Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz! Így csak remélem, hogy egyszer kiderül és akkor ők is B-be kerülnek és onnan kezdhetik újra!Game90 írta:Én se vagyok elvakult, de ameddig nem bizonyítják be az Inter bűnösségét, addig semmi sincs
Én se vagyok elvakult, de ameddig nem bizonyítják be az Inter bűnösségét, addig semmi sincsScorpio írta:Inter? Max elvakultak mondják, hogy inter nem csinált semmit! Úgyan úgy benne voltak, max jobban csinálták! De ha Moggi nyilatkozatát vesszük, akkor internek még meleg lehet a nyár!
Ez az! Nagy büntetést kapott a Milan! Addig ügyeskedtek míg BL lett!Game90 írta:A Milan is bűnös volt, aztán BL győztesek lettek, pedig nem igazán indulhattak volna ott.
Internél meg csak felvetődtek ezek a pletykák, bizonyítani még nem tudták
A Juve kapta a legnagyobb büntetést, de ők voltak a legsárosabbak is. Én nem csak az Serie B-be száműztem volna őket, hanem még lejjebb. "Szenvedtek" egy évet a 2od osztályban, jövőre pedig már a BLért vagy az UEFA-kupáért lesznek versenyben. A Milan is bűnös volt, aztán BL győztesek lettek, pedig nem igazán indulhattak volna ott.Scorpio írta:Nem mondom, hogy JUVE büntetése jogtalan volt! DE a többi csapat milyen szépen megúszta a balhét!
Ilyen nem derült ki,csak felvetődött,mert elviekben az AC Milan és az Internazionale könyvelési szabálytalanságot követett el.Megnövelték a jövedelmeket,papíron,s így jobbak lettek a gazdasági mutatók.De ez semmilyen sportbeli büntetéssel nem járhat,nem is fog,max. egy hatalmas pénzbüntetést akasztanak a nyakukba.De ez még mindíg csak felvetés.Game90 írta: Kiderült, hogy az Inter nem indulhatott volna el a 2005/2006-os bajnokságban, mert nem volt meg a kívánt pénzügyi fedezete Moratti csapatának...
Címer nélkül egy angol csapatra tippelnék!Raziel írta:Hát nemrossz:
Ha mostani is fizet maradhat! De az tény jobb lenne egy nagyobb cég!Raziel írta:Majd a köv szezonban,ugyis kapnak vmi normális szponzort,mármint a 08-09-es szezonban.[/b]
Scorpio írta:Nagyon ez így is! Nekem nagyon tetszik! Szponzortól féltem de szerencsére nem veszélyes annyira, mint gondoltam!