Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
erről van szó:) Cruyff bácsi a világ egyik legeslegjobb edzője volt és még most is az. Szerintem ő ideális lenne, ha csak ideiglenes akarja akkor is. De szerintem ennek sok realitása nincsen. De tény. Szerintem ez még Scolarinál is jobb megoldás lenneRijkaard,meg sztem Laporta megpróbálhatná megfűzni Cruyff-ot,hogy ha nem is akar hosszútávon visszatérni az edzősködéshez,egy fél évre vállalja el a Barca-t.
Ha meg azt mondja,hogy fél évre ő nem vállal el csapatot,akkor vállalja el véglegesen!
Elég szomorú, ha a játékosoknak mondani kell, hogy támadják le a labdás emberkétBodi írta: Teljesen egyetértek!Kapott egy ultimátumot,a következő meccseken mit láttunk?Folyamatosan letámadtunk,pontosan úgy,mint tegnap a Valladolid.Ettől volt jó a játékunk!De ez csak pár meccsig tartott.Miért?![]()
Tegnap semmi letámadást nem mutattunk,Ronaldinho is csak néha elkocogott a védők felé,de egyszer nem támadta meg rendesen.Messi szintén!Ez viszont abszolut nem a játékosokon múlik,ők azt csinálják,amit Rijkaard mond,szeptember végén valószínűleg azért támadtak le,mert Frank azt mondta nekik.
Azért szeretnék én olyan technikailag nulla lenni, mint ő... Láttam pár cselzi meccset és attól mert nem rakják bele az összefoglalókba, igenis szokott cselezni, nem is keveset. A labdáinak mindig szeme van, a rugótechnikája - mint ahogy te is említetted - világklasszis szintű. Ha el tudja fogadni, hogy néha padozni fog, akkor szerintem jöhet.OvaMind írta:Lampard a Barcában? Ne nevettess...) Technikailag 1 nulla, nem tud egy labdát átvenni, cselezni semmi. A rúgótechnikája az ami világklasszis szintű, de ő tipikus az a játékos, aki csak angol ligában tud maradandót alkotni, nem fexene neki a latin stílus.
Teljesen egyetértek!Kapott egy ultimátumot,a következő meccseken mit láttunk?Folyamatosan letámadtunk,pontosan úgy,mint tegnap a Valladolid.Ettől volt jó a játékunk!De ez csak pár meccsig tartott.Miért?ozsimiki írta:Én ezt értem,azt viszont nem,h ha az utlimátumnál tud úgy taktikázni,és a csapat is tud úgy játszatni ahogy kell,akkor folyamatosan miért nem....na mind1,most nem ezt akarom leírni...Bodi írta:Az a baj,hogy én már nem hiszek Rijkaardban.Túlságosan régóta mennek már ugyanazok a problémák.Tavaly azt mondtuk,hogy majd nyáron megoldják,idény elején azt mondtuk,hogy kell 1-2 hónap,hogy belendüljenek.Most mit mondunk?
Ha eddig nem tudta elérni Frank a motiváltságot,akkor ezután miért sikerülne neki?A padoztatással se megyünk sokra,mert akkor szinte az egész csapatot padoztatni kellene,azzal meg nem vagyunk előrébb.
De arra helyeztem ki a hangsúlyt,h Scolari,Scolari,Scolari...Tudjuk milyen focit szeret,és ,h nem rossz szakember...HA megy Frank,akkor Ő kell nekünk....viszont RÁ CSAK AKKOR VAN SANSZ,HA NYÁRIG NINCS ITT EDZŐVÁLTÁS....Mert Lippi,vagy bárki nagyobb név,fél évre nem vállalja el...kiröhögtetné magát
Drogbát szerintem idehozatná, nagy kedvence volt és az elefántcsontparti is imádta Mourinhot. Akkor viszont valaki menne.Boixos írta:ha netán murinnyó leesne, itt azért nem egy középszar angol klubcsapatot kellene felhoznia, mint a cselzinél. nálunk minden poszton jobb képességű emberek szerepelnek, mint az oroszoknál, talán csak terry az, akit elbírnánk. sztem attól nem kell tartani, h nagy költözködést rendeznének.
Pedig a szeretett kedvencei, akiket sírva hagyott ott, biztos megindulnának Barcelona felé ha José lenne az edzőnk.FCB_gábor írta:Én meg pont ettől tartok, hogy ha ő jönne hozná a kedvenceit és kirakna másokat a csapatból.barcelinho_5 írta:hehehe:D igazad van:)) Nem is bánnám a dolgot:)
Viszont most belegondoltam abba hogy Mourinho már csak azért is lenne jó választás, mert neki Deco a kedvence és nagyon jóban is van vele. A másik kedvence pedig Lampard, akit jó esélye lenne idecsábítania, katalán felesége miatt is, valamint hogy eléggé el szeretne jönni a Chelseaből. Gondoljatok csak bele. Milyen játékosunk nincsen jelenleg? Hát persze hogy irányító középpályás. És ki lenne az aki erre alkalmas? Hát Franky:D Nem Riijkaard, FRANKY LAMPARDmiket művelnének ők Decoval ketten a középpályán. Ronnie meg elmehet a Milanba...nem lesz rá szükség, bár én még benne bízok azért
Nem akarok se lampardot, se drogbát, se colet, se senkit a cselsziből a Barcaban látni.
