Ronaldinho&Barca írta:Én legszivesebben elnéznék egy fiatal gólerős játékost pl: gondolok itt Rubinhora
Rubinho Genoa-ban játszik és kapus

Robinho (feltételezem rá gondoltál) a Madrid-ban játszik, és nemhiszem hogy eljönne

Ronaldinho&Barca írta:Én legszivesebben elnéznék egy fiatal gólerős játékost pl: gondolok itt Rubinhora
Liftezik a B csapat és a nagycsapat között. Kupameccsen tuti ott lesz majd, a bajnokságban szerintem még kell várni, míg szerepet kap, mert még Gudjohnsen is előtte van a sorban.FCB_gábor írta:Crosas visszakerült a "B" csapathoz?
DECOmagico írta:Ha Guddy és Ezquerro elmenne a télen, akkor én hoznék egy csatárt, aki gólerős és elviseli a padozást Henry és Eto'o mögött én RAUL TAMUDORA gongoltam
Őt nézheted fehérben!Ronaldinho&Barca írta:Én legszivesebben elnéznék egy fiatal gólerős játékost pl: gondolok itt Rubinhora
Nem hiszem,hogy padozna.DECOmagico írta:Ha Guddy és Ezquerro elmenne a télen, akkor én hoznék egy csatárt, aki gólerős és elviseli a padozást Henry és Eto'o mögött én RAUL TAMUDORA gongoltam ő elég jó és a realnak milyen pazar gólt vert nameg ez járna neki hiszen fiatal korában egy pár lasztiért odaadtuk az Espanyolnak
Ez azért durva volt töllünk![]()
Gyógyulj deco hiányzol a csapatból
azért még várjuk meg milyen lesz a játékunk, ha Deco és Eto'o visszatérBodi írta:Már bennem is megfogalmazódott az,amit Sacchi írt.
Nyílván nagyon fogok drukkolni a Barca-nak vasárnap,de ne felejtsük el,hogy ha esetleg gálázunk,akkor Rijkaard helye ismét biztos lesz,pedig a problémák nem oldódnak meg,ugyanúgy kezdődni fog minden előről,mostmár sajnos egyértelmű,hogy Frankkel a kispadon nem leszünk bajnokok.
Szóval akármilyen fura kimondani,hosszabb távon jobban járna a Barca,ha kb úgy játszanánk vasárnap,mint az Almeria ellen.
Szeptemberben Messi megmentette Rijkaard állását,simán megteheti most is,de hosszú távon ezzel rosszul járunk.
egyetértekBoixos írta:nézd, azok után, ahogy a valenkiát lerendeztétek, sztem inkább a sev győzelme lenne a meglepetés, maradjunk annyiban. nem futtatni akarom a madridot, az távol áll tőlem, de a sev mostanában hol ilyen, hol olyan, a real meg pörög, mint az atom.
mondjuk kib.ttul örülnék egy "meglepetés" sev győzelemnek
nézd, azok után, ahogy a valenkiát lerendeztétek, sztem inkább a sev győzelme lenne a meglepetés, maradjunk annyiban. nem futtatni akarom a madridot, az távol áll tőlem, de a sev mostanában hol ilyen, hol olyan, a real meg pörög, mint az atom.ElRamos írta:Szerintem meg megverjük a Sevillát! Picit talán esélyesebb a Sevilla, mivel otthon játszanak, de mi most egész jó formában vagyunkSacchi írta:Hétfőre marad 1 pont előnyünk, akkor már korántsem lesz ilyen siralmas a dolog a ti szemszögetekből. A Betist leveritek, szerintem a Sevilla meg minket. Persze ne legyen igazam. A gond nálatok ezzel csak annyi, hogy a gyenge Betis elleni esetleges parádé esetén ismét bebiztosítja magát Rijkaard, aki szerintem nem való a Barca élére.![]()
Sacchi, ne légy ilyen pesszimista, nyerünk és kész!
A Sevilla is jo formában van. Jo, igaz az Atletico Madrid ellen 4-3ra vereséget szenvedtek, de a Valenciát legyürték. (mondjuk ezt a valanceiát nem nehézElRamos írta:Szerintem meg megverjük a Sevillát! Picit talán esélyesebb a Sevilla, mivel otthon játszanak, de mi most egész jó formában vagyunk