Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne isFecooo írta:gyerünk Pep, le ne szedd Zlatant a 88. perc előtt!!!! vicc ez a meccs...
Rólam aztán midenki tudja, hogy nem rózsaszínben látok soha semmit, s apesszimistábbak közé tartozok.De amiket te írsz, az még nekem is elég negatív.És ha most kikapunk, vagy 2 pont a R-Madrid előnye, akkor mi van?????HUH Keita:)Jelezném, milyen meccsek vannak mé!Sevilla idegenben, Aragones összerántja őket, ez tuti.Megyünk a Madrigalba, de jön a Depor is s sorolhatnám.Szerinted minden meccset megnyerünk meg a Real Madrid is, ne vicceljünk márboixosnois írta:most megmondom, hogy itt ma nem nyerünk és ezzel el is ment a bajnokság!!! Gratula a Realnak a banoki címért!!! Ők hnap simán nyernek és 2 pont for lesz.
nöjjük fel picit kérem....boixosnois írta:most megmondom, hogy itt ma nem nyerünk és ezzel el is ment a bajnokság!!! Gratula a Realnak a banoki címért!!! Ők hnap simán nyernek és 2 pont for lesz.
Te miről beszélsz testvérem??????Ez a 28-ik forduló ha jól tudom, van még ezen kivül 10!Nem most dől el a bajnokság, de nem is Április 10-én!Utoldó 3 forduló ennyi.Odáig meg teljesen mindegy, hogy pár ponttal mi vagy a Real Madrid vezet!30 pontot lehet még szerezni!!!!!!!!!csababarca írta:A bajnoksággal játszadozunk elég rendesen.
Ha nem nyerünk,akkor aligha leszünk bajnokok...
Persze ez mind akkor lép életbe ha madrid nyer holnap.
ezt még elég korainak érzem....ezt a mondatot az el clasico után...csababarca írta:A bajnoksággal játszadozunk elég rendesen.
Ha nem nyerünk,akkor aligha leszünk bajnokok...
Persze ez mind akkor lép életbe ha madrid nyer holnap.
Eleve nem értem miért Herny jött le. Remélem nem sérülés miatt.danko94 írta:Ibrát miért kell erőltetni?? Alig csinál vmit és azt is rosszul teszi. Jöhetne helyette Bojan v végülis bárki!
Sajnos ott tartunk, hogy tényleg mindegy ki jön helyette. Azzal is jobban járnánk a Puyolt raknánk a helyére.danko94 írta:Ibrát miért kell erőltetni?? Alig csinál vmit és azt is rosszul teszi. Jöhetne helyette Bojan v végülis bárki!