Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
vkinga
Jugador d'estrella

2009.08.12. 09:24:37

Attika 25 írta:Messi izomhuzodást szemvedett,kihagyja a válogatott meccset s lehet a Bilbao elleni szuperkupát is.

Kezdődik..... Most ez,tegnap Henry,elötte Toure is volt,na meg Ini,Ibra sérülten jött :?

Egy valamiben bizok,hogy ezek a szezon elötti sérülések felnyitják Txiki-ék szemét hogy mennyire rövid most ez a keret,s vagy nyuljanak zsebbe s hozzák Fabregas-t vagy ha nem akarnak egy játékosért 40 milliot akkor adjunk ki 25-öt Mata-ért,meg hozzunk egy belső középpályást 15-ért (az Ajaxos Vertonghen-ről is volt szó) mert ha most mindent felteszünk Cesc-re s mégsem sikerül akkor ebbe a szezonba többet fogunk sopni mint a kurvák a Hungaroringen :?
Remélem, nem lesznek később sérültek. A Barcánál komoly meccsek jönnek, jó lenne, ha Messi minél előbb rendbe jönne. A királykupán jól játszott. Szükség van rá, meg a többiekre is. Többet ne is beszéljetek a sérülésekről. Már csak a babona miatt sem.
Attika 25
Capitá del Barça

2009.08.12. 09:24:23

culinho írta:A Sport szerint Wenger 45 millió eurot kér Fabregasért, Txikiék 30-t ajánlanak. 35 körül talán elhozható.
Vazeg,az nem is rossz,ha igy kimondta akkor abból még lehet is alkudni talán,jó lenne lealkudni 35 milliora+ esetleg még Henrique (ha Pep tényleg ugy gondolja hogy nem kell) végülis a brazil fiatal,tehetséges,Wenger az ilyenekre izgul :D
culinho
Capitá del Barça

2009.08.12. 09:18:00

A Sport szerint Wenger 45 millió eurot kér Fabregasért, Txikiék 30-t ajánlanak. 35 körül talán elhozható.
Attika 25
Capitá del Barça

2009.08.12. 08:19:42

Messi izomhuzodást szemvedett,kihagyja a válogatott meccset s lehet a Bilbao elleni szuperkupát is.

Kezdődik..... Most ez,tegnap Henry,elötte Toure is volt,na meg Ini,Ibra sérülten jött :?

Egy valamiben bizok,hogy ezek a szezon elötti sérülések felnyitják Txiki-ék szemét hogy mennyire rövid most ez a keret,s vagy nyuljanak zsebbe s hozzák Fabregas-t vagy ha nem akarnak egy játékosért 40 milliot akkor adjunk ki 25-öt Mata-ért,meg hozzunk egy belső középpályást 15-ért (az Ajaxos Vertonghen-ről is volt szó) mert ha most mindent felteszünk Cesc-re s mégsem sikerül akkor ebbe a szezonba többet fogunk sopni mint a kurvák a Hungaroringen :?
frustrat
Barça B

2009.08.12. 02:55:18

Há' jólvan, srácok. Mindenki másként látja. Végülis tök mindegy, mi hogyan látjuk, nem mi ülünk a bársonyszékben, meg a kispadon. Majd az okosok eldöntik, mi legyen. Ha jónak látják, hozzák vissza, mert hát valóban, nála jobbat nem nagyon lehetne találni.

Cáceres-Henrique-ügyhöz még pár szót: lehet, hiba volt elengedni Martint. Mikor játszott, nekem tetszett. Már amennyit láttam belőle. De hát nem én ülök a kispadon, Guardiola helyén. Minden esetre ez a cservenka ne jöjjön, akkor inkább Muniesa vagy Fontás játsszon.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.12. 02:28:49

frustrat írta:Nem akarom kavargatni a meleg barnát, de nekem rémlik egy nyilatkozat Fabregastól, hogy ha Pep hívja, akkor jön. Hát most Pep hívja, szóval lehet, a háttérben megy az ügyködés.

