Élő közvetítések 09/10
- Kardi
- Capitá del Barça
Szenvedős 1 meccs volt, be kellet húzni a kötelezőt...most a Realon a nyomás holnap Getafe ellen. Hétközi meccsek mindíg nagyon fosokra sikerülnek, ez sem volt külömb...

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Ha nehezen is, de megvan és ez a legfontosabb.
Kellenek az ilyen meccsek is, nem lehet mindig gálázni.

Kellenek az ilyen meccsek is, nem lehet mindig gálázni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
jaj x lesz madrid nyer 2 pont elönyük lesz vége a bajnoki esélynek....
Deez már lerágott csont lényeg, hogy vagyunk olyan erősek, hogy eltudjuk viselni csapatszinten, hogy nem mindenki tud focizni!Messinek a cipőjét se füzhetné meg a svéd, NA BOJAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN!Hasonló gól volt.Vitakozhatunk a svédről.Én se fogok mást meggyőzni, meg eddig teljesítményével a svéd se tud rácáfolni, s tudom hogy Samu elment.De hát klasszisokkal jobb volt.De hagyjuk mondom mégegyszer.Örülni, kell ennek a szenvedős győzelemnek!
Csak meg van a 2-0, nálam ez volt az elvárás... Nem kell túlhajtani a meccset, ha a következő ellenfél az Arsenal (legalábbis remélem erről van szó)
Més que un club.
- don gamper
- Capitá del Barça
NAAAAAAAAAAAAA!!!!
ENNNNNNYYYYYIIIIII!!
Fashion drukkerek jóccakát!!
Nyertüüüüüünk!!!
Ugy ahogy de a 3 pont az 3 pont

ENNNNNNYYYYYIIIIII!!
Fashion drukkerek jóccakát!!
Nyertüüüüüünk!!!
Ugy ahogy de a 3 pont az 3 pont

A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
-
- Director del Fútbol
2-0! BOJAN
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bojan.Eldőlt.
Ilyen meccseken lehet bajnokságot nyerni és bukni.
Mi most tettünk egy lépést a célért.
Ilyen meccseken lehet bajnokságot nyerni és bukni.
Mi most tettünk egy lépést a célért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Tudjátok mit mondott Pep ameccs előtt? hogy játszanak ma ugy hogy csak a végén dőljön el hogy mindenkire a szívbaj jöjjön
mint rám
na vége.

- Tdavid
- Entrenador del Barça
Te ennyire nem bírod a svédünk fejét?
[/quote]Ez nem szeret, nem szeretetről szól.Tőlem Azerbajdzsáni is lehetne!Meg hívhatnák bárhogy.De felháborító, hogy látványos semmitevéssel csapatban van.Mindenki leírja, hogy idő kell neki, meg játszon meg lendüljön bele!Egyszer már leírtam a reklámja nagyobb mint a tudása.Legjobb példa erre:Chigrinszkij.Neki nem kell megszoknia a spanyol ritmust????Őt miért igazoltuk le??Jah hogy ő csak egy noname ukrán, ő ülhet a padon.Nem azt mondom, hogy sokat mutatott eddig, mert valóban gyenge a teljesítménye, de érdekes módon nem is játszik!Bezzeg aki a "SZTÁR" az igen.Na ez a felháborító!!!![/quote]
Jólvan...csak megkérdeztem hogy ha nem gond mert tőled még nem olvastam pozitív hozzászólást Ibra felé...de ha volt ilyen akkor én kérek elnézést

Jólvan...csak megkérdeztem hogy ha nem gond mert tőled még nem olvastam pozitív hozzászólást Ibra felé...de ha volt ilyen akkor én kérek elnézést
Ne is mond, nekem is hányingerem van sokszor ebből a sok magamutogató címeres majomból! Csupa kis hülyegyerek, hol van az ellenfél, hadd kapjuk el őket!? Aztán, ha éppen kitörik a szekér kereke, mindegyik sír és vergődik... Ameddig új kereket nem kap a Barca szekere, addig világvége hangulat van, ámen, fakereszt, hullaház, siratóasszonyok, passió, minden...tito92 írta:hát tleg vannak hozzászólások... a cikkek végén is néha amiket olvasok..: ahogy szidják a csapatot ha nem megy a szekér éppen.. Sokan csak divatból szurkolnak! fööö
Nagyon szomorú ezt látni, hogy ilyen emberek is Barca drukkereknek hívják magukat! Förtelem...
on: a meccs kicsit lassú, de kellenek az ilyen meccsek is! Húzzuk be és menjünk szunyálni, amondó vagyok!

szerk.: egy gól, egy gól, csak egy Barcás góóól, óóóóóóóóóóó!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.03.24. 21:52:42-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Bojan
Na csak ér valamit a srác, ha beáll gólt lő minden meccsen
:D:D

Hattrick: Risu
- Kardi
- Capitá del Barça
hehe, most vettem észre h Bojan a pályán van, de mostis csak azért mert feltette a kezét és ez volt egyedül a képernyőn.
2-0 Bojaaaaan...kellet mondanom.
2-0 Bojaaaaan...kellet mondanom.

