Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olyan 10 emberrel bekkelő meccset érzek.hady írta:Este nyerni kell...., és fogunk is..
Ennek van értelme?MQuC írta:Meglepetés már a meglepetés sem lenne, mivel már megszoktukÉRTED
A szívemből szóltál, pont ugyanez járt nekem is az eszemben. Sőt, a '80-as évek végén, '90-es évek elején még az se volt. Max. a Népsport utolsó előtti oldalán az eredményt, meg talán a góllövőket elolvashattam, aztán kampó.mindorokke_barca írta:jaja régi ''szép" idők amikor netem még nem volt, Tvben nem adták a meccseket, és alig vártam a hétfő fél 7-et, hogy az eurosporton kezdődjön az eurogólok, ahol meg tudtam nézni az összefoglalókat a meccseinkről, jobb esetben... most meg szidjuk szerencsétlen irakiakat ha kicsit szaggat meccs közben:))Szerintem meg örülni kéne, hogy egyáltalán leadják. Az a baj, hogy az utóbbi időben túl jó dolgunk van azzal, hogy minden meccset adnak, így aztán megy a hőbörgés, ha esetleg egy-egy meccs kimarad. Jópár évvel ezelőtt már annak is örültem, ha 1 évben 2 összefoglalót látok Barça-meccsekről.
jaja régi ''szép" idők amikor netem még nem volt, Tvben nem adták a meccseket, és alig vártam a hétfő fél 7-et, hogy az eurosporton kezdődjön az eurogólok, ahol meg tudtam nézni az összefoglalókat a meccseinkről, jobb esetben... most meg szidjuk szerencsétlen irakiakat ha kicsit szaggat meccs közben:)) nem is beszélve arról hogy milyen gyorsasággal értesültem a hirekről:) 2003ban vmikor október-november környékén tudtam meg hogy leigazoltuk ronaldinhot:))) eloszor nezem ki a franc ez, majd magamban h neba.ssz h leigazoltuk 3 honapja ronaldinot es nem tudok rolaSzerintem meg örülni kéne, hogy egyáltalán leadják. Az a baj, hogy az utóbbi időben túl jó dolgunk van azzal, hogy minden meccset adnak, így aztán megy a hőbörgés, ha esetleg egy-egy meccs kimarad. Jópár évvel ezelőtt már annak is örültem, ha 1 évben 2 összefoglalót látok Barça-meccsekről.
Megfenyegetnéd őket?piton írta:Talán levelet kéne nekik írni.
kovinho írta:TeleShop.cps46 írta:Ez rendben van, de akkor milyen műsort adjon 20:30-tól a Sport1, aminek 22:00-ra vége van?
A Sport2-n pedig Juve-Torino szintén 20:30-tól.
Ez rendben van, de akkor milyen műsort adjon 20:30-tól a Sport1, aminek 22:00-ra vége van?kovinho írta:Meglehet, de akkor meg Messának van igaza, hogy ha nem játszik (vagy csak negyed órákat), akkor felesleges mutogatniuk nekünk.Varga Tamás írta:Kovi!
PSV - Dzsudzsák miatt adják élőben, szerintem.
erre jó az internetcps46 írta:Szerintem meg örülni kéne, hogy egyáltalán leadják. Az a baj, hogy az utóbbi időben túl jó dolgunk van azzal, hogy minden meccset adnak, így aztán megy a hőbörgés, ha esetleg egy-egy meccs kimarad. Jópár évvel ezelőtt már annak is örültem, ha 1 évben 2 összefoglalót látok Barça-meccsekről.
Meglehet, de akkor meg Messának van igaza, hogy ha nem játszik (vagy csak negyed órákat), akkor felesleges mutogatniuk nekünk.Varga Tamás írta:Kovi!
PSV - Dzsudzsák miatt adják élőben, szerintem.