Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lionel86 írta:Akkor jöjjön mourinhó!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
én nem ismerem Frankot, de nem hiszem hogy Ezqerro jobban játszott volna mint Jójános, meg én nem láttam az edzést sem, meg azt sem tudom, hogy ki milyen állapotban van. de mindegy...antiimperialista írta:Ez nem 2 rossz meccs, már a sokadik...ruszok írta:szerintem azért nem kellene 2 rossz meccs után elküldeni az adzőt, meg becsmérelni a játékosokat, nem véletlenül ez a kezdő csapat. Frank azokat tette a kezdőbe akiket az edzéseken jónak látott, és mivel a meccsen rosszul szerepeltek lecserélte őket. szerintem ez nem az ő hibája, nézzük csak meg, hogy nincs Messi, Eto'o, csak hogy 2 meghatározó embert nevezzek meg. én is azt akarom, hogy minden meccset és minden kupát megnyerjünk, de néha el kell fogani, hogy nem úgy megy a szekér, mint amikor mindenki egészséges volt.
FORCA BARCA
Azt meg régóta tudjuk, hogy rijkaard pofára megy.
Mag aztis régóta tudjuk hogy riijkard nagyon elfogult mikor beállitja edmilsont meg gudjonsentLos Banditos írta:Meg aztis régóta tudjuk hogy nagyon elfogult vagy Rijkaardal szemben...antiimperialista írta:Azt meg régóta tudjuk, hogy rijkaard pofára megy.ruszok írta:szerintem azért nem kellene 2 rossz meccs után elküldeni az adzőt, meg becsmérelni a játékosokat, nem véletlenül ez a kezdő csapat. Frank azokat tette a kezdőbe akiket az edzéseken jónak látott, és mivel a meccsen rosszul szerepeltek lecserélte őket. szerintem ez nem az ő hibája, nézzük csak meg, hogy nincs Messi, Eto'o, csak hogy 2 meghatározó embert nevezzek meg. én is azt akarom, hogy minden meccset és minden kupát megnyerjünk, de néha el kell fogani, hogy nem úgy megy a szekér, mint amikor mindenki egészséges volt.
FORCA BARCA
Az a népművészeti cserépedény [auto_cenzúra] nehogy idekerüljön.Lionel86 írta:Akkor jöjjön mourinhó!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Meg aztis régóta tudjuk hogy nagyon elfogult vagy Rijkaardal szemben...antiimperialista írta:Azt meg régóta tudjuk, hogy rijkaard pofára megy.ruszok írta:szerintem azért nem kellene 2 rossz meccs után elküldeni az adzőt, meg becsmérelni a játékosokat, nem véletlenül ez a kezdő csapat. Frank azokat tette a kezdőbe akiket az edzéseken jónak látott, és mivel a meccsen rosszul szerepeltek lecserélte őket. szerintem ez nem az ő hibája, nézzük csak meg, hogy nincs Messi, Eto'o, csak hogy 2 meghatározó embert nevezzek meg. én is azt akarom, hogy minden meccset és minden kupát megnyerjünk, de néha el kell fogani, hogy nem úgy megy a szekér, mint amikor mindenki egészséges volt.
FORCA BARCA
Ez nem 2 rossz meccs, már a sokadik...ruszok írta:szerintem azért nem kellene 2 rossz meccs után elküldeni az adzőt, meg becsmérelni a játékosokat, nem véletlenül ez a kezdő csapat. Frank azokat tette a kezdőbe akiket az edzéseken jónak látott, és mivel a meccsen rosszul szerepeltek lecserélte őket. szerintem ez nem az ő hibája, nézzük csak meg, hogy nincs Messi, Eto'o, csak hogy 2 meghatározó embert nevezzek meg. én is azt akarom, hogy minden meccset és minden kupát megnyerjünk, de néha el kell fogani, hogy nem úgy megy a szekér, mint amikor mindenki egészséges volt.
FORCA BARCA
Rumig írta:És te ezen mit vigyorogsz.lionel19 írta:Frank idegesde maga rontotta el nem más
Vagy mostantól a csapat ellen szurkolsz, hogy Frankiet kirúgják
![]()
tudta hogy soha nem csinál semmit egyik sem!! és mégis ott vannak!Lionel86 írta:De azis az övé hogy giuly meg guddy nem csinált semmit? Abban igazad van hog ykezdetni kellett volna!!!lionel19 írta:ő hibája ugyanis nem saviola kezdett!!!Lionel86 írta:Frank egy kicsit ideges szerintem nem az ő nyakába kéne ezt varrni!! Arrról nem tehet hogy marquez azt sem tudta megint hol van és hogy gyula meg gudy nem tudtak egy egyeneset a labdába rúgni!!! Le is hozta őket! Roni ezért pihent ennyit ezt még másnaposan is megfocizta volna 1 éve!! Vicc!!
De azis az övé hogy giuly meg guddy nem csinált semmit? Abban igazad van hog ykezdetni kellett volna!!!lionel19 írta:ő hibája ugyanis nem saviola kezdett!!!Lionel86 írta:Frank egy kicsit ideges szerintem nem az ő nyakába kéne ezt varrni!! Arrról nem tehet hogy marquez azt sem tudta megint hol van és hogy gyula meg gudy nem tudtak egy egyeneset a labdába rúgni!!! Le is hozta őket! Roni ezért pihent ennyit ezt még másnaposan is megfocizta volna 1 éve!! Vicc!!
dehogy csak teccett ahogy kiverte a plexitRumig írta:És te ezen mit vigyorogsz.lionel19 írta:Frank idegesde maga rontotta el nem más
Vagy mostantól a csapat ellen szurkolsz, hogy Frankiet kirúgják
![]()
ő hibája ugyanis nem saviola kezdett!!!Lionel86 írta:Frank egy kicsit ideges szerintem nem az ő nyakába kéne ezt varrni!! Arrról nem tehet hogy marquez azt sem tudta megint hol van és hogy gyula meg gudy nem tudtak egy egyeneset a labdába rúgni!!! Le is hozta őket! Roni ezért pihent ennyit ezt még másnaposan is megfocizta volna 1 éve!! Vicc!!
És te ezen mit vigyorogsz.lionel19 írta:Frank idegesde maga rontotta el nem más