Nem is rossz!
Gondolom ez miatt:Saviola írta:Miért lehetne az Inter B-s ?
Igen Inter még B-s lehet! Bár Intert ismerve biztos marad A-ban!kovinho írta:Várjuk ki a végét, hátha lesz még egy kis bundázás.Slither írta:Topic nevét nem kéne átírni, mert a Juve már feljutott, így nem hiszem hogy sokakat érdekel a Seria B.![]()
![]()
Amúgy egyetértek.
Eldönthetnék végreScorpio írta:Újabb fordulat Suazo ügyben! Mégis az Interhez megy a hondurasi!
Nagyon sajnálnám ha visszavonulna, így nagyon bízok a vezetőkben és abban is, hogy Nedved meggondolja és marad!Frank Rijkaard írta:Nedved visszavonul![]()
Nagy játékosvolt a cseh.
Bár még egyszer találkozik a vezetőséggel,akik megpróbálják rábírni még egy évre.
Jól csinálják! Intert nem kell félteni! Sajnos!Game90 írta:Ezt az Inter ügyet nem tudták 100%-osan bizonyítaniScorpio írta:Csak ameddig JUVE B-be lett száműzve, addig a Milan nevetséges büntetést, míg az Inter alamizsna bajnoki címet kapott!
Ezt az Inter ügyet nem tudták 100%-osan bizonyítaniScorpio írta:Csak ameddig JUVE B-be lett száműzve, addig a Milan nevetséges büntetést, míg az Inter alamizsna bajnoki címet kapott!
Csak ameddig JUVE B-be lett száműzve, addig a Milan nevetséges büntetést, míg az Inter alamizsna bajnoki címet kapott!ozsimiki írta:Nem kell meglepődni,mindenhol vannak ilyen dolgok..úgyértem kisebb csalások stb...nem kell azt hinni.h az Inter tisztább lenne,mint a Juve,vagy a Milán vagy bárki...idő kérdése,és náluk is találnak vmit...lehet pont eztGame90 írta:Én meg nemScorpio írta:Ha B-be számüznék a nagy intert több napos ünnepet tartanák!![]()
![]()
nem volt meg a kívánt pénzügyi fedezeteérdekes
Nem kell meglepődni,mindenhol vannak ilyen dolgok..úgyértem kisebb csalások stb...nem kell azt hinni.h az Inter tisztább lenne,mint a Juve,vagy a Milán vagy bárki...idő kérdése,és náluk is találnak vmit...lehet pont eztGame90 írta:Én meg nemScorpio írta:Ha B-be számüznék a nagy intert több napos ünnepet tartanák!![]()
![]()
nem volt meg a kívánt pénzügyi fedezeteérdekes
Én meg nemScorpio írta:Ha B-be számüznék a nagy intert több napos ünnepet tartanák!