max Bellettit
Én meg pont ettől tartok, hogy ha ő jönne hozná a kedvenceit és kirakna másokat a csapatból.barcelinho_5 írta:hehehe:D igazad van:)) Nem is bánnám a dolgot:)
Viszont most belegondoltam abba hogy Mourinho már csak azért is lenne jó választás, mert neki Deco a kedvence és nagyon jóban is van vele. A másik kedvence pedig Lampard, akit jó esélye lenne idecsábítania, katalán felesége miatt is, valamint hogy eléggé el szeretne jönni a Chelseaből. Gondoljatok csak bele. Milyen játékosunk nincsen jelenleg? Hát persze hogy irányító középpályás. És ki lenne az aki erre alkalmas? Hát Franky:D Nem Riijkaard, FRANKY LAMPARDmiket művelnének ők Decoval ketten a középpályán. Ronnie meg elmehet a Milanba...nem lesz rá szükség, bár én még benne bízok azért
nah de legalább ő egy vezető-szellemű játékos aki a vállára venné a csapatot.Rivaldo11 írta:barcelinho_5 írta: FRANKY LAMPARDmiket művelnének ők Decoval ketten a középpályán.
![]()
Nehogy már egy labdazsonglőrnek állítsd be azt a szerencsétlen angolt.
semmi keresnivalója nálunk.
barcelinho_5 írta: FRANKY LAMPARDmiket művelnének ők Decoval ketten a középpályán.
persze hogy ugyanarrólBoixos írta:barcelinho_5, békesség!
azért nem szimpatikus, mert ellenünk (is) csinálta azt, amit csinált. de ez, ahogy Vito is írta, bőven belefér egy a csapata érdekében minden követ megmozgató edző munkásságába. ha a mi oldalunkon szerepelt volna így, akkor barcelonában csak ló nélküli hintóban közlekedhetne, mert a szurkolók húznák a cuccot.
amúgy sztem ugyanarról beszélünk.
hehehe:D igazad van:)) Nem is bánnám a dolgot:)Szakacs írta:bar kevesebb divat szurkolo lennebarcelinho_5 írta: Méghogy Mourinho nem népszerű? Igaz hogy az az ember egy f*szfej és egy bunkó, de nézzétek meg hogy a Portónál és a Chelseanél a játékosok a barátjukként szerették őt. A szurkolók is odavoltak érte teljesen. Viszont az biztos hogy a többi csapat utálja Josét és az aktuális csapatát, nah de most minket miért érdekelne más véleménye??? A Madrid eddig is utált minket vagy nem???
bar kevesebb divat szurkolo lennebarcelinho_5 írta: Méghogy Mourinho nem népszerű? Igaz hogy az az ember egy f*szfej és egy bunkó, de nézzétek meg hogy a Portónál és a Chelseanél a játékosok a barátjukként szerették őt. A szurkolók is odavoltak érte teljesen. Viszont az biztos hogy a többi csapat utálja Josét és az aktuális csapatát, nah de most minket miért érdekelne más véleménye??? A Madrid eddig is utált minket vagy nem???
Méghogy Mourinho nem népszerű? Igaz hogy az az ember egy f*szfej és egy bunkó, de nézzétek meg hogy a Portónál és a Chelseanél a játékosok a barátjukként szerették őt. A szurkolók is odavoltak érte teljesen. Viszont az biztos hogy a többi csapat utálja Josét és az aktuális csapatát, nah de most minket miért érdekelne más véleménye??? A Madrid eddig is utált minket vagy nem???Boixos írta:sztem nem látja senki ezekben a messiást, csak egyszerűen jobban örülnének az emberek egy EDZŐNEK, mint egy edzőhöz hasonlító vkinek.FCB_gábor írta:A csapat tegnapi produkciójánál már csak az szánalmasabb ahogy egyesek könyörögnek mourinho vagy éppen capello után. Nem is olyan régen még szinte mindenki köpködte ezeket az edzőket, ma meg már bennük látjátok a messiást.
amellett, h ezek a fazonok nem túl szimpatikusak (sőt, egyáltalán nem azok), azt nem lehet elvitatni, h szakmailag más nagyságrend mindkettő, mint rijkaard. egy ezekhez hasonló kaliber nagyon jó lenne.
a Capello pártiakat én sem értem. nem ő kell ide.FCB_gábor írta:A csapat tegnapi produkciójánál már csak az szánalmasabb ahogy egyesek könyörögnek mourinho vagy éppen capello után. Nem is olyan régen még szinte mindenki köpködte ezeket az edzőket, ma meg már bennük látjátok a messiást.