Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De a mondanivalómat ne erre az utolsó egyetlen egy mérkőzésre értsd. Az eddigi szerepléséről van szó. De mint írtam is türelmes vagyok vele szemben, várom a javulást tőle.senkialfonz40 írta:Ezzel nem értek egyet, szerintem most mozgott a legjobban, az összes eddigi meccse közül. Nekem most volt a legfrissebb mozgásban, és gondolkodásban is. Azt gondolom az Intert nem lehet összehasonlítani az eddigi csapatokkal, már-már "svájci precizitással" szervezett, nagyon erős gárda.(később, ha simán elhullanak visszavonom)Capon írta:Ibrával nagyon türelmes voltam idáig is és ezután is az leszek. De azért eddig nagy csalódás számomra. Amúgy sem szerettem soha de mikor szóba került a neve örültem neki. Jó játékosnak tartottam, csak hát iszonyat unszimpatikus ember (számomra). Technikás jó felépítésű játékos aki fejjel is nagyon veszélyes. Azt vártam, hogy megtalálja a helyét hipp-hopp a csapatban és kihasználja a rendkívüli adottságait. De sajnos nem ezt látom. A két gólja ellenére iszonyatosan hátráltatja az eddig amúgy sem jó formában lévő csapatot. Meccsenként 10 labdával találkozik, kiveszi magát a játékból és tátongó űr támad a kp és a csatársorunk között. Nem kell le fől rohangálnia labdákért de azért Eto'o vissza vissza lépet és volt összeköttetés a csatársor és a kp között. Az a baj, hogy Xavi előtt nincs mozgás nincs kinek passzolni.
Ezzel sem b@szogatni akarom Ibrát csak egy észrevétel volt, ami szerintem jogos. Minden esetre várom tőle a javulást és továbbra is türelemmel vagyok iránta. Van még csomó ideje beleszokni az itteni játékba. Ahogy eddig se tettem, úgy a közeljövőben sem fogok minden egyes meccse után bejönni ide és kritizálni őt. Sajnos elég sokan megteszik.![]()
A Csapattal való összhangot is most értékeltem a legjobbra, sokszor csak az utolsó pillanatban fülelték le a passzokat a védők mögé való bemozgáskor.
A második félidőben volt egy periódus,(elég hosszú) amikor az Inter nagyon kereste a labdát, nem gondoltam volna, hogy ez velük is megtörténhet!
Ez így van, nem kell hozzá elfogultság!Mikaos írta: Én viszont úgy gondolom, hogy meccsről-meccsre többet mozog, meccsről-meccsre többet támad le. Ezt külön figyelem, és bizton állíthatom, de a lényeg, hogy látszik a javulás.
Lehet, hogy nem szó szerint ezt írták le,de hasonló utalások voltak. Lehetne sorolni...balazsfoci írta:Én még nem olvastam sehol sem azt h gyenge a csapat.Kalap1988 írta:Tényleg vicces ez az egész topic, meg úgy általában sajnos azzá vált az összes itteni fórum is. Nem tudom mi történt, de őrülten felhígult itt a csapat, mikor idejöttem, nagyjából másfél vagy két éve, akkor teljesen más volt, volt egy kemény mag( akik most is itt vannak) és tényleg értelmes vitákat lehetett folytatni. Most meg beszabadult ide sok olyan ember, aki sem a sportról, sem kifejezetten a fociról nem tud semmit, mi több, sem helyesen, sem értelmesen nem tud leírni egy mondatot sem. Komolyan mondom vicc, én azt ajánlom a régi motorosoknak, hogy ne legyünk ebben partnerek, egyszerűen ne írjunk azoknak, akiknek semmi