2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Remélem, nem lesznek később sérültek. A Barcánál komoly meccsek jönnek, jó lenne, ha Messi minél előbb rendbe jönne. A királykupán jól játszott. Szükség van rá, meg a többiekre is. Többet ne is beszéljetek a sérülésekről. Már csak a babona miatt sem.Attika 25 írta:Messi izomhuzodást szemvedett,kihagyja a válogatott meccset s lehet a Bilbao elleni szuperkupát is.
Kezdődik..... Most ez,tegnap Henry,elötte Toure is volt,na meg Ini,Ibra sérülten jött![]()
Egy valamiben bizok,hogy ezek a szezon elötti sérülések felnyitják Txiki-ék szemét hogy mennyire rövid most ez a keret,s vagy nyuljanak zsebbe s hozzák Fabregas-t vagy ha nem akarnak egy játékosért 40 milliot akkor adjunk ki 25-öt Mata-ért,meg hozzunk egy belső középpályást 15-ért (az Ajaxos Vertonghen-ről is volt szó) mert ha most mindent felteszünk Cesc-re s mégsem sikerül akkor ebbe a szezonba többet fogunk sopni mint a kurvák a Hungaroringen
Vazeg,az nem is rossz,ha igy kimondta akkor abból még lehet is alkudni talán,jó lenne lealkudni 35 milliora+ esetleg még Henrique (ha Pep tényleg ugy gondolja hogy nem kell) végülis a brazil fiatal,tehetséges,Wenger az ilyenekre izgulculinho írta:A Sport szerint Wenger 45 millió eurot kér Fabregasért, Txikiék 30-t ajánlanak. 35 körül talán elhozható.
Nem hiszem hogy a Barca olyan sok évet várna a leigazolásával. Mellesleg, Fabregas akkor tudná majd a legjobban pótolni Xavit, ha már most elkezdene vele együtt footballozni. Az évek folyamán meg szép lassan átvenné a stafétabotot.frustrat írta:Nem akarom kavargatni a meleg barnát, de nekem rémlik egy nyilatkozat Fabregastól, hogy ha Pep hívja, akkor jön. Hát most Pep hívja, szóval lehet, a háttérben megy az ügyködés.
És akkor már elmondom a véleményem az ügyről. Fabregas jó játékos. Minőségi igazolás lenne, tény. DE! 6 éve ingyen ment el, most meg jöjjön vissza 30-50 millióért? Hát én nem tudom... Ha jönni akar, akkor jöhet majd 2014ben, mikor Xavi szerződése lejár, aztán nyugdíjba megy 34 évesen, meg akkor jár le asszem Fabregas szerződése is az Arsenallal, szóval jöhet ingyen. Vagy max ilyen Piqué-szerű igazolással, hogy 5-10 milliót adni érte. Én valahogy nem tudnék felhőtlenül örülni annak, ha 40 millióért visszajön. Persze, nem az én pénzem, de hát akkor is, ez nekem így egy kicsit olyan izé lenne... Persze nem vágnék ereket, ha visszajönne idén, még akkor sem, ha mondjuk 40ért, de valahogy nem lenne az igazi. Azzal nehezebb lenne megbarátkozni, mint Ibrahimovic árával. Nekem legalábbis.
Ja, meg még annyit, hogy itt nagyon sokan be vannak s**rva, hogy Fabregas majd megy a realba, meg hogy megveszi perez, meg stbstbstb... Hát nem tudom. Azért Katalóniában született a gyerek, ízig-vérig katalán. Nehezen tudom elképzelni, hogy oda menjen... Szóval nem kell bekakilni. Kábé olyan szitu lenne, mintha Puyol menne oda. Jó, persze, Puyol a Barcán kívül nem nagyon játszott máshol, de hasonló a helyzet. Nem hinném, hogy valaha is real mezt húz Cesc.
Az engem is zavar hogy Fabregas ilyen csöndbe van. Sőt, ez az egész ügy túl csöndes. Senkitől nem hallani semmit. Ez most vagy jó vagy rossz. Mindenesetre valami történhetne már.Sanama írta:Nos írok egy kis véleményt erről a Fabregas ügyről.
Szerintem senkinek sem kell ecsetelni,hogy jól járnánk vele.
Ugye Ő az aki 100%ig passzol a Barcába, és Ini-Henry rotálhatna balszélen,tehát szélső nem kellene.
És azért egy normális szélső sem lenne meg 40alatt,sőt...De ez most mind1 is.
Ami szúrna a szemem ,hogy anno Cesc itthagyta a csapatot a pénz miatt,és ment az Arsenalba, és akkor most 40-50milióért vegyük vissza.
Illetve szívesen meghallgatnám Fabregast,hogy mit gondol. Nem érzem benne az a hatalmas vágyat,hogy Ő most ide jöjjön. Ha annyira szeretne jönni már rég nyilatkozhatott volna,hogyha a Barca jelentkezik érte, megtesz mindent,hogy nyélbe üssék az üzletet. De még egy szót sem hallottam tőle.
Ezek a dolgok zavarnak egy picit,de hát elvégre még van 1 hét.
Viszont nem hiszem,hogy 50miliót lerakna Laporta az Arsenal asztalára.
Sokkal gördülékenyebb lenne a helyzet,ha Fabregas kijelenteé hogy jönni akar és beszél Wengerrel,vagy mondja,hogy most nem jön.
De megint csak ujságok írnak, egy nyilatkozat sincs Londoni részről, főleg Cesctől.
