Bajnoki Mérkőzések 08-09
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elég érdekes meccs lesz. Bár tudom, hogy az Almería 6. a tabellán, szerintem nem fogják erőltetni a gólszerzést. A biztonságra fognak törekedni, kontrákra berendezkedni. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy ha netán 1 kontra végén ők szerzik meg a vezetést, ne állnának be védekezni. (Numancia)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Almeira ki fog jönni JÁTSZANI, mi meg átmegyünk rajtuk. De az első gólig meleg lesz a pite. szvsz. Összeállt alakulat az Almeira, okozhat meglepetést.
szerk.: Olyanok, mint tavaly a Racing Szentendre
szerk.: Olyanok, mint tavaly a Racing Szentendre

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Olyan 10 emberrel bekkelő meccset érzek.hady írta:Este nyerni kell...., és fogunk is..

most ez egy oylan fordulo hogy mi gyengébb ellenféllel játszunk a többiek viszont hullajthatnak pontot. szerencsére az atletic bilbaot nem törtük össsze mint az elöbbi ellenfeleket igy nekik lesz esélyük a margit ellen. habár ha jól tudom a bernabeu ban lessz a meccs de remélem elcsipnek egy pontot.
a valenciát meg igazán megállithatná valaki( föleg az zavar hogy villa 7 meccsen 8 golt lött). bár a keret mélysége nincs meg talán nem kell tartani tölük hosszutávon.
a sevillato legyáltalán nem tartok viszont a villareal nagyon össze van rakva, számomra meglepöen stabilak.
a valenciát meg igazán megállithatná valaki( föleg az zavar hogy villa 7 meccsen 8 golt lött). bár a keret mélysége nincs meg talán nem kell tartani tölük hosszutávon.
a sevillato legyáltalán nem tartok viszont a villareal nagyon össze van rakva, számomra meglepöen stabilak.
Este nyerni kell...., és fogunk is..

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ennek van értelme?MQuC írta:Meglepetés már a meglepetés sem lenne, mivel már megszoktukÉRTED

Egyébként értem mit akarsz mondani, és éppen ez a jó a mostani Barcában/Pep-ben. Kiszámíthatatlan. Nem lehet felkészülni a csapatból, mert szinte csak Xavi/Ini/Messi (/Valdes) a biztos kezdök.
Rijkaard-nál ez is volt a gond, hogy 3 évig szinte ugyan az a felállás ment.
Jó lesz ez a csapat én azt mondom.

Szerk.: Hétvégén remélem kezd Bojan.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem a Basel elleni teljesítményét elnézve nem lenne meglepetés Sylvinho játéka, de ennek ellenére szerintem tovább folytatódik a rotálás és megint Abidal lesz a balbekk. Viszont én el tudnám képzelni a kapuban is a rotálást, nem nagy ellenfél jön hozzánk, Pinto le tudná hozni kapott gól nélkül a meccset. Valdés is megérdemli a pihenést.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Meglepetés már a meglepetés sem lenne, mivel már megszoktuk
ÉRTED
Egyetlen meglepetés Syl betétele lenne, de ez nem valószínű.
Lényeg, hogy egy szépen játszó, SOK gólra törö 11-et küld pályára a MESTER.

Egyetlen meglepetés Syl betétele lenne, de ez nem valószínű.
Lényeg, hogy egy szépen játszó, SOK gólra törö 11-et küld pályára a MESTER.

Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi keretre, és főleg a kezdőcsapatra. Komolyan mondom, talán az lenne a legnagyobb meglepetés, ha ezúttal nem lenne meglepetés. 

-
- Entrenador del Barça
Az Eurogoals nekem is a kedvenc műsorom volt...mostanság nem is nézem...
Aztán ott volt a KEK meg UEFA kupa végig gyenes kieséses meccsek... és az Eurosporton sorozatban nyomták a hosszú (30, 45 perces összefoglalókat meccsről meccsre...) volt, hogy éjszakáztam csakhogy láthassam..vártam a Barcát, mégha nem is adták az összefoglalót, nekem már az is elég volt, ha kiírták az erdményt... az AC Parma, a PSG, a Deportivo nagyon jó csapatok voltak....a régi szép idők... 

VISCA EL BARCA!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A szívemből szóltál, pont ugyanez járt nekem is az eszemben. Sőt, a '80-as évek végén, '90-es évek elején még az se volt. Max. a Népsport utolsó előtti oldalán az eredményt, meg talán a góllövőket elolvashattam, aztán kampó.mindorokke_barca írta:jaja régi ''szép" idők amikor netem még nem volt, Tvben nem adták a meccseket, és alig vártam a hétfő fél 7-et, hogy az eurosporton kezdődjön az eurogólok, ahol meg tudtam nézni az összefoglalókat a meccseinkről, jobb esetben... most meg szidjuk szerencsétlen irakiakat ha kicsit szaggat meccs közben:))Szerintem meg örülni kéne, hogy egyáltalán leadják. Az a baj, hogy az utóbbi időben túl jó dolgunk van azzal, hogy minden meccset adnak, így aztán megy a hőbörgés, ha esetleg egy-egy meccs kimarad. Jópár évvel ezelőtt már annak is örültem, ha 1 évben 2 összefoglalót látok Barça-meccsekről.

