Ezt eltaláltadfir3bird írta:nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a felhasználó név változtatására semmilyen mód nincs?

Ezt eltaláltadfir3bird írta:nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a felhasználó név változtatására semmilyen mód nincs?
Te lazíts már egy kicsit. A kommunizmusban keresték ilyen ütemben a belső ellenségeketVarga Tamás írta:A cím nem jelent semmiféle szövegkörnyezetet, az egy mondat - úgy önállóan.Z. Iván írta:Ez nem helytelen, csak értelmezés kérdése. Úgy is jó, az inkább bevett ebben a szövegkörnyezetben, de alapvetően teljesen mindegy. Azért köszi a megjegyzést
Ha 'itt' szóval kezded a mondatot, akkor értelmesebb a következő:
"Piqué: Itt akarom befejezni"
Visszavonulni valahonnan szoktak, honnan kérdésre a válasz - innen.
De nekem aztán teljesen mindegy. Lényeg az, hogy ne nekem legyen igazam...
Már megint túlreagálod...Varga Tamás írta:A cím nem jelent semmiféle szövegkörnyezetet, az egy mondat - úgy önállóan.Z. Iván írta:Ez nem helytelen, csak értelmezés kérdése. Úgy is jó, az inkább bevett ebben a szövegkörnyezetben, de alapvetően teljesen mindegy. Azért köszi a megjegyzést
Ha 'itt' szóval kezded a mondatot, akkor értelmesebb a következő:
"Piqué: Itt akarom befejezni"
Visszavonulni valahonnan szoktak, honnan kérdésre a válasz - innen.
De nekem aztán teljesen mindegy. Lényeg az, hogy ne nekem legyen igazam...
A cím nem jelent semmiféle szövegkörnyezetet, az egy mondat - úgy önállóan.Z. Iván írta:Ez nem helytelen, csak értelmezés kérdése. Úgy is jó, az inkább bevett ebben a szövegkörnyezetben, de alapvetően teljesen mindegy. Azért köszi a megjegyzést
Szerintem így is úgy is jó nem?Varga Tamás írta:A Piqué-vel készült interjú címe helytelen, helyesen: INNEN szeretnék visszavonulni.
Írd meg és küldd el Ivánnak, vagy akár ide a fórumra.torrestoni írta:A minap nézegettem a játékoskeret menüt, s ott néhány játékos profilját. Azt hiszem ideje lenne frissíteni, kicsit átdolgozni. Főként a friss Eb győztesek adatlapját. Szívesen segítenék én is.
Én is hasonló véleményen vagyok. Így ha mindenki a valóságos értékelése alapján szavaz, megláthatjuk az eurobarca olvasóinak véleményét.kilibarca írta:Jó ötlet volt a szavazás![]()
Épp ma akartam felvetni hogy kéne ilyen
![]()
Kiváncsi vagyok a végeredményre
Akárcsak Én, de az uccsó bejelentkezés sem ma volt. Igaz én is kb 2 hónapja jártam ott..Demonhunter írta:Az iWiW-en ki kezeli az Eurobarcát mert kb fél éve bejelöltem de semmi.
Van már ilyen topikunk FC Barcelona 08/09 néven.Xavi001 írta:Szerintem jólenne ha nyitnának külön egy olyan topikot ami az F.C Barcelonáról szól!!!