Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Nóbi
Capitá del Barça

2009.04.28. 11:26:15

gajeraro írta:Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Ha idén összevásárol mindenkit a real akkor szerintetek helye lenne a Higunak a Barcába mert szerintem ő feleslegesé válna a realba és volt róla szó,h eltudja képzelni Pep a csapatba!
Én eltudnám képzelni :wink: 8)
Én viszont nem 8)
Az csak egy dolog, hogy a Madrid játékosa. De amúgy sem férne a csapatba.
gajeraro
Jugador d'estrella

2009.04.28. 11:16:19

Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Ha idén összevásárol mindenkit a real akkor szerintetek helye lenne a Higunak a Barcába mert szerintem ő feleslegesé válna a realba és volt róla szó,h eltudja képzelni Pep a csapatba!
Én eltudnám képzelni :wink: 8)
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
fly20

2009.04.28. 11:07:46

Se Robben, se Guti, se Raul, se Higu
kockázatosnak tartanám egy jó labdatartó barca ellen ennyi támadó szellemú játékos szerepeltetését.
Már miért lenne kockázatos 4 támadó játékost játszatni?? :shock:
Bazz valahogy gólokat kell lőni.
Guti valamennyit segít majd védekezésben, de ezeknek a playáknak amúgy sem ez a feladatuk.
Arra ott lesz a védelem + Lass és Gago.
Vagy mit akarsz, hogy a szélre is védekező játékosokat tegyünk, nem is értem. :P
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.28. 10:44:15

fly20 írta:Állítólag Robben felépül a classicóra.
Nagyon remélem, hogy így is lesz, mert nagyon kell ő a támadásokhoz és ez által még izgalmasabbnak ígérkezik a derbi.
Persze kérdés, hogy milyen formában vagy állapotban fog visszatérni, de nekünk ez az év legfontosabb mérkőzése én kockáztatnék Ramos helyében. :roll:
Akárhogy is lesz a kezdő, biztos barca győzelmet várok. Ha Robben is játszik, az jó a támadásoknak, de rossz a védekezésnek. Se Robben, se Guti, se Raul, se Higu nem egy védekező zseni, persze, ha betömörül a csapat kis területre, akkor a hülye is tud tolódni, de kockázatosnak tartanám egy jó labdatartó barca ellen ennyi támadó szellemú játékos szerepeltetését.
De ki tudja, lehet ezzel fog pontokat szerezni a madrid.
fly20

2009.04.28. 10:35:34

Állítólag Robben felépül a classicóra.
Nagyon remélem, hogy így is lesz, mert nagyon kell ő a támadásokhoz és ez által még izgalmasabbnak ígérkezik a derbi.
Persze kérdés, hogy milyen formában vagy állapotban fog visszatérni, de nekünk ez az év legfontosabb mérkőzése én kockáztatnék Ramos helyében. :roll:
raul33
Barça C

2009.04.28. 09:50:01

Hajrá Barca,ma este én is Nektek szorítok
madridista
hau30
Capitá del Barça

2009.04.28. 08:57:09

AmonRe írta:Már hónapok óta nem szóltam hozzá ehhez a fórumhoz, most mégis megteszem! Nagyon régóta Real Madrid drukker vagyok már, ma viszont behuppanok a tv elé és mindennél jobban fogok szurkolni a Barcanak!

ADJATOK BELE MINDENT! Mossátok le az angolokat a föld színéről, és állítsátok vissza a spanyol bajnokság becsületét, ha már rajtatok kívül minden spanyol csapat impotens nemzetközi szinten. Megkattannék, ha megint angol-angol döntő lenne!!!!

Szerintem jobbak vagytok, csak koncentrálnotok kell majd 100%-ban.

Nagyon izgulok, remélem érvényesül a papírforma!

Mindenkinek jó szurkolást estére.
Ez szép volt! Hatalmas respect!
AmonRe
Barça B

2009.04.28. 08:15:44

Már hónapok óta nem szóltam hozzá ehhez a fórumhoz, most mégis megteszem! Nagyon régóta Real Madrid drukker vagyok már, ma viszont behuppanok a tv elé és mindennél jobban fogok szurkolni a Barcanak!

ADJATOK BELE MINDENT! Mossátok le az angolokat a föld színéről, és állítsátok vissza a spanyol bajnokság becsületét, ha már rajtatok kívül minden spanyol csapat impotens nemzetközi szinten. Megkattannék, ha megint angol-angol döntő lenne!!!!

Szerintem jobbak vagytok, csak koncentrálnotok kell majd 100%-ban.

Nagyon izgulok, remélem érvényesül a papírforma!

