Hát az tuti hogy már akkora hangulat van madridban mintha már megnyerték volna a bajnokságot, egy 5öst rúgtak volna a Clasico-n és legalább olyan szépen játszanának mint mi

....
De aztán majd lessz pofára esés mikor kapják a flekket a derbin szombaton, és utána meg azzal jönnek majd hogy a bírók miatt vesztették el a ligát. Nagy cucc 10en akárhány meccs óta veretlenek. Ebből 1 igazán veszélyes csapattal találkoztak: az pedig az Atletico volt.
Tom h a Sevillával is meccseltek de mostanában eléggé nem megy nekik...És ott pedig már pontot is vesztettek. Ahogy a tegnapi meccsüket elnéztem Pepe nélkül ez a védelem semmire sem jó. Egy Messivel, Inivel, Xavival, Samuval, Titivel úgy megyünk át rajtuk ahogy azt kell

Otthon nem tehetik meg hogy úgy beállnak a 16osukra mint Barcelonában, mert 10 perc után felgyújtanák az egész stadiont a szurkolók az tuti. És láthattuk a decemberi klasszikuson is mi van akkor ha komolyan kitámadnak.(Leo gólja)
Na szóval csak azt akartam kihozni ebből a kis irományból hogy szerintem túlságosan elbizakodottak, legalábbis a sajtó, az meg elég nagy nyomást tud helyezni a szurkolókra és a játékosokra is.
Mod: A klasszikus után még meccselnek a Valenciával akik pedig nagyon jól nyomják egy X-nél jobbat tuti nem érnek el ott. Szal nem tom mire verik magukat...