Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.02.22. 18:55:35

Kluivertinho írta:
abreu írta: Bravúrok sorozatára nem képes egy kapus sem.
Elnézést, de ezzel (sem) értek egyet.
Csak pár nevet mondanék, kíváncsian várom a véleményedet, a cáfolatodat.
Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Petr Cech, Edwin van der Sar.
már bocs de ez az én véleményem szerint elég hülyeség....
Iker Casillas ősz óta elég gyenge -magához képest és mint már írtuk, ugyanilyen gólpasszt adott tegnap, csak Oliveira nem bírta belőni-
petr Cech-en ment el a Csehek EB-je.........ennyit a nagy bravúrokról.... :wink: :wink: :wink:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
don gamper
Capitá del Barça

2009.02.22. 18:54:47

nem leszoljuk csak véleményt alkotunk róluk.
Ilyesmiről szól ez a fórum, ha pozitív ha negatív.
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 18:53:39

don gamper írta:
abreu írta:. És Valdes-nek igenis vannak nagy védései, bravúrjai, amiknek meccseket köszönhetünk :!:

Csak az a baj hogy a csapat egészét nézve V.V a gyenge láncszem.
Minden poszton világklasszisok sora játszik,folyamatos kiemelkedő
teljesítményt nyújtva.V.V viszont nem!!!!
Ini, Xavi, Puyol, Eto'o Messi stb mögött nem is olyan nagy gáz leggyengébb láncszemnek lenni. A lényeg az h sztem kausok között a jobbak közé tartozik. Nyilván van nála jobb kapus. De nincs mindenkinek Buffonja meg Van der Sar-a, Cech-e. Nekünk itt van Valdes én elégedett vagyok vele, azt már többször leirtam h miért. Hajrá VV :!:
Valdés1
Jugador del Barça

2009.02.22. 18:52:18

szerintem nem kel it leszólni senkit, a Barcának nincs gyenge pontja:) akármit is mondtok, Valdés ugy is marad még sókáig:) Tegna hibázott de nekem akkor is ö marad a kedvenc kapusom.. a nevem nem is árulhat el töbet:)

Az igazi barcások nemszolják le egyik Játékosukat sem
(L) I'love Barca(L)
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.02.22. 18:49:52

Valdés1 írta:Szerintem Valdést rohadtul nemkellene fikázni,nem véletlenül ficeg a hátán az 1-es mezszám,a vezetöség bizikbenne,és elismerika tudását,
És ne felejtsük el hogy ö a 3. csapatkapitány szoval... szerintem valdés helye biztos a csapatba,nemkel uj.. minden kapus hibázik.. ugyan ugy mind a mezönyjátékosok csak náluk nem olyan feltünő,mert ha egy kapus hibázik már jön a böszmézés..:(:(:S

Hajrá Valdés, Hajrá Baca(L) :D

Azért van rajta az 1-es , mert amint már írtam nincs versenyhelyzet. És csak a spanyol válogatottban, hány kapus van előtte a rangsorba?
Szerintem meg elég szomorú, hogy vakon bíznak benne.
De nem baj, Oleguernek is eljött az ideje, az övé is eljön.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.02.22. 18:47:51

Kluivertinho írta: Elnézést, de ezzel (sem) értek egyet.

tény, hogy ők jelenleg a legjobbak, de egyik se megszerezhető... klasszist nem lehet most találni, aki meg is szerezhető :D
don gamper
Capitá del Barça

2009.02.22. 18:47:40

abreu írta:. És Valdes-nek igenis vannak nagy védései, bravúrjai, amiknek meccseket köszönhetünk :!:

Csak az a baj hogy a csapat egészét nézve V.V a gyenge láncszem.
Minden poszton világklasszisok sora játszik,folyamatos kiemelkedő
teljesítményt nyújtva.V.V viszont nem!!!!
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 18:47:14

Kluivertinho írta: Szerintem ez nem véletlen. Ilyenkor lenne szükség a bravúrokra. (A klasszis kapusokból kiindulva ---> ha rosszul megy a csapatnak, ők képesek nagy védésekre ezzel lendítve egyet a többi játékos játékán.) Ha a csapatnak nem megy, akkor neki sem.
Mielőtt valaki megvádolna, elmondom, hogy nem utálom Victort.
"Ilyenkor lenne szükség a bravúrokra". Igen ám de nem ugy van az h na akkor bravurozok egyet. Ezt nem lehet csak ugy akarattal csinálni hanem szerencse is kell hozzá.