És akkor már elmondom a véleményem az ügyről. Fabregas jó játékos. Minőségi igazolás lenne, tény. DE! 6 éve ingyen ment el, most meg jöjjön vissza 30-50 millióért? Hát én nem tudom... Ha jönni akar, akkor jöhet majd 2014ben, mikor Xavi szerződése lejár, aztán nyugdíjba megy 34 évesen, meg akkor jár le asszem Fabregas szerződése is az Arsenallal, szóval jöhet ingyen. Vagy max ilyen Piqué-szerű igazolással, hogy 5-10 milliót adni érte. Én valahogy nem tudnék felhőtlenül örülni annak, ha 40 millióért visszajön. Persze, nem az én pénzem, de hát akkor is, ez nekem így egy kicsit olyan izé lenne... Persze nem vágnék ereket, ha visszajönne idén, még akkor sem, ha mondjuk 40ért, de valahogy nem lenne az igazi. Azzal nehezebb lenne megbarátkozni, mint Ibrahimovic árával. Nekem legalábbis.

Ja, meg még annyit, hogy itt nagyon sokan be vannak s**rva, hogy Fabregas majd megy a realba, meg hogy megveszi perez, meg stbstbstb... Hát nem tudom. Azért Katalóniában született a gyerek, ízig-vérig katalán. Nehezen tudom elképzelni, hogy oda menjen... Szóval nem kell bekakilni. Kábé olyan szitu lenne, mintha Puyol menne oda. Jó, persze, Puyol a Barcán kívül nem nagyon játszott máshol, de hasonló a helyzet. Nem hinném, hogy valaha is real mezt húz Cesc.
Nem hiszem hogy a Barca olyan sok évet várna a leigazolásával. Mellesleg, Fabregas akkor tudná majd a legjobban pótolni Xavit, ha már most elkezdene vele együtt footballozni. Az évek folyamán meg szép lassan átvenné a stafétabotot. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.08.12. 02:24:09

Engem nem nagyon tud erdekelni, hogy 6 eve ingyen lepett le, most meg fizetunk erte 30at. De nem tobbet! Es nem azert, mert sajatnevelesu jatekos, hanem mert ennyi a realis piaci erteke. Anno Alvesert milyen sok volt az a 29, most meg ennyi apropenznek szamit. (Hala kedves baratunknak, de ebbe nem megyek bele.) Lenyeg a lenyeg, nem azt kell nezni egy jatekosnal, hogy hol jatszott korabban, hanem a jelenjet kell figyelni, hogy most mennyit tudna hozzatenni a csapathoz, a jatekhoz. Ha eszerint nezzuk, akkor gyakorlatilag csak o johet szoba, esetleg meg Mascherano, de Cesc mindenfelekeppen elso alternativa. Ha most lenne egy pontosan ugyanolyan jatekos, mint Fabregas, aki nem ment el ingyen a Barcabol, akkor annak mindenki orulne es ejjel nappal csak rola aradozna, hogy milyen jo, jojjon ma'...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
frustrat
Barça B

2009.08.12. 02:10:49

Nem akarom kavargatni a meleg barnát, de nekem rémlik egy nyilatkozat Fabregastól, hogy ha Pep hívja, akkor jön. Hát most Pep hívja, szóval lehet, a háttérben megy az ügyködés.

És akkor már elmondom a véleményem az ügyről. Fabregas jó játékos. Minőségi igazolás lenne, tény. DE! 6 éve ingyen ment el, most meg jöjjön vissza 30-50 millióért? Hát én nem tudom... Ha jönni akar, akkor jöhet majd 2014ben, mikor Xavi szerződése lejár, aztán nyugdíjba megy 34 évesen, meg akkor jár le asszem Fabregas szerződése is az Arsenallal, szóval jöhet ingyen. Vagy max ilyen Piqué-szerű igazolással, hogy 5-10 milliót adni érte. Én valahogy nem tudnék felhőtlenül örülni annak, ha 40 millióért visszajön. Persze, nem az én pénzem, de hát akkor is, ez nekem így egy kicsit olyan izé lenne... Persze nem vágnék ereket, ha visszajönne idén, még akkor sem, ha mondjuk 40ért, de valahogy nem lenne az igazi. Azzal nehezebb lenne megbarátkozni, mint Ibrahimovic árával. Nekem legalábbis.

