kanty írta:
Ibrahimovic tegnapi játéka közepes osztályzatot érdemel.
Az első félidőben volt az aktivabb. A második játékrészben sokkal halványabb volt.
Volt egy-két szép megmozdulása, de sajnos nem sikerült betalálnia.
Látszik még rajta, h nem teljesen érzi, h mikor mit kell csinálni de ez egyre jobb lesz.
Azt figyeltem meg, h Messivel sokkal jobban megy az összjáték, mint Henryvel. Henry nem passzolt neki hármat egész mecsen. Messi viszont sokkal többszor húz befele és rendre Ibrat játsza meg.
Igen, köbö ugyanezt gondolom az Inter elleni produkciójáról, mert egyre több a biztató jel!

, de Önmagához képest a közepes reális osztályzat.
A Messivel való összjáték folyamatosan csiszolódni fog, mert mindkét futbalista egyedülállóan kreatív vénával van megáldva. Nem véletlen, hogy Messi akkor érzi a legjobban magát a pályán, ha ott van még mellette Xavi és Ini, akik alacsony súlyponttal rendelkeznek, nagyon fordulékonyak és "ösztönfutbalisták", és akkor még nem beszéltem Alvesről, akivel nagyon meg tudják érteni egymást. Ibrahimovic szerintem az egyik legképzettebb futbalista a világon, a játék minden elemében kiváló. A leggyengébb képessége a letámadásos védekezés!
Viszont építkezésben, összjátékban a képességei alapján nagyon is beleillik a Barcelona játékába és ez még akkor is így van, ha jópár éles szemű kritikusa talán soha nem tudja majd elfogadni Őt.
Henry-val az összjáték azért nem megy, mert Henry nem olyan tipusú játékos, mint Messi, Xavi, Ini. Henry-val meg fogják szokni egymást egy idő után, (mozgások iránya, beindulások, passzok) de olyan csiki-csuki, ami Messivel lesz párszor, velük nem fog megtörténni. És mielőtt valaki megjegyezné, hogy esetleg leszólom Titi-t, nem szeretném, mert nagyon Intelligens focistának tartom, de más tipusú, mint a fent említettek.
És végül csak annyi: az első meccsén Ibráról az a szó jutott eszembe, hogy "darabos" a mozgása. Az Inter elleni produkciót látva ez már nem állta volna meg a helyét, mert nem lógott ki, nem volt görcsös, és még rengeteget fog fejlődni!

Ha esetleg nem lesz igazam, minden olyan szurkertársamat megkövetem, akinek Ibráról igen negatív véleménye van azért, mert nem illik a játékunkba, és a jövőben sem látnak esélyt vele egy minőségibb Barcelonára.