"ha rosszul megy a csapatnak, ők képesek nagy védésekre ezzel lendítve egyet a többi játékos játékán. Ha a csapatnak nem megy, akkor neki sem." Itt egy kicsit ellentmondtál saját magadnak, de értem mit akartál írni, és az igaz, h egy kapus a jó védéseivel nagyon lendít a csapaton. :wink:
marci6p
Jugador del Barça

2009.02.22. 18:46:10

abreu írta:
Varga Tamás írta:Azt akarta kifejezni, hogy a kötelezőket hozza, de bravúrok sorozatára nem képes, és nem láthatunk ilyeneket tőle
Bravúrok sorozatára nem képes egy kapus sem. Nem lehet elvárni egy kapustól sem, h állandóan "bravurozzon", mert akkor egy kapus sem felelne meg az igényeiteknek. És Valdes-nek igenis vannak nagy védései, bravúrjai, amiknek meccseket köszönhetünk :!:
Nekem bőven elég lenne, ha alá tudna nyúlni a landának, ha kell, és e mellett normálisan tudna kijönni a kapuból, ha kell.
Helyezkedésben sokat javult már, de akkor sem MEGBÍZHATÓ! :(
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 18:45:43

abreu írta: Bravúrok sorozatára nem képes egy kapus sem.
Elnézést, de ezzel (sem) értek egyet.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Valdés1
Jugador del Barça

2009.02.22. 18:44:09

Szerintem Valdést rohadtul nemkellene fikázni,nem véletlenül ficeg a hátán az 1-es mezszám,a vezetöség bizikbenne,és elismerika tudását,
És ne felejtsük el hogy ö a 3. csapatkapitány szoval... szerintem valdés helye biztos a csapatba,nemkel uj.. minden kapus hibázik.. ugyan ugy mind a mezönyjátékosok csak náluk nem olyan feltünő,mert ha egy kapus hibázik már jön a böszmézés..:(:(:S

Hajrá Valdés, Hajrá Baca(L) :D
(L) I'love Barca(L)
Kép
palesz77

2009.02.22. 18:43:57

Kluivertinho írta: Köszönöm szépen, valóban úgy értettem, ahogyan leírtad. Pedig még elnézést is kértem ezután, nem akartam én senkit megbántani ezzel a jelzővel.
sorry dettó, amúgy te is Ábel vagy? :D éljen január 2. :D

on: nem értem, miért írjátok mindig ide, hogy a vezetőségnek észre kéne venni, hogy valdes s.z.ar.
1. úgyse fognak kapust venni, így is van 3
2.nem is rossz kapus, csak ha hibázik, akkor az látványos, nem olyan kicsi mint a többieknél
3.nincs jelenleg nála klasszisokkal jobb eladó kapus :D
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 18:41:53

Varga Tamás írta:Azt akarta kifejezni, hogy a kötelezőket hozza, de bravúrok sorozatára nem képes, és nem láthatunk ilyeneket tőle
Bravúrok sorozatára nem képes egy kapus sem. Nem lehet elvárni egy kapustól sem, h állandóan "bravurozzon", mert akkor egy kapus sem felelne meg az igényeiteknek. És Valdes-nek igenis vannak nagy védései, bravúrjai, amiknek meccseket köszönhetünk :!:
don gamper
Capitá del Barça

2009.02.22. 18:40:30

Van valami baj a bőcsi kapusokkal? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 18:39:44

Varga Tamás írta: Ne haragudj, de az ilyesfajta minősítgetésre semmi szükség nincsen. Ilyenekből kerekednek a felesleges viták.

