Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cassillas nélkül meghalna véglegesen, az egyébként is halott csapat.Petixy írta:NA SZÓVAL!
Casillas 60%hogy meghosszabbítja a szerződését januárban,de biztosnak tartja,hogy érdeklődők lesznek a télen.Perez nem akar neki "galaktikusi" fizetést adni,pedig ő a csapat legjobbja.Most kel lecsapni,és megsemmisülne a real kb 5évre!Mi meg előlépnénk fő Bl-esélyesnek!![]()
![]()
A világért sem akarnék kötekedni, DE!Petixy írta:NA SZÓVAL!
Casillas 60%hogy meghosszabbítja a szerződését januárban,de biztosnak tartja,hogy érdeklődők lesznek a télen.Perez nem akar neki "galaktikusi" fizetést adni,pedig ő a csapat legjobbja.Most kel lecsapni,és megsemmisülne a real kb 5évre!Mi meg előlépnénk fő Bl-esélyesnek!![]()
![]()
ez pontosan így vanRapika írta:Nem értem azokat,akik Juninho-król és Ballack-okról álmodoznak!Minek kell minden évben a középpályára újjakat vásárolni?
Kész a a csapat szinte teljesen,teljesen baromság lenne felforgatni!
Amin változtatni kell,az a védelem.
Sztem eddig Iniesta kiváloan teljesítredlions írta:Jó lenne ha nálunk játszana, de hol? Jön Messi is! 4 spiler meg minek? (Bár szeretném Ballackot....) Nem kell Realnak lenni... Zongoracipelő is kell!antiimperialista írta:Reddel értek egyet, Ballack tényleg nagyon jó játékos. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy olyan nagy szükség lenne rá.
Iniestáról kezdek lemondani.... Ideje lenne produkálni valamit, különben jövőre mehet....
Mi az h B-kategoriás, ha szted Sagnol B kategoriásCooltiszo írta:Se Palackra se Zsuninnyóra nem vágyom. Fölösleges, ha vkpt akarunk, akkor ő kumma jól védekezzen, nekem nem kell hogy midnen második támadásnál gólhelyzetben legyen, védekezzen jól, szereljen sokat, adjon jó labdákat ha tud, ha meg nem akkor majd ad más. Deco-Xavi kettősnek 2 oylan cseréje van, akinél nem is kell, és hüyleség is jobbat kívánn, Van BOmmel-Iniesta.Juninho és Ballack sem fiatalok már, sőt. Majd pár év múlva jönnek fiatalabbak, adiig ide szvsz fölösleges.
Evra nagyon tehetséges védő, én örülnék neki. És az én szemben azok a B kategoriás igazolások, akik 30 félé járnak, és nem tudnak bizonyítani. Azért egy 21-23 éves srácból simán lehet világklasszis, Eto'o sem európai sztárcsatárként jött ide, mégis az lett.
2 tábla bocicsokibarcakiraly írta:Szerinted a Man U mennyiért adná C.Ronaldo-t????????Tibor írta:Sztem C.Ronaldo kellene,mert bal oldalon annyira nem vagyunk jok.Hátvédnek Zambrotta,ô jo mind a két oldalra.
Szerinted a Man U mennyiért adná C.Ronaldo-t????????Tibor írta:Sztem C.Ronaldo kellene,mert bal oldalon annyira nem vagyunk jok.Hátvédnek Zambrotta,ô jo mind a két oldalra.
hol élsz te?? C.Ronaldo? középpályára ott van: VB, Deco,Motta,Ronaldinho,Garbri,Iniesta! az lenne a jó ha mmondjuk több csatárral jáccanánk, az jó lenne! Zambrotta jó lenneTibor írta:Sztem C.Ronaldo kellene,mert bal oldalon annyira nem vagyunk jok.Hátvédnek Zambrotta,ô jo mind a két oldalra.