gratcris119 írta: Lampard Már aláírt az INTERHEZ
rámfért végre valami öröm isPerrero írta:...

Magyarország: nso...barcaloki írta:Oroszország: Andrej Arsavin nem megy Barcelonába
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188557&
gratcris119 írta: Lampard Már aláírt az INTERHEZ
rámfért végre valami öröm isPerrero írta:...
Magyarország: nso...barcaloki írta:Oroszország: Andrej Arsavin nem megy Barcelonába
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188557&
Nem igazán lenne jó ötlet Ronaldo...talán a spanyol kupába csere vagy tartalék játékosnak főleg már cigizik és újabb kilókat vett felBojan Krkic írta:Ronaldo??Hm.......mondasz valamit,lehet a többiek hülyeségnek tartják de lehet benne valami.Végülis még nem annyira öreg és Trezeguetnél jobb lenne,azért tünt le a csillaga a Realnál meg a Milannál mert kiszoritották.De hát mondjuk én más játékosokat elöbbre tennék.Perrero írta:Mi lenne ha visszahoznánk RonaldotNincs klubja, szóval csak a fizetését kéne állni...
mit szolnátok ehhez
Cech
alves-terry-ramos-a. cole
messi-gerrard-kaka-c. ronaldo
ronaldo-torres
Ronaldo??Hm.......mondasz valamit,lehet a többiek hülyeségnek tartják de lehet benne valami.Végülis még nem annyira öreg és Trezeguetnél jobb lenne,azért tünt le a csillaga a Realnál meg a Milannál mert kiszoritották.De hát mondjuk én más játékosokat elöbbre tennék.Perrero írta:Mi lenne ha visszahoznánk RonaldotNincs klubja, szóval csak a fizetését kéne állni...
mit szolnátok ehhez
Cech
alves-terry-ramos-a. cole
messi-gerrard-kaka-c. ronaldo
ronaldo-torres
Rövid híreknél az elsö cikk is róla szól, de ne törödj vele, az már tul kicsi betü.messi191 írta:honna itt nem írt róla semmit!
honna itt nem írt róla semmit!