-
- Entrenador del Barça
jaja régi ''szép" idők amikor netem még nem volt, Tvben nem adták a meccseket, és alig vártam a hétfő fél 7-et, hogy az eurosporton kezdődjön az eurogólok, ahol meg tudtam nézni az összefoglalókat a meccseinkről, jobb esetben... most meg szidjuk szerencsétlen irakiakat ha kicsit szaggat meccs közben:)) nem is beszélve arról hogy milyen gyorsasággal értesültem a hirekről:) 2003ban vmikor október-november környékén tudtam meg hogy leigazoltuk ronaldinhot:))) eloszor nezem ki a franc ez, majd magamban h neba.ssz h leigazoltuk 3 honapja ronaldinot es nem tudok rolaSzerintem meg örülni kéne, hogy egyáltalán leadják. Az a baj, hogy az utóbbi időben túl jó dolgunk van azzal, hogy minden meccset adnak, így aztán megy a hőbörgés, ha esetleg egy-egy meccs kimarad. Jópár évvel ezelőtt már annak is örültem, ha 1 évben 2 összefoglalót látok Barça-meccsekről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.10.23. 20:11:28-kor.
-
Megfenyegetnéd őket?piton írta:Talán levelet kéne nekik írni.

Tényleg eléggé idegesítő, hogy PSV meccs miatt kelljen, hogy csússzon a meccsünk fél órát.

in to exile
kovinho írta:TeleShop.cps46 írta:Ez rendben van, de akkor milyen műsort adjon 20:30-tól a Sport1, aminek 22:00-ra vége van?
A Sport2-n pedig Juve-Torino szintén 20:30-tól.
naja...
vagy akkor adják a psv meccset 22-ig, aztán onnantól PD! nem igaz, h nem bírják megcsinálni!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- FCBarca88
- Capitá del Barça
vagy Juve - Torino? Na mindegy, ez is jobb, mint a psv - willem II
nem értem a sporttvt, egy csere miatt leadják a holland bajnokit, de amikor az angol másodosztály "tele volt" magyarral akkor meg semmit se adtak(ok lehet hogy itt a jogok is közbe szóltak)...
nem értem a sporttvt, egy csere miatt leadják a holland bajnokit, de amikor az angol másodosztály "tele volt" magyarral akkor meg semmit se adtak(ok lehet hogy itt a jogok is közbe szóltak)...
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- FCBarca88
- Capitá del Barça
tavaly a Barca - valencia kupa meccset(ez is csúsztatva volt) úgy néztem hogy:
első félidőt neten
második félidőt neten, de párhuzamosan az elsőt ismét csak már tvn
majd a második félidőt megint, csak már tvn
A másikon olasz meccs lesz(Juventus-Roma), megértem hogy az helyet nem adják, de a psv?? :S:(
első félidőt neten
második félidőt neten, de párhuzamosan az elsőt ismét csak már tvn
majd a második félidőt megint, csak már tvn

A másikon olasz meccs lesz(Juventus-Roma), megértem hogy az helyet nem adják, de a psv?? :S:(
I am a Runner![...]
-
- Entrenador del Barça
Ez rendben van, de akkor milyen műsort adjon 20:30-tól a Sport1, aminek 22:00-ra vége van?kovinho írta:Meglehet, de akkor meg Messának van igaza, hogy ha nem játszik (vagy csak negyed órákat), akkor felesleges mutogatniuk nekünk.Varga Tamás írta:Kovi!
PSV - Dzsudzsák miatt adják élőben, szerintem.
A Sport2-n pedig Juve-Torino szintén 20:30-tól.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
erre jó az internetcps46 írta:Szerintem meg örülni kéne, hogy egyáltalán leadják. Az a baj, hogy az utóbbi időben túl jó dolgunk van azzal, hogy minden meccset adnak, így aztán megy a hőbörgés, ha esetleg egy-egy meccs kimarad. Jópár évvel ezelőtt már annak is örültem, ha 1 évben 2 összefoglalót látok Barça-meccsekről.

H a t t r i c k
-
Meglehet, de akkor meg Messának van igaza, hogy ha nem játszik (vagy csak negyed órákat), akkor felesleges mutogatniuk nekünk.Varga Tamás írta:Kovi!
PSV - Dzsudzsák miatt adják élőben, szerintem.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem meg örülni kéne, hogy egyáltalán leadják. Az a baj, hogy az utóbbi időben túl jó dolgunk van azzal, hogy minden meccset adnak, így aztán megy a hőbörgés, ha esetleg egy-egy meccs kimarad. Jópár évvel ezelőtt már annak is örültem, ha 1 évben 2 összefoglalót látok Barça-meccsekről.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR