Victor nekem mindigis személyes kedvencem volt, nem hiszem, hogy meg kéne válnunk tőle. Van egy teóriám, mely szerint minden kapus hülye (bocsi, ha itt van köztetek hálóőr), mindegy, hogy a megye1-ben a LA Ligában vagy éppen a Seria A-ban játszik. A kérdés inkább az, hogy mennyire. VV szerintem egyike a legbolondabb kapusoknak (najó legyen inkább forrófejű, de amúgy sem sértésnek szántam

) és pont emiatt az őrűltsége miatt vannak hatalmas bravúrjai és hatalmas hibái. De higyjétek el nem rosszabb kapus ő egyik említett kapusnál sem, csak más a habitusa
El kell fogadnunk, hogy minden évben csinál legalább egy ilyen hibát, amin jobb esetben csak a 3 pont megy el, rosszabb esetben kiesés, második hely stb. Emellett azonban (és ezt mindenkinek el kell ismernie aki ismeri a Barcát, és tudja, hogy sosem az acélos védekezéséről volt híres talán az őszi szezont kivéve), hogy bizony sokszor köszönhettük neki a 3pontot.
Amúgymeg (amit még talán senki sem említett) ízig-vérig katalán, ami szerintem még egy ok, amiért kár lenne elküldeni. Ilyen szívvel-lélekkel talán senki nem védené jelenleg ezt a kaput.
Enjoy it:
http://www.youtube.com/watch?v=Ue5yYyhH-LI
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'