Élő közvetítések 2006-07
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Frank egy kicsit ideges szerintem nem az ő nyakába kéne ezt varrni!! Arrról nem tehet hogy marquez azt sem tudta megint hol van és hogy gyula meg gudy nem tudtak egy egyeneset a labdába rúgni!!! Le is hozta őket! Roni ezért pihent ennyit ezt még másnaposan is megfocizta volna 1 éve!! Vicc!!
- elprat
- Capitá del Barça
Hűűűha Rijkaard,valami tényleg nagyon nincs rendben......
Tartom a 2:3mat a javunkra

Tartom a 2:3mat a javunkra

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Ez a védelem egy VICC.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Saviola nem csinál semmit,gratulálok..itt az x,többre nem hiszem,hogy képesek leszünk..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.01.13. 23:20:12-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ööööö, hogy is mondtad??Slither írta:Hát Saviola sem csinál semmit...

-
- Director del Fútbol
Tényleg???Slither írta:Hát Saviola sem csinál semmit...

Ne 5 perc után ítéld meg!
SAVIOOLAAA!!!! 

EL CONEJO!!!!!!!
-
- Director del Fútbol
A NYÚL A KIRÁLY!!!!!
1-1
1-1
Savigóóóól
Edit mondja: kicsit hosszú volt az üzi
Edit mondja: kicsit hosszú volt az üzi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lionel19 2007.01.13. 23:19:39-kor.
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Nem is tudom erre most mit mondjak? Az sem megoldás hogy így mennek a dolgok de az sem ha frenkit kirúgják!!! Neki kéne erre valami megoldást kitalálni!!!
Sajna már régen láthattunk szép támadást a csapattól és ebből kifolyóan szép gólokat is, ez kezd szánalmas lenni!!!
Sajna már régen láthattunk szép támadást a csapattól és ebből kifolyóan szép gólokat is, ez kezd szánalmas lenni!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Már nem azér de mer legalább 4 kulcsjátékos hiányzik (ha Zambit is annak veszsük) és nem nyerünk meg 2 meccset, akkor már repüljön az edző ? sory de akor sztem ti még nem fociztatok élőbe, csak képekről v tv-ből láttátok, lehet azér érezni 1 játékos hiányát is, nem hogy 3-étantiimperialista írta:Igen, szerintem ezt most meg kellene lépni. Ezt nem csak Saviola miatt mondom...varga tamás írta:Az espanyol meccs félidejénél tartunk, de a csapat vesszőfutása tovább tart. Ki kell mondani: EDZŐKÉRDÉS van, Rijkaard egyhalom [auto_cenzúra]. Úgy hiszem, a türelem elfogyott, ha nem nyerünk - márőedig nem fogunk -, akkor ki kell rúgni. Most még időben van, nincs elveszve a bajnokság és a bl, ill. a kupa. 5 bajnoki, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, kevés gól - elfogadhatatlan. Rijkaardnak mennie kell! Ez a véleményem! varga tamás

Jöhetne például egy Henk Ten Cate nevű ember??antiimperialista írta:Igen, szerintem ezt most meg kellene lépni. Ezt nem csak Saviola miatt mondom...varga tamás írta:Az espanyol meccs félidejénél tartunk, de a csapat vesszőfutása tovább tart. Ki kell mondani: EDZŐKÉRDÉS van, Rijkaard egyhalom [auto_cenzúra]. Úgy hiszem, a türelem elfogyott, ha nem nyerünk - márőedig nem fogunk -, akkor ki kell rúgni. Most még időben van, nincs elveszve a bajnokság és a bl, ill. a kupa. 5 bajnoki, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, kevés gól - elfogadhatatlan. Rijkaardnak mennie kell! Ez a véleményem! varga tamás
-
- Director del Fútbol
Igen, szerintem ezt most meg kellene lépni. Ezt nem csak Saviola miatt mondom...varga tamás írta:Az espanyol meccs félidejénél tartunk, de a csapat vesszőfutása tovább tart. Ki kell mondani: EDZŐKÉRDÉS van, Rijkaard egyhalom [auto_cenzúra]. Úgy hiszem, a türelem elfogyott, ha nem nyerünk - márőedig nem fogunk -, akkor ki kell rúgni. Most még időben van, nincs elveszve a bajnokság és a bl, ill. a kupa. 5 bajnoki, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, kevés gól - elfogadhatatlan. Rijkaardnak mennie kell! Ez a véleményem! varga tamás