fogalma nincs a fentebb leírtakról. Tegyünk úgy, mintha itt sem lennének és csorgassák a nyálukat egymással. Basszus itt a világ egyik legjobb edzője, egyik legjobb csatára, A legjobb játékosa és a legjobb csapata ( ez utóbbi két dolog teljesen egyértelmű) stb-stb- és egy-egy meccs után itt fröccsögnek egyesek napokat, hogy kész, végünk, gyenge ez a csapat. ne vicceljetek már! elmegy a kedve az embernek az egésztől! Ideje lenne már egyeseknek úgy írni, hogy előtte gondolkodnak is ( akinek nem inge ne vegye magára, remélem viszont ,akiknek szól érteni fogják). elnézést a hangvételért és a nm ide való témáért, de már hetek, vagy inkább hónapok óta bennem van. természetesen a modik töröljék, ha gondolják, nem fogok megsértődni, mert részben jogos lesz, de remélem mire ez megtörténik már sokan elolvassák:)
Én még nem olvastam sehol sem azt h gyenge a csapat.Kalap1988 írta:Tényleg vicces ez az egész topic, meg úgy általában sajnos azzá vált az összes itteni fórum is. Nem tudom mi történt, de őrülten felhígult itt a csapat, mikor idejöttem, nagyjából másfél vagy két éve, akkor teljesen más volt, volt egy kemény mag( akik most is itt vannak) és tényleg értelmes vitákat lehetett folytatni. Most meg beszabadult ide sok olyan ember, aki sem a sportról, sem kifejezetten a fociról nem tud semmit, mi több, sem helyesen, sem értelmesen nem tud leírni egy mondatot sem. Komolyan mondom vicc, én azt ajánlom a régi motorosoknak, hogy ne legyünk ebben partnerek, egyszerűen ne írjunk azoknak, akiknek semmi fogalma nincs a fentebb leírtakról. Tegyünk úgy, mintha itt sem lennének és csorgassák a nyálukat egymással. Basszus itt a világ egyik legjobb edzője, egyik legjobb csatára, A legjobb játékosa és a legjobb csapata ( ez utóbbi két dolog teljesen egyértelmű) stb-stb- és egy-egy meccs után itt fröccsögnek egyesek napokat, hogy kész, végünk, gyenge ez a csapat. ne vicceljetek már! elmegy a kedve az embernek az egésztől! Ideje lenne már egyeseknek úgy írni, hogy előtte gondolkodnak is ( akinek nem inge ne vegye magára, remélem viszont ,akiknek szól érteni fogják). elnézést a hangvételért és a nm ide való témáért, de már hetek, vagy inkább hónapok óta bennem van. természetesen a modik töröljék, ha gondolják, nem fogok megsértődni, mert részben jogos lesz, de remélem mire ez megtörténik már sokan elolvassák:)
Az biztos, hogy többet, mint amennyit te adszbalazsfoci írta:Mennyi időt akartok adni még Ibrának?
Amennyit kell neki, de nem három tétmeccs után, amelyen kettőn be is talált, meg a gólpasszt adott fogom kijelenteni, h nem való a csapatba.Mennyi időt akartok adni még Ibrának?
1. Nem tartom nagy csalódásnak egy új játékostól, akinek ez egy vadiúj stílusú csapat.Capon írta:Ibrával nagyon türelmes voltam idáig is és ezután is az leszek. De azért eddig nagy csalódás számomra. ...
+ Meccsenként 10 labdával találkozik...
+...azért Eto'o vissza vissza lépet és volt összeköttetés a csatársor és a kp között. Az a baj, hogy Xavi előtt nincs mozgás nincs kinek passzolni.
Ezzel sem b@szogatni akarom Ibrát csak egy észrevétel volt, ami szerintem jogos.