Klui teljesen érthetően, korrekt módon megfogalmazta a véleményét. Az NBII-es jelző az egy viszonyítási alap, nem azt értette alatta, hogy egy bőcsi kapus szintjén mozog a mi Victorunk. Azt akarta kifejezni, hogy a kötelezőket hozza, de bravúrok sorozatára nem képes, és nem láthatunk ilyeneket tőle - folyamatosan, és megbízhatóan. Ha jól értelmezem Ábel a szavaid, erősíts meg, ha nem, akkor javítsd ki.

De megkérnék mindenkit tisztelettel, hogy egymás véleményét tartsuk tiszteletben, és ne minősítgessük egymást. A véleménnyel vitatkozzunk, vagy értsünk egyet.

Köszönöm. :wink:
Köszönöm szépen, valóban úgy értettem, ahogyan leírtad. Pedig még elnézést is kértem ezután, nem akartam én senkit megbántani ezzel a jelzővel.
Kép
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.02.22. 18:38:39

Nem is értem, hogy emberek itt miért védik VV-t?
Hibázott, most is meg sokszor is, a vezetőknek kellene észrevenni, hogy nem barca szintü a teljesítménye. És az én meglátásom szerint az 1-1 elleni szituációk is olyanok, mint a 11-es, csak elrontani lehet védeni nem. A betis ellen sem védett nagyot, csak eltökölte a csatár, és a, ha a classicon nem drenthe vezeti rá, hanem robben, vagy casillas, akkor az tuti gól!!!!!!!!
Nagy a mellénye VV-nek és nincs igazi verseny a csapatban kapus poszton, már sokat töórengtünk azon, ha kidőlne 6 hónapra(nem kívánom) akkor mi lenne itt?
Ott kezdődik az egész, hogy megbízhatónak kell lennie egy kapusnak, nem kell nagyokat fogni, csak legyen MEGBÍZHATÓ!!!!!!
Kérdezem, Ő az?
palesz77

2009.02.22. 18:37:25

ok, talán elragadtattam magam, bocs, de már unom, hogy senki nem látja, ha Valdes kifog mindent és pontokat ment, mert relatíve kevés lövést kell fognia, attól még nagyokat tud védeni
szóval bocsi :D

off: ha a téli átigazolás topicot is megszüntettétek, szerintem ezt is meg kéne. vicc ez az egész, hogy valdes s.z.ar :arrow: valdes jó :arrow: valdes s.z.ar..... :D :D :D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.02.22. 18:41:26-kor.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 18:35:50

abreu írta: Egyébként meg, ha tegnap hibázott is VV, de nyertünk volna, 100% h senki nem szidja őt ennyire. Pechére ő is akkor fogott ki rossz napot, amikor az egész csapat.
Szerintem ez nem véletlen. Ilyenkor lenne szükség a bravúrokra. (A klasszis kapusokból kiindulva ---> ha rosszul megy a csapatnak, ők képesek nagy védésekre ezzel lendítve egyet a többi játékos játékán.) Ha a csapatnak nem megy, akkor neki sem.
Mielőtt valaki megvádolna, elmondom, hogy nem utálom Victort.
Kép
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.22. 18:35:09

palesz77 írta:
Kluivertinho írta: Kérlek mutass nekem tőle bravúrokat ebből a szezonból. Amit egy NBIIes kapus megfog azt megfogja ő is, de semmi több.
Ha tévednék ami az idei bravúrjait illeti, akkor elnézést kérek.
betis ellen 1-1-ben vezeték rá, nincs gól, el classico, drenthe rávezeti, nincs gól, ha jól emlékszem, már 11-est is fogott ki idén, de ez ne biztos. csak észre kéne venni, hogy véd is, habár néha bakizik. a betis ellen 1 hete pl pontot mentett a csapatnak többször is, úgyhogy ez egy jó nagy marhaság volt a részedről már bocs a megfogalmazásért :D
Ne haragudj, de az ilyesfajta minősítgetésre semmi szükség nincsen. Ilyenekből kerekednek a felesleges viták.