Ja, meg még annyit, hogy itt nagyon sokan be vannak s**rva, hogy Fabregas majd megy a realba, meg hogy megveszi perez, meg stbstbstb... Hát nem tudom. Azért Katalóniában született a gyerek, ízig-vérig katalán. Nehezen tudom elképzelni, hogy oda menjen... Szóval nem kell bekakilni. Kábé olyan szitu lenne, mintha Puyol menne oda. Jó, persze, Puyol a Barcán kívül nem nagyon játszott máshol, de hasonló a helyzet. Nem hinném, hogy valaha is real mezt húz Cesc.
zerom
Barça B

2009.08.12. 02:04:12

Hát és is csak reménykedem, hogy jó jel ... mármint, hogy ennyire nagy csönd van ezzel kapcsolatban, és bizakodom, hogy úgy zajlik le, mint Maxwell barátunk átigazolási ügye :D hogy egyik nap írnak róla talán, másik nap meg már be is jelentik az átigazolást!
Kérem én szépen a vezetőséget, legyen ez most is így! köszi :P
Visca el Barca!
Varatrix
Director del Fútbol

2009.08.12. 01:06:18

Az összes átigazolási ügyünk a nyárom csöndben zajlott le.
Szóval akár jó jel is lehet.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.12. 01:03:17

Sanama írta:Nos írok egy kis véleményt erről a Fabregas ügyről.

Szerintem senkinek sem kell ecsetelni,hogy jól járnánk vele.
Ugye Ő az aki 100%ig passzol a Barcába, és Ini-Henry rotálhatna balszélen,tehát szélső nem kellene.
És azért egy normális szélső sem lenne meg 40alatt,sőt...De ez most mind1 is.

Ami szúrna a szemem ,hogy anno Cesc itthagyta a csapatot a pénz miatt,és ment az Arsenalba, és akkor most 40-50milióért vegyük vissza.

Illetve szívesen meghallgatnám Fabregast,hogy mit gondol. Nem érzem benne az a hatalmas vágyat,hogy Ő most ide jöjjön. Ha annyira szeretne jönni már rég nyilatkozhatott volna,hogyha a Barca jelentkezik érte, megtesz mindent,hogy nyélbe üssék az üzletet. De még egy szót sem hallottam tőle.

Ezek a dolgok zavarnak egy picit,de hát elvégre még van 1 hét.

Viszont nem hiszem,hogy 50miliót lerakna Laporta az Arsenal asztalára.
Sokkal gördülékenyebb lenne a helyzet,ha Fabregas kijelenteé hogy jönni akar és beszél Wengerrel,vagy mondja,hogy most nem jön.

De megint csak ujságok írnak, egy nyilatkozat sincs Londoni részről, főleg Cesctől.

Na mind1, 1hét nem sok idő,vagy odaadja Laporta a 40-45miliót(amiért szerintem elhozható),vagy nem és akkor más alternatívűt keresnek... Idea
Az engem is zavar hogy Fabregas ilyen csöndbe van. Sőt, ez az egész ügy túl csöndes. Senkitől nem hallani semmit. Ez most vagy jó vagy rossz. Mindenesetre valami történhetne már. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.12. 00:52:06

Nos írok egy kis véleményt erről a Fabregas ügyről.

Szerintem senkinek sem kell ecsetelni,hogy jól járnánk vele.
Ugye Ő az aki 100%ig passzol a Barcába, és Ini-Henry rotálhatna balszélen,tehát szélső nem kellene.
És azért egy normális szélső sem lenne meg 40alatt,sőt...De ez most mind1 is.

Ami szúrna a szemem ,hogy anno Cesc itthagyta a csapatot a pénz miatt,és ment az Arsenalba, és akkor most 40-50milióért vegyük vissza.

Illetve szívesen meghallgatnám Fabregast,hogy mit gondol. Nem érzem benne az a hatalmas vágyat,hogy Ő most ide jöjjön. Ha annyira szeretne jönni már rég nyilatkozhatott volna,hogyha a Barca jelentkezik érte, megtesz mindent,hogy nyélbe üssék az üzletet. De még egy szót sem hallottam tőle.

Ezek a dolgok zavarnak egy picit,de hát elvégre még van 1 hét.

Viszont nem hiszem,hogy 50miliót lerakna Laporta az Arsenal asztalára.
Sokkal gördülékenyebb lenne a helyzet,ha Fabregas kijelenteé hogy jönni akar és beszél Wengerrel,vagy mondja,hogy most nem jön.

De megint csak ujságok írnak, egy nyilatkozat sincs Londoni részről, főleg Cesctől.

Na mind1, 1hét nem sok idő,vagy odaadja Laporta a 40-45miliót(amiért szerintem elhozható),vagy nem és akkor más alternatívűt keresnek... Idea
baas11
Entrenador del Barça

2009.08.11. 23:22:20

danikaa10 írta:
Attila-Raul írta: .
Ezt annyira nem értem :o Azért mert a Real nagyot erősödött (egyelőre csak nevekben) mért lenne erősebb bajnokság a La Liga :?: Ott eleve 4 él csapat van, a spanyolba 2. Mellesleg pl. egy Reading sokkal erősebb mint az Almeria szerintem. Egy bajnokság nem csak az élcsapatokból áll hanem az össze csapat összemérésével és úgy egyértelműen naz angol bajnokság a jobb. Bocs az OFFért.

Hát én ebben azért nem lennék olyan biztos ,pl. Stoke C- Valladolid 2:2,Everton:Malaga 2:1,Espanyol-Pool 3:0,Pool-ATM 1:2,Valencia-Arsenal 2:0 ... még ha bari meccsek is azért nem lehet úgy venni mintha nem is játszottak volna ! Viszont az angol 2 az tuti h jobb mint a spanyol 2. osztály ! Semelyik bajnokságban sincs 4(3) olyan erős csapat mint a PL.-ben ,de a bajnoki címhez nem csak a riválist kell legyőzni sőőőt (lásd. idei MU-rangadók ) a "maradék" pedig nem képvisel nagyobb erőt szerintem mint a spanyol mezőny ! Nem tudom h a Riazor/Bilbaoi katedrálisból vagy a WHL-en/Guddison parkból nehezebb-e elhozni a 3 pontot ??!!bocs az off-ért!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.11. 21:45:45

Rivaldo11 írta:...
Gábor, szebben nem is fogalmazhattál volna! Így van, tökéletesen leírtad.

Nos, én korábban már kifejtettem, hogy egy középpályást miért is tartanék indokoltnak, akkor még senki sem foglakozott vele, sőt... Azonban a helyzet most már végképp ezt követeli. Nekem egy kicsit zavaró lenne Fabregas többmilliós áron, viszont még így is jó üzlet lehet. Mascheranót végtelenül sajnálom, számomra ő lett volna az elsődleges, ellenben Matával kapcsolatban elég sok kételyem van, viszont egyelőre inkább nem alkotnék véleményt.

Mellesleg egy igazolásnál mindent figyelembe kell venni, így a középpályás esetében az ANK-t is. Lehet, hogy nem ez a meghatározó, de ezt is figyelembe kell venni.

J. dos Santos végtartaléknak mindenképp ott lesz, talán még a felnőtt kerethez egy szezon szükségeltetik, viszont bevethető lehet az új szezonban is. Azonban egy minőségi középpályással még erősíteni kellene.

Attól pedig falra mászok, ha valaki a padoztatással jön... Abszurd ilyen szinten, ez a valóság, nem egy játék, a szezonban több mint félszáz mérkőzésen kellene helytállni nem akárhogyan, nem beszélve a sérülésekről, az ANK-ról, a formahanyatlásról és így tovább...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.11. 21:16:02

Fevernova írta:Igenis bekell sza*ni Kaka, Ronaldo ,Benzema triótól!
NEm tudom mit gondoltok amikor Ronaldót ilyen jelentéktelenűl leírjátok! Ez a szégyen ! Igenis van miért félni! 3 geniust vett meg a Real! HAggyuk már ezt a "csapatépítős"szöveget !
Hát akkor a magad részéről sz*rj be nyugodtan.
A mi csapatunk állománya így is jobb, ráadásul ha megfeszülnek se fognak olyan gördülékeny csapatjátékot produkálni mint mi. Ha a szezon kezdetétől nem lesznek elég hatékonyak, nem tudják felvenni velünk a versenyt.
Tripláztunk, minden poszton extra játékosunk van, mi vagyunk a címvédők mindenhol...sz*rjanak be mások.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.08.11. 21:15:06

Egy bajnokság nem csak az élcsapatokból áll hanem az össze csapat összemérésével és úgy egyértelműen naz angol bajnokság a jobb. Bocs az OFFért
Angliaban a kozepcsapatoknak joforman semmi eselyuk a nagyokkal szemben, meg meg 1 meccs erejeig sem. Mig itt egy kozep csapat akarmikor megtrefalhatja valamelyik nagyot. Igazad van abban h ott 4 nagy van itt meg ketto, de szvsz itt erosebbek a "kis" csapatok, eleg ha csaak aaz utobbi ket evet nezzuk az UEFA kupaban, es maris megvan a valasz.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.11. 21:03:10

Fevernova írta:Igenis bekell sza*ni Kaka, Ronaldo ,Benzema triótól!
NEm tudom mit gondoltok amikor Ronaldót ilyen jelentéktelenűl leírjátok! Ez a szégyen ! Igenis van miért félni! 3 geniust vett meg a Real! HAggyuk már ezt a "csapatépítős"szöveget !

Csak az fél aki nem bizik magába :wink: Elismerem a Real igazolásait, de ettől még nem parázok, mert tudom, h mire képesek a Barca játékosai.

Sőt örülök a Real erősiréséknek, mert többet ér egy jó Madridot szorosan megverni, mint egy szürkén játszó Realt lemosni a pályaről
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
gyurkocza
Barça C

2009.08.11. 21:01:48

barcafan0911 írta:Az természetes hogy az Arsenal nem akarja elengedni, ezért fog majd sokat számítani Cesc véleménye. Legalább annyira kell majd akarnia az átigazolást mint anno Villának, mert ha csak kivár a háttérben akkor valóban ott marad.
Szerintem, ha nagyon akarna jönni, akkor is Wenger rá tudná beszélni, hogy egy évet maradjon, szóval ez szvsz felejtő.

A spanyol erősítésekre visszatérve meg: egy Real - Barca döntő a Bernabeuban (a legutóbbi eredménnyel) mekkora lenne már???
Remélem, akik sorsolnak, érzik majd a felelősségüket! :D
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.11. 21:00:10

Attila-Raul írta: Ha egy mod van ra Wenger nem fogja elengedni Cesc-et. Ongyilkossag lenne a csapata szamara..

De en is nagyon orulnek a netan megis sikeerulne, ezzel is erosebbe vallna a Spanyol liga.

Ha jol megnezzuk akkor oriasit erosodott a Spanyol bajnoksga:

Ide jott az MU ujdonsult aranylabdas, nem hiva ha azt mondom h az MU legjobb jatekosa: Cristiano Ronaldo.
Ide jott az utobbi evekben Olaszorszag legjobb csapata, az Inter legjobb jatekos: Zlatan Ibra..
A LIverpool meghatarozo embere es a Spanyol, Eu bajnok alapembere: Xabi Alonso
A Francia valogatott es Europa eggyik legnagyobb szupertehetsege: Carim Benzema
Az AC MIlan legjobb jatekos: Kaka

Remelem jovore nem kell azt halljam h a Premier Ligue a legerosebb bajnoksag...
Ezt annyira nem értem :o Azért mert a Real nagyot erősödött (egyelőre csak nevekben) mért lenne erősebb bajnokság a La Liga :?: Ott eleve 4 él csapat van, a spanyolba 2. Mellesleg pl. egy Reading sokkal erősebb mint az Almeria szerintem. Egy bajnokság nem csak az élcsapatokból áll hanem az össze csapat összemérésével és úgy egyértelműen naz angol bajnokság a jobb. Bocs az OFFért.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.08.11. 20:59:20

