Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Luis Fabiano
Eddig Európában egy jó szezonja volt.
Vucinic
Jó játékos, de nem igazi klasszis sztem.
Sztem kettő közül Luis Fabiano alkothat nagyobbat, mert elég gólérzékeny.

Vucinic

Sztem kettő közül Luis Fabiano alkothat nagyobbat, mert elég gólérzékeny.
-
- Capitá del Barça
Sztem nem becsülik le csak mondjuk ők sztem a világ kb.20 legjobb csatárjainak listájába férnek bele ezér pl. egy Eto'o-val nem lehet összehasonlítani ...ez nem lenézés csak nem a legjobbak ....(most/még)
Luís Fabiano, Mirko Vucinic
Véleményem szerint ezt a két játékost lebecsülik Európában.
Véleményem szerint ezt a két játékost lebecsülik Európában.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Abba lehet hagyni..
Grecki poénból irta be a Messi Moretti cserét

Grecki poénból irta be a Messi Moretti cserét

- lui1698
- Llegenda del Barça
Ki az a Moretti?:DGyurinho írta:Ekkora f.szságot régen hallotam Messi Moretti csere...LoL....még az Arshavin Messi csere is nagyon erős volt régebben de ez....
![]()
![]()
De most tényleg....ugyan már...ezen jót nevettem

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Ha jol látom az első képen Valdes van és owen?:DRichi írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/Ra%C3%BAl_ ... lez_Blanco
itt van Raul pályafutása!bocs h ilyeneket linkelek:D:D!Visca el Barca(L)!!:D
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ra%C3%BAl_ ... lez_Blanco
hát Raul végülis az Atletico Madridtól került a realhoz!de az olyan rég volt h nyugodtan lehet mondani h ő ős realos:)!
Messi a Barcának köszönheti hogy nem maratt olyan kicsi. Lehet hogy más klubb is fizette volna de a Culés fizette. Gyerek kora óta itt játszik és az én szememben a világ legjobbja.
Ha elmegy akkoris a kedvencem lesz. Remélem erre nem kerül sor
Raul is csak a Real madridba játszott nemde?
Ha elmegy akkoris a kedvencem lesz. Remélem erre nem kerül sor
Raul is csak a Real madridba játszott nemde?
Ha 100 milliót adnának akkorse engednék el. meg ő se menne el
Messi Moretti csere???
Hát szerintem ha még 20 millát adnának akkor se érné meg..Nem 1 súlycsoport 

Nekem csak 2 dolog létezik: a póker és a B A R C A!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
ez vicces voltgrecki írta:Én úgy tudom, hogy Messi - Moretti csere lesz. Szerintem nem egy rossz ötlet, tekintve, hogy még vagy 10 millát is adna a Bálenfia.palesz77 írta:tegnap azt mondta a kommentár az esti meccsen, hogy a Valencia 25.-én bemutat egy nagy fogást. tudtok ti erről valamit, hogy ki az?

Cissé-vel mi van? megy a romába?
-
- Hírhozó-cikkíró
Én úgy tudom, hogy Messi - Moretti csere lesz. Szerintem nem egy rossz ötlet, tekintve, hogy még vagy 10 millát is adna a Bálenfia.palesz77 írta:tegnap azt mondta a kommentár az esti meccsen, hogy a Valencia 25.-én bemutat egy nagy fogást. tudtok ti erről valamit, hogy ki az?

Joaquin nagyon igéretes tehetség volt, de nem váltotta be a reményeket. Sztem ott hibázott, h túl sokáig maradt a Betisbe. Amikor Európa sztárcsapatai hivták, pl. a cselzi állomfizetésért, akkor kellett volna váltani. Igy túl sokáig sinylődött a Betisbe, és beleszürkült. A Valencia jó csapat, csak roszkor ment oda...szegény, nagyon elrontotta.
Hát nem kíváncsi tényleg! Futottak még kategóriája. Régebben volt pár jó meccse, de ennyi!Gyurinho írta:Jó tudom hogy most senki se kiváncsi Joaqín-ra de szerintetek milyen játékos?......(szerintem jobb csapatba is lehetne mint a Valencia....bár nem a tavalyi volt sztem a legjobb éve ....bár így se volt olyan rossz)
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem is jó játékos, de nem vagyok benne biztos, hogy tudna maradandót alkotni egy "nagy" csapatban mint a Barca, Mu, vagy Inter.Gyurinho írta:Jó tudom hogy most senki se kiváncsi Joaqín-ra de szerintetek milyen játékos?......(szerintem jobb csapatba is lehetne mint a Valencia....bár nem a tavalyi volt sztem a legjobb éve ....bár így se volt olyan rossz)
-
- Capitá del Barça
Jó tudom hogy most senki se kiváncsi Joaqín-ra de szerintetek milyen játékos?......(szerintem jobb csapatba is lehetne mint a Valencia....bár nem a tavalyi volt sztem a legjobb éve ....bár így se volt olyan rossz)