Ez nagyon jól néz ki!MessiFan írta:
Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
MessiFan hát ja 160x130-as kéne. 
FtcSikiHun az 1. bejön, a többi nem igazán,de azzal meg az a baj,hogy régebbi mez van rajta.

FtcSikiHun az 1. bejön, a többi nem igazán,de azzal meg az a baj,hogy régebbi mez van rajta.

Küldtem üzenetet.messideco írta: Jöhetnek még, nem muszáj csak foci legyen

Keskeny?

messideco írta:Ha valaki tud linkelni valami tetszetős siget, kérem tegye meg. Nem akarok most senkit sem így estére terhelni
A mostani sigem finoman szólva is ocsmány...

És ami szerintem nálad a nyerő:

szajko írta:Szeretnék kérni egy Xavis avatart. Elég régóta(7-8 hónapja) ez van és ideje valami szebbre lecserélni. Olyat szeretnék kérni ami passzol a sigemhez. Előre is köszönöm annak/azoknak akik elkészítik!

Vagy ha 130x160-ast akarsz akkor majd összedobok 1-et.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
szajko írta:Szeretnék kérni egy Xavis avatart. Elég régóta(7-8 hónapja) ez van és ideje valami szebbre lecserélni. Olyat szeretnék kérni ami passzol a sigemhez. Előre is köszönöm annak/azoknak akik elkészítik!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Szeretnék kérni egy Xavis avatart. Elég régóta(7-8 hónapja) ez van és ideje valami szebbre lecserélni. Olyat szeretnék kérni ami passzol a sigemhez. Előre is köszönöm annak/azoknak akik elkészítik!
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Ahogy elnézem itt nagyon sok tehetséges ember van, és nekem már régóta kellene egy aláíráskép és egy avatar is. Igazából amihez kedvetek van azt csinálhatnátok teljesen a fantáziátokra bízom mindkettőt a Xavi és Messi képek vannak leginkább előnyben nálam. Ha valaki megcsinálná azt nagyon megköszönném.
Ahogy elnézem itt nagyon sok tehetséges ember van, és nekem már régóta kellene egy aláíráskép és egy avatar is. Igazából amihez kedvetek van azt csinálhatnátok teljesen a fantáziátokra bízom mindkettőt a Xavi és Messi képek vannak leginkább előnyben nálam. Ha valaki megcsinálná azt nagyon megköszönném.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Egyértelműen a Higanyé 
Nagyon szép lett.

Nagyon szép lett.
S.Agüero:

- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:

FtcSikiHun-nak

Megszoktam. Kb. 5 másodpercembe került.S.Agüero írta: szerk2.: Tibiét használom fel. Köszi! Neked is köszi Kidb, h megpróbáltad!![]()

- MatyiG
- Adminisztrátor
Köszi, ez egész jó, de még megvárom, h lesz e még valaki jelentkezőKidb írta:Tessék, hasonlóak a színek:S.Agüero írta:Lehetne egy kérésem valakitől aki csinál nekem egy Ini-s avát, hasonlóan amilyen a sigem, szval a színek hasonlóak legyenek meg ilyenek.
Köszönöm előre is aki megcsinálja.![]()
Gondolnék itt Rataccess-re, Higanyra bár te nem tudom szoktál e avákat készíteni, MessiFan(Tibi), FSH

szerk.: Eddig Tibi vezet.

szerk2.: Tibiét használom fel. Köszi! Neked is köszi Kidb, h megpróbáltad!

Itt egy másik próbálkozó aki névtelen:

Nyugodtam vigyétek mind2-t, mert szerintem jóra sikerültek!

Hát a színek nem túl hasonlóak de csináltam egy szövegeset meg egy szöveg nélkülit:

Tessék, hasonlóak a színek:S.Agüero írta:Lehetne egy kérésem valakitől aki csinál nekem egy Ini-s avát, hasonlóan amilyen a sigem, szval a színek hasonlóak legyenek meg ilyenek.
Köszönöm előre is aki megcsinálja.![]()
Gondolnék itt Rataccess-re, Higanyra bár te nem tudom szoktál e avákat készíteni, MessiFan(Tibi), FSH

- MatyiG
- Adminisztrátor
Lehetne egy kérésem valakitől aki csinál nekem egy Ini-s avát, hasonlóan amilyen a sigem, szval a színek hasonlóak legyenek meg ilyenek.
Köszönöm előre is aki megcsinálja.

Köszönöm előre is aki megcsinálja.

- Messithebest
- Director del Fútbol
higany írta:

Nagyon jó lett mind2,grat!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bocs de ezt passzolom, semmi esélyt nem látok rá hogy a közeljövőben nekiállnék 4 alakot körbevagdosni... De kösz, megtisztelő a megkeresésFtcSikiHun írta:...