Ezzel nem értek egyet, szerintem most mozgott a legjobban, az összes eddigi meccse közül. Nekem most volt a legfrissebb mozgásban, és gondolkodásban is. Azt gondolom az Intert nem lehet összehasonlítani az eddigi csapatokkal, már-már "svájci precizitással" szervezett, nagyon erős gárda.(később, ha simán elhullanak visszavonom)Capon írta:Ibrával nagyon türelmes voltam idáig is és ezután is az leszek. De azért eddig nagy csalódás számomra. Amúgy sem szerettem soha de mikor szóba került a neve örültem neki. Jó játékosnak tartottam, csak hát iszonyat unszimpatikus ember (számomra). Technikás jó felépítésű játékos aki fejjel is nagyon veszélyes. Azt vártam, hogy megtalálja a helyét hipp-hopp a csapatban és kihasználja a rendkívüli adottságait. De sajnos nem ezt látom. A két gólja ellenére iszonyatosan hátráltatja az eddig amúgy sem jó formában lévő csapatot. Meccsenként 10 labdával találkozik, kiveszi magát a játékból és tátongó űr támad a kp és a csatársorunk között. Nem kell le fől rohangálnia labdákért de azért Eto'o vissza vissza lépet és volt összeköttetés a csatársor és a kp között. Az a baj, hogy Xavi előtt nincs mozgás nincs kinek passzolni.
Ezzel sem b@szogatni akarom Ibrát csak egy észrevétel volt, ami szerintem jogos. Minden esetre várom tőle a javulást és továbbra is türelemmel vagyok iránta. Van még csomó ideje beleszokni az itteni játékba. Ahogy eddig se tettem, úgy a közeljövőben sem fogok minden egyes meccse után bejönni ide és kritizálni őt. Sajnos elég sokan megteszik.
Dehogy kerül törlésre. csak arra a részre írtam,h nem kell válaszolni, h szerintem a %os elméleted mulatságos, többire még örülök is,h válaszoltál.ElBartimaeus írta:Szerk, bocs, hogy válaszoltam rá, mikor mondtad, hogy nem kéne, de azért volt még mit mondanom, remélem nem kerül törlésre.Am: Jó éjt
![]()
Elnézést kérek.ozsimiki írta:ElBartimaeus írta: Ibrában nincs benne a gól, míg Eto'oban mindig benne van. Zlatan most rendre rossz megoldást választott, túl sokat passzolt, ha gólt akart épp lőni, akkor meg nagyot! Először próbáljon már meg egy sima gólt lőni a yxcvwa mindenit!lehet én néztem másik meccset...
Eto'o ban ma jobban benne volt a gól,mint Ibrában? valóban? na ne röhögtessetek.
Ibra első 10percben már veszélyeztetett, csak épp mellé csűrte az átvétel után, Eto'o-nak hol volt hasonlóan veszélyes helyzete? vagy a 32méteres gurulós szabijára gondoltál?
imádom ezeket a túlzó szavakat: mindig, sosem, egyet sem, stb...
Én az eddigi teljesítmény alapján értékeltem egyelőre, le is van írva, hogy "55%-os Ibra az eddigi játéka alapján Barcelonában." Azt hiszem ezzel a játékát jellemeztem, azt, amit eddig nyújtott, ami nem túl jó, amire rá akartam világítani.ozsimiki írta:
%ok ide,v oda, bajnokság két meccs két gól 1gólpassz, bl 1 meccs ,0,0.
de ilyen csapatok ellen nem az ő hibájaként kell felróni,hogy nem nyerünk. Tavaly volt Eto'o pl a Stramfordon, több lehetőségünk volt a meccs egészében? nem hiszem. na de ez csak egy példa.
csak erre reagálok, többi enyhén mulatságos számomra ennyi meccs után,meg amúgy is szubjektív dolgokat írtál le, ez is szubjektív,h számomra mulatságos,úgyh nem is kell rá reagálni.ElBartimaeus írta:
Többek között én is, hátha sikerül egy kicsit az Ibrát imádóknak felnyitni a szemüket, hogy a tökéletes csatáruk mégse olyan tökéletes.
Többek között én is, hátha sikerül egy kicsit az Ibrát imádóknak felnyitni a szemüket, hogy a tökéletes csatáruk mégse olyan tökéletes.Capon írta:Ahogy eddig se tettem, úgy a közeljövőben sem fogok minden egyes meccse után bejönni ide és kritizálni őt. Sajnos elég sokan megteszik.