Ámen! Megvan az interes sálamVarga Tamás írta:Az az ideális Roma kezdőcsapat, amely garantálja, hogy az idény végén kevesebb pontjuk lesz, mint az Internek...

Ámen! Megvan az interes sálamVarga Tamás írta:Az az ideális Roma kezdőcsapat, amely garantálja, hogy az idény végén kevesebb pontjuk lesz, mint az Internek...
fordítva látom helyesnek a helyztetVarga Tamás írta:Az az ideális Roma kezdőcsapat, amely garantálja, hogy az idény végén kevesebb pontjuk lesz, mint az Internek...MichaaBee írta:Boixos! Tudom, h te is Roma-szimpatizáns vagy, ezért kérdezem, h szerinted mi az ideális kezdő? calcion is megvitathatjuk
Az az ideális Roma kezdőcsapat, amely garantálja, hogy az idény végén kevesebb pontjuk lesz, mint az Internek...MichaaBee írta:Boixos! Tudom, h te is Roma-szimpatizáns vagy, ezért kérdezem, h szerinted mi az ideális kezdő? calcion is megvitathatjuk
okés, vagy itt a serie a topikban.MichaaBee írta:Boixos! Tudom, h te is Roma-szimpatizáns vagy, ezért kérdezem, h szerinted mi az ideális kezdő? calcion is megvitathatjuk
szenvedélyes vasállarcos szalontüdő.palesz77 írta:egyetértünk, és egy lehet hogy hüéye kérdés: mi az az szvsz?Gyurinho írta:több volt benne mint akár Sunder akár a Marseille,szvsz.előre kösz
köszLG írta:szubjektiv véleményem szerint....leirom, mielőtt a poénosabb gyerekek elkezdenének hülyeségeket irni rá
ezen én is sokat gondolkodtam, és arra a megállapításra jutottam, h csak "szevasz" lehet. egyébként halvány lila fogalmam sincs, szóval nyugodtan javítsatok ki?palesz77 írta:egyetértünk, és egy lehet hogy hüéye kérdés: mi az az szvsz?Gyurinho írta:több volt benne mint akár Sunder akár a Marseille,szvsz.előre kösz
Gyurinho írta:Ha vissza olvastál volna akkor láttad volna hogy ment Keane-hez a Sunderland-be.....néha érdekes mikor 6 sorral erről ír vki akkor mégis megkérdezi valaki
tényleg mindent elhiszel? úristen. ismerd már fel a poéntGyurinho írta:Ekkora f.szságot régen hallotam Messi Moretti csere...LoL....még az Arshavin Messi csere is nagyon erős volt régebben de ez....
![]()
![]()
Kölcsönbe van aztmondtákmatyi02 írta:Amugy Cisséről ki tud valami biztosat mondani ???
MessiFan írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/Ra%C3%BAl_ ... lez_Blanco
Ha jol látom az első képen Valdes van és owen?:D