, a szept. 8-i szombaton száz, hogy ott leszek.
Üdv
Á.
p.s.: és persze gratulálok a legutóbbi eredményhez! Szép volt!!

Már írtam korábban, hogy szívesen beszállnék bármelyik csapatba, de így most még nagyobb kedvvel és elszántsággal fogom magam belevetni a játékba.

Vasárnap költözök fel Pestre, úgyhogy ha a héten fociztok egymás között, arra biztosan el tudok menni, a szombat viszont még nem biztos, mert ugye lehet, hogy haza kell jönnöm ... Ellenben egy hét múlva, a szept. 8-i szombaton száz, hogy ott leszek.

Üdv
Á.
p.s.: és persze gratulálok a legutóbbi eredményhez! Szép volt!!
-
- Director del Fútbol
Hála az égnek most nem kell magamra venni a JOGOS, szurkálódó megjegyzéseket, mert én 1 nappal a meccs előtt küldtem sms-t Melkornak, hogy nem fogok menni a bajnoki meccsre, és a fórumra is beírtam!!! Szóval sajnálom, de én tényleg nem tudtam menni... egyébként meg egyet értek, azaz akik nem mentek, és nem is szóltak, azért gondolkozzanak el!!! :S
Az eredményért gratulálok, nagyok vagytok!!!
Zsolti, NAGY VAGY!!!
Melkor - 83-szor megígértétk, hogy lesz kapusunk a bajnokságban, erre TESSÉK!!! Így megy ez majd a továbbiakban is?
Az eredményért gratulálok, nagyok vagytok!!!

Melkor - 83-szor megígértétk, hogy lesz kapusunk a bajnokságban, erre TESSÉK!!! Így megy ez majd a továbbiakban is?

"Més Cuen un Club"