Messi e megmozdulásánál látszott, hogy mennyire szánalmasnak tartja a bírót
:D igaza is volt, nem csinált semmit, csávó meg eldől, mert ő a jani... szégyen

Hattrick: Risu
Ez nem szeret, nem szeretetről szól.Tőlem Azerbajdzsáni is lehetne!Meg hívhatnák bárhogy.De felháborító, hogy látványos semmitevéssel csapatban van.Mindenki leírja, hogy idő kell neki, meg játszon meg lendüljön bele!Egyszer már leírtam a reklámja nagyobb mint a tudása.Legjobb példa erre:Chigrinszkij.Neki nem kell megszoknia a spanyol ritmust????Őt miért igazoltuk le??Jah hogy ő csak egy noname ukrán, ő ülhet a padon.Nem azt mondom, hogy sokat mutatott eddig, mert valóban gyenge a teljesítménye, de érdekes módon nem is játszik!Bezzeg aki a "SZTÁR" az igen.Na ez a felháborító!!!!Tdavid írta:Te ennyire nem bírod a svédünk fejét?kbaladzs írta:Nem azt mondtam, hogy 30 méterről rúgjon gólt.De sajnos egy olyan csapatban játszik, ahol mindenkinek részt kell venni támadásban és védekezésben.És legfőképp összjátékban, az hogy ki rúgja a gólt csak mellékes.De könyörgöm esküszöm utánna fogok nézni valahol, de 6 les 4 szabálytalanság 2 kapura lövés füződik kb a nevéhez.De valóban lőtt egy gólt hurrá!!!!Aranylabdát neki.De a passzolási hatékonyság 30%![]()
- Bobberto
- Capitá del Barça
Szerintem amit kapott labdákat inkább 80%al adta vissza pl Tourénak hosszan, de olyan sok labdát nem kapott megint vagy elfejelték előle vagy szimplán beleértek. Aláírom nem itt fog aranylasztit kapni az ténykbaladzs írta:Nem azt mondtam, hogy 30 méterről rúgjon gólt.De sajnos egy olyan csapatban játszik, ahol mindenkinek részt kell venni támadásban és védekezésben.És legfőképp összjátékban, az hogy ki rúgja a gólt csak mellékes.De könyörgöm esküszöm utánna fogok nézni valahol, de 6 les 4 szabálytalanság 2 kapura lövés füződik kb a nevéhez.De valóban lőtt egy gólt hurrá!!!!Aranylabdát neki.De a passzolási hatékonyság 30%

Támadásban előre mozgott és szerintem segített is. Védekezésben már nem annyira, de hát mégis csak 2 szakképzett vkp-s volt fent...

Egyébként ha már gyengus Ibraról van szó szerintem most az egész csapat nem egy nagy ész most, de hát könyörgöm aki Barca szurkoló az így is csak támogatja őket!!! Sok gyenge teljesítmény van, de jelen pillanatban a 3 pnt a lényeg ezután csak nehezebb meccsek jönnek, inkább máshol brillírozzunk

- Kardi
- Capitá del Barça
bírom ma Yaya igencsak AMF poszton tolja, de muszáj ha már egyszer Iniesta csak teng-leng. 
veréb bíró, adjá messinek lapot mert mérgében kiruhta a labdát, de az hogy elötte a pincébe is lerángatják az nempara

veréb bíró, adjá messinek lapot mert mérgében kiruhta a labdát, de az hogy elötte a pincébe is lerángatják az nempara
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kardi 2010.03.24. 21:48:29-kor.

hát tleg vannak hozzászólások... a cikkek végén is néha amiket olvasok..: ahogy szidják a csapatot ha nem megy a szekér éppen.. Sokan csak divatból szurkolnak! föööbojan95 írta:egy igazi barca szurkolóboixosnois írta:most megmondom, hogy itt ma nem nyerünk és ezzel el is ment a bajnokság!!! Gratula a Realnak a banoki címért!!! Ők hnap simán nyernek és 2 pont for lesz.![]()

- Tdavid
- Entrenador del Barça
Te ennyire nem bírod a svédünk fejét?kbaladzs írta:Nem azt mondtam, hogy 30 méterről rúgjon gólt.De sajnos egy olyan csapatban játszik, ahol mindenkinek részt kell venni támadásban és védekezésben.És legfőképp összjátékban, az hogy ki rúgja a gólt csak mellékes.De könyörgöm esküszöm utánna fogok nézni valahol, de 6 les 4 szabálytalanság 2 kapura lövés füződik kb a nevéhez.De valóban lőtt egy gólt hurrá!!!!Aranylabdát neki.De a passzolási hatékonyság 30%