Minden csapatnak van egy taktikaja!
A Barcanak nagyon eros a csapat szelleme, megertik egymast es nem egyenekre epitunk.
A Realnal mindez nincs meg, nem mondom hogy rossz csapat mert nagyon is jo minden nyaron jol bevasarolnak majd par jatekos tonkremegy, azokat joval olcsobban eladjak.Ez van...
Ameik taktika meg tetszik az az Arsenale biztos vagyok benne, hogy hosszu tavon kifizetodo lesz a fiatalokra epites egyenlore eleg a bl-t ero helyre...
Fevernova
Jugador del Barça

2009.08.11. 20:58:01

Igenis bekell sza*ni Kaka, Ronaldo ,Benzema triótól!
SEX N MONEY...
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.11. 20:54:39

Mental_Theo írta:Chinhonak teljesen igaza van. Fabregas nem ülne a padon,mert tuti hogy ini,henry, xavi, stb, 80% hgy sérült lesz,és akkor játszik. de az Arsenal nem fogja elengedni. 30 millió nem kell nekik,mert már a man.Citytől szedtek be pénzt
Az természetes hogy az Arsenal nem akarja elengedni, ezért fog majd sokat számítani Cesc véleménye. Legalább annyira kell majd akarnia az átigazolást mint anno Villának, mert ha csak kivár a háttérben akkor valóban ott marad.
gyurkocza
Barça C

2009.08.11. 20:54:30

Attila-Raúl talán csak felvágni akart a névsorral (így a nevéből ítélve)...
Mindenesetre mi nem tudjuk, hogy erősödtünk-e az Ibra-Eto'o cserével, de nekünk nincs is nagyon hová! :lol: :lol: :lol:
Annak meg végül is örülök, hogy a Real erősödött, mert legalább izgalmas lesz az El Clásico... :D
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.11. 20:52:41

mess2009 írta:ez igaz csak sajna ebből a fantasztikus névsorból egy azaz egy név jött a Barcához!!!(ettől azthiszem még lesz némi fejfájásunk)
Miért lesz :?: :!: Jobban jártunk volna, ha jön hozzánk C.Ronaldo, Benzema, Kaka(talán ő).Lehet, h a nevek alapján erősödtünk volna, de mint csapat sokkal gyengébbek lennénk.

Nem kell megijedni a Real igazolásaitól.Ők csapatot épitenek nekünk csapatunk van.Ők nem nyertek tavaly semmit, mi megnyertünk mindent.

Rajtuk van a teher nem rajtunk.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
mess2009
Director del Fútbol

2009.08.11. 20:47:26

Attila-Raul írta:
Akár taktikailag is változtathatna a csapat. Ezért örülnék Cesc érkezésének

Ha egy mod van ra Wenger nem fogja elengedni Cesc-et. Ongyilkossag lenne a csapata szamara..

De en is nagyon orulnek a netan megis sikeerulne, ezzel is erosebbe vallna a Spanyol liga.

Ha jol megnezzuk akkor oriasit erosodott a Spanyol bajnoksga:

Ide jott az MU ujdonsult aranylabdas, nem hiva ha azt mondom h az MU legjobb jatekosa: Cristiano Ronaldo.
Ide jott az utobbi evekben Olaszorszag legjobb csapata, az Inter legjobb jatekos: Zlatan Ibra..
A LIverpool meghatarozo embere es a Spanyol, Eu bajnok alapembere: Xabi Alonso
A Francia valogatott es Europa eggyik legnagyobb szupertehetsege: Carim Benzema
Az AC MIlan legjobb jatekos: Kaka

Remelem jovore nem kell azt halljam h a Premier Ligue a legerosebb bajnoksag...
ez igaz csak sajna ebből a fantasztikus névsorból egy azaz egy név jött a Barcához!!!(ettől azthiszem még lesz némi fejfájásunk)
Lezárt