Na mind1, 1hét nem sok idő,vagy odaadja Laporta a 40-45miliót(amiért szerintem elhozható),vagy nem és akkor más alternatívűt keresnek... Idea
danikaa10 írta:Ezt annyira nem értemAttila-Raul írta: .Azért mert a Real nagyot erősödött (egyelőre csak nevekben) mért lenne erősebb bajnokság a La Liga
Ott eleve 4 él csapat van, a spanyolba 2. Mellesleg pl. egy Reading sokkal erősebb mint az Almeria szerintem. Egy bajnokság nem csak az élcsapatokból áll hanem az össze csapat összemérésével és úgy egyértelműen naz angol bajnokság a jobb. Bocs az OFFért.
Gábor, szebben nem is fogalmazhattál volna! Így van, tökéletesen leírtad.Rivaldo11 írta:...
Hát akkor a magad részéről sz*rj be nyugodtan.Fevernova írta:Igenis bekell sza*ni Kaka, Ronaldo ,Benzema triótól!
NEm tudom mit gondoltok amikor Ronaldót ilyen jelentéktelenűl leírjátok! Ez a szégyen ! Igenis van miért félni! 3 geniust vett meg a Real! HAggyuk már ezt a "csapatépítős"szöveget !
Angliaban a kozepcsapatoknak joforman semmi eselyuk a nagyokkal szemben, meg meg 1 meccs erejeig sem. Mig itt egy kozep csapat akarmikor megtrefalhatja valamelyik nagyot. Igazad van abban h ott 4 nagy van itt meg ketto, de szvsz itt erosebbek a "kis" csapatok, eleg ha csaak aaz utobbi ket evet nezzuk az UEFA kupaban, es maris megvan a valasz.Egy bajnokság nem csak az élcsapatokból áll hanem az össze csapat összemérésével és úgy egyértelműen naz angol bajnokság a jobb. Bocs az OFFért
Fevernova írta:Igenis bekell sza*ni Kaka, Ronaldo ,Benzema triótól!
NEm tudom mit gondoltok amikor Ronaldót ilyen jelentéktelenűl leírjátok! Ez a szégyen ! Igenis van miért félni! 3 geniust vett meg a Real! HAggyuk már ezt a "csapatépítős"szöveget !
Szerintem, ha nagyon akarna jönni, akkor is Wenger rá tudná beszélni, hogy egy évet maradjon, szóval ez szvsz felejtő.barcafan0911 írta:Az természetes hogy az Arsenal nem akarja elengedni, ezért fog majd sokat számítani Cesc véleménye. Legalább annyira kell majd akarnia az átigazolást mint anno Villának, mert ha csak kivár a háttérben akkor valóban ott marad.
Ezt annyira nem értemAttila-Raul írta: Ha egy mod van ra Wenger nem fogja elengedni Cesc-et. Ongyilkossag lenne a csapata szamara..
De en is nagyon orulnek a netan megis sikeerulne, ezzel is erosebbe vallna a Spanyol liga.
Ha jol megnezzuk akkor oriasit erosodott a Spanyol bajnoksga:
Ide jott az MU ujdonsult aranylabdas, nem hiva ha azt mondom h az MU legjobb jatekosa: Cristiano Ronaldo.
Ide jott az utobbi evekben Olaszorszag legjobb csapata, az Inter legjobb jatekos: Zlatan Ibra..
A LIverpool meghatarozo embere es a Spanyol, Eu bajnok alapembere: Xabi Alonso
A Francia valogatott es Europa eggyik legnagyobb szupertehetsege: Carim Benzema
Az AC MIlan legjobb jatekos: Kaka
Remelem jovore nem kell azt halljam h a Premier Ligue a legerosebb bajnoksag...
Az természetes hogy az Arsenal nem akarja elengedni, ezért fog majd sokat számítani Cesc véleménye. Legalább annyira kell majd akarnia az átigazolást mint anno Villának, mert ha csak kivár a háttérben akkor valóban ott marad.Mental_Theo írta:Chinhonak teljesen igaza van. Fabregas nem ülne a padon,mert tuti hogy ini,henry, xavi, stb, 80% hgy sérült lesz,és akkor játszik. de az Arsenal nem fogja elengedni. 30 millió nem kell nekik,mert már a man.Citytől szedtek be pénzt
Miért leszmess2009 írta:ez igaz csak sajna ebből a fantasztikus névsorból egy azaz egy név jött a Barcához!!!(ettől azthiszem még lesz némi fejfájásunk)
ez igaz csak sajna ebből a fantasztikus névsorból egy azaz egy név jött a Barcához!!!(ettől azthiszem még lesz némi fejfájásunk)Attila-Raul írta:Akár taktikailag is változtathatna a csapat. Ezért örülnék Cesc érkezésének
Ha egy mod van ra Wenger nem fogja elengedni Cesc-et. Ongyilkossag lenne a csapata szamara..
De en is nagyon orulnek a netan megis sikeerulne, ezzel is erosebbe vallna a Spanyol liga.
Ha jol megnezzuk akkor oriasit erosodott a Spanyol bajnoksga:
Ide jott az MU ujdonsult aranylabdas, nem hiva ha azt mondom h az MU legjobb jatekosa: Cristiano Ronaldo.
Ide jott az utobbi evekben Olaszorszag legjobb csapata, az Inter legjobb jatekos: Zlatan Ibra..
A LIverpool meghatarozo embere es a Spanyol, Eu bajnok alapembere: Xabi Alonso
A Francia valogatott es Europa eggyik legnagyobb szupertehetsege: Carim Benzema
Az AC MIlan legjobb jatekos: Kaka
Remelem jovore nem kell azt halljam h a Premier Ligue a legerosebb bajnoksag...