Klui teljesen érthetően, korrekt módon megfogalmazta a véleményét. Az NBII-es jelző az egy viszonyítási alap, nem azt értette alatta, hogy egy bőcsi kapus szintjén mozog a mi Victorunk. Azt akarta kifejezni, hogy a kötelezőket hozza, de bravúrok sorozatára nem képes, és nem láthatunk ilyeneket tőle - folyamatosan, és megbízhatóan. Ha jól értelmezem Ábel a szavaid, erősíts meg, ha nem, akkor javítsd ki.

De megkérnék mindenkit tisztelettel, hogy egymás véleményét tartsuk tiszteletben, és ne minősítgessük egymást. A véleménnyel vitatkozzunk, vagy értsünk egyet.

Köszönöm. :wink:
Kép
palesz77

2009.02.22. 18:30:16

Kluivertinho írta: Kérlek mutass nekem tőle bravúrokat ebből a szezonból. Amit egy NBIIes kapus megfog azt megfogja ő is, de semmi több.
betis ellen 1-1-ben vezeték rá, nincs gól, el classico, drenthe rávezeti, nincs gól, ha jól emlékszem, már 11-est is fogott ki idén, de ez ne biztos. csak észre kéne venni, hogy véd is, habár néha bakizik. a betis ellen 1 hete pl pontot mentett a csapatnak többször is, úgyhogy ez egy jó nagy marhaság volt a részedről már bocs a megfogalmazásért :D
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 18:25:21

Kluivertinho írta: Egy BL győztes kapustól szükség van bravúrokra. Elég szomorú, hogy a védelmében nem a hatalmas védéseit lehet felhozni, hanem azt, hogy nem hibázott annyit. Valóban, egy NB IIes kapusnál azért jóval jobb. Elnézést.
Nem hibázott annyit, mint ahogy te azt mondod. Szerintem az idei teljesítményére nem lehet panasz (na jó egy pici lehet), hisz ő kapta eddig a legkevesebb gólt is a szezonban. Egyébként meg, ha tegnap hibázott is VV, de nyertünk volna, 100% h senki nem szidja őt ennyire. Pechére ő is akkor fogott ki rossz napot, amikor az egész csapat.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 18:18:57

abreu írta: Én nem azt mondtam h idén bravúrt bravúrra halmoz hanem azt h idén nem bakizott sokat. Ennyit mondtam. És azért elég durva dolog egy BL győztes kapust az NBII-es kapussal egy lapon említeni, már bocs :!: :roll:
Egy BL győztes kapustól szükség van bravúrokra. Elég szomorú, hogy a védelmében nem a hatalmas védéseit lehet felhozni, hanem azt, hogy nem hibázott annyit. Valóban, egy NB IIes kapusnál azért jóval jobb. Elnézést.
Kép
Kép
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.22. 18:14:05

Én nem azt mondtam h idén bravúrt bravúrra halmoz hanem azt h idén nem bakizott sokat. Ennyit mondtam. És azért elég durva dolog egy BL győztes kapust az NBII-es kapussal egy lapon említeni, már bocs :!: :roll:
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.22. 18:11:36

abreu írta:
Kluivertinho írta: A baj az, hogy Valdesnek több a bakija mint a bravúrja. Az általad felsorolt kapusoknál ez pont fordítva van.
Az pedig hogy Valdes top 10es. Nagyon nagy fanatikusok mondják csak ezt.
A top20 már reálisabb lenne.
Miről beszélsz? Szerintem ebben a szezonban elég jól teljesít és nem hibázott sokat. :evil:
Kérlek mutass nekem tőle bravúrokat ebből a szezonból. Amit egy NBIIes kapus megfog azt megfogja ő is, de semmi több.
Kép
Kép
don gamper
Capitá del Barça

2009.02.22. 18:05:59

Nem bántásképpen de ehez az idei jo szerepléshez a mi Victorunk
sajnos sokat(semmit?) nem tett hozzá.

Örökérvényű kapus törvény :a bravur kötlező
a hiba megbocsájthatatlan!