Mindenkinek jó szurkolást estére.
mess2009
Director del Fútbol

2009.04.27. 22:19:19

végig nézve a véleményeket azthiszem le lehet szögezni, hogy ez a meccs három esélyes!
elképesztően sok, valójában nüansznyi dolog befolyásolhatja az eredményt, rengeteget fel is soroltatok oda-vissza én talán a korábban leírtakhoz még annyit tennék hozzá, hogy ha győzünk a Chelsea ellen ( ami ugye szintén nem egy lefutott 90 perc!) az adhat egy löketet szombatra is, először tehát ott kellene kivágni a rezet, azt is mondhatnám az lesz a főpróba!
Andris
Adminisztrátor

2009.04.27. 21:46:51

Buitre írta: Az biztos, hogy mind2 csapat odateszi majd magát, úh ebből csak valami jó kis meccs sülhet majd ki! :)
Nagyon remélem hogy igazad lesz, mert ha még1szer végig kell néznem idén a Juande által kieszelt és Gutiék által zokszó nélkül végrehajtott 'védekezzünk 10 emberrel a 16oson belül, és már az első félórában rúgjuk tönkre az ellen legjobbját' taktikát, akkor megőrülök.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Buitre
Jugador d'estrella

2009.04.27. 21:28:35

az őszi ámokfutásunk után én nagyon tudok örülni annak, h az El Clásicóra egyáltalán van valami izgulnivalóm (és mondjuk nem az, h meglesz-e a BL helyezés...) a mecs alap presztízsén kívül is. Simán benne volt a pakliban annak alapján, ahogy a Barca száguldott, hogy kamatostól visszakapjuk a sorfalazást. Ehhez képest feljöhetünk 1 pontra. Az biztos, hogy mind2 csapat odateszi majd magát, úh ebből csak valami jó kis meccs sülhet majd ki! :)
Koeman
Jugador del Barça

2009.04.27. 21:28:34

A Clasico valószínűleg döntetlennel fog végződni, többre nem képes a real, az 'ikszet' viszont ki fogja harcolni. Mégiscsak a Bernabeu-ban lesz a meccs. A bajnokság már régen lefutott, ezt mindenki pontosan tudja, még Madridban is...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.27. 21:07:09

Dobálózni, beszélni, ígérgetni lehet. A Madrid persze hogy mindent megpróbál. Mi is lázba jöttünk tavaly, hogy hátha. Aztán meglátják ők is, hogy ki lesz a bajnok.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.27. 21:05:31

nem kötekedésből, de a barcelona ugyanezekkel a csapatokkal játszott ám.

ejj, jó meccs lesz itt szombaton mindentől függetlenül Very Happy bár sajnos a barca a favorit.
Azért az nem mondanám, a klasszikuson azért a hazai csapat mindig esélyesebb.
De annyi előnyünk van, ha nekünk elég az x is, ti meg ha bajnokok akartok lenni, akkor alap, h ezt a meccset meg kell nyerni. De még ugyis maradna 1 pont előnyünk, és bizony az uccsó meccsek is nekünk könnyebbek. Bár ez a győzelem talán adna a Madridnak akkora lélektani erőt, h képes legyen megnyerni most már a maradék meccsét, de még akkor is a Barcának + 1x kéne botlania, amit nem biztos, h megtesz. Ha nem nyer a Real, akkor onnantól márcsak matematikai esélye marad.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.04.27. 21:04:21

zsuni írta:
Nagy cucc 10en akárhány meccs óta veretlenek. Ebből 1 igazán veszélyes csapattal találkoztak: az pedig az Atletico volt. Tom h a Sevillával is meccseltek de mostanában eléggé nem megy nekik...És ott pedig már pontot is vesztettek.
Te félreértetted amit írtam. Odáig vannak hogy veretlenség így meg úgy de csak az atletico volt az egyetlen valamire való csapat. A Barca is játszott velük, de nem volt akkora szája ott mindenkinek hogy a kisebb csapatokat megvertük. (ráadásul a madrid nem 1et épphogycsak 1 góllal)
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
zsuni
Capitá del Barça

2009.04.27. 20:58:48

Héj madridisták milyen érzés így április-május idején bl-t nézni?
szívderítő, én a bajnoki meccseken is 4szer kapok szívrohamot :D
Nagy cucc 10en akárhány meccs óta veretlenek. Ebből 1 igazán veszélyes csapattal találkoztak: az pedig az Atletico volt. Tom h a Sevillával is meccseltek de mostanában eléggé nem megy nekik...És ott pedig már pontot is vesztettek.

ejj, jó meccs lesz itt szombaton mindentől függetlenül :D bár sajnos a barca a favorit.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.27. 20:47:17

Én csak arra emlékszem, hogy tavaly itt is hasonló volt a helyzet, amikor Januárban a 12 pont hátrányt 4 pontra faragtuk.

Miért csodálkoztok a Madrid viselkedésén? Teljesen érthető az egész, normális és egészséges szurkolói optimizmus, ami nálunk is így lenne, ha fordított helyzet lenne.

Tavaly ocsmány idényünk volt, idén a Madridnak van az, majd kijön a szezonban látható formakülönbség és a végén az fog nyerni, aki megérdemli.

Tavaly azért a Real lett a bajnok, mert gyász szezonunk, nem érdemeltük volna meg és ők eredményesen fociztak. Két éve leadtunk egy tetemes előnyt, akkor azért nem érdemeltük meg.

Jó lenne abbahagyni a Real-ozást és végre ott söpörni, ahol lehet. Teljesen normális, ahogy viselkednek, ha nem leszünk bajnokok, csak magunknak köszönhetjük.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.04.27. 20:44:13

Messa írta:Nem is tudom, Madridéknál kb. olyan hangulat lehet, mintha bajnokságot + BL-t nyertek volna egyszerre...
De miért? :o Mi történt? Megverték a Sevillát 4-2-re, akit mi 4-0-ra aláztunk Messi nélkül?
Oké, közben a Valenciával x-eltünk, de akkor is vezetjük a táblázatot, és a Clásicó után is mi fogjuk.
Kicsit szerintem túl van reagálva. :roll:
ez csak a tipikus realos viselkedés...mindig ezt csinálják...1 héten belül temetik,máglyán égetik,majd istenítik csapatukat...
már csak azon csodálkozom hogy nincs még kint a madridistán h X. döntő,blablabla...
Mondjuk bízzák csak el magukat,nekünk az csak jó lehet :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.04.27. 20:42:49

Hát az tuti hogy már akkora hangulat van madridban mintha már megnyerték volna a bajnokságot, egy 5öst rúgtak volna a Clasico-n és legalább olyan szépen játszanának mint mi :lol: ....
De aztán majd lessz pofára esés mikor kapják a flekket a derbin szombaton, és utána meg azzal jönnek majd hogy a bírók miatt vesztették el a ligát. Nagy cucc 10en akárhány meccs óta veretlenek. Ebből 1 igazán veszélyes csapattal találkoztak: az pedig az Atletico volt. Tom h a Sevillával is meccseltek de mostanában eléggé nem megy nekik...És ott pedig már pontot is vesztettek. Ahogy a tegnapi meccsüket elnéztem Pepe nélkül ez a védelem semmire sem jó. Egy Messivel, Inivel, Xavival, Samuval, Titivel úgy megyünk át rajtuk ahogy azt kell :lol: Otthon nem tehetik meg hogy úgy beállnak a 16osukra mint Barcelonában, mert 10 perc után felgyújtanák az egész stadiont a szurkolók az tuti. És láthattuk a decemberi klasszikuson is mi van akkor ha komolyan kitámadnak.(Leo gólja)
Na szóval csak azt akartam kihozni ebből a kis irományból hogy szerintem túlságosan elbizakodottak, legalábbis a sajtó, az meg elég nagy nyomást tud helyezni a szurkolókra és a játékosokra is.
Mod: A klasszikus után még meccselnek a Valenciával akik pedig nagyon jól nyomják egy X-nél jobbat tuti nem érnek el ott. Szal nem tom mire verik magukat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrentkiller 2009.04.27. 20:46:43-kor.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.27. 20:40:08

gianni írta:Héj madridisták milyen érzés így április-május idején bl-t nézni? :D
:twisted: :twisted: nem kell azért szivatni őket mert a kocka fordulhat.de azért nem lehet egyszerű ezt lenyelniük :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.27. 20:37:36

Real most vérszemet kapott, azt hiszik(jogosan), h van esélyük, ha csak a számokat nézzük akkor van is, De a játék alapján sok nincs!!egy EL Classico-n a pillanatnyi forma nem igazán szamit, a tudásbeli külömbség viszont igen :!:
Sztem nem kell még a vészharangokat kongatni, mert nem akkora a baj.Ha csapat a saját játékát fogja játsztani, akkor a Realnak esélye sincs. ez a hét az igazi erő proba s a fiúk megfogják mutatni, h miért is ők a legjobbak :!:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
gianni
Entrenador del Barça

2009.04.27. 20:33:49

Héj madridisták milyen érzés így április-május idején bl-t nézni? :D
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.27. 20:28:42

Nem is tudom, Madridéknál kb. olyan hangulat lehet, mintha bajnokságot + BL-t nyertek volna egyszerre...
De miért? :o Mi történt? Megverték a Sevillát 4-2-re, akit mi 4-0-ra aláztunk Messi nélkül?
Oké, közben a Valenciával x-eltünk, de akkor is vezetjük a táblázatot, és a Clásicó után is mi fogjuk.
Kicsit szerintem túl van reagálva. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2009.04.27. 20:34:44-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.27. 20:19:31

MichaaBee írta:Ehhez képest 4 pontos hátrányban, a Clásico előtt már a bajnoki címet ünneplik. Az ilyeneknek nem sül le a bőr a pofájukról?... :? [/color]
Hagyd csak rá őket.
"Minnél nagyobb a dicsőség, annál nagyobb a bukás." by Count Dooku :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.27. 20:17:07

Nem kell se túl pesszimistáknak lennünk, de egoman-eknek sem!

Egy klasszikusnál nem igen számít az adott forma, szóval ha mi sorozatban nyernénk, madrid meg sorozatban bukná a meccseit,akkor is bármi lehetne,de jelenleg mindkét csapat nagy sorozatban van pontszerzést illetően. Madridnak nincs veszíteni valója,ahogy Csoki is írta, persze arra fele sem örülnének ha kettőből kettő klasszikust veszítenének,de a bajnokságot tekintve csak nyerhetnek, viszont ez a BARCA nem az aki ettől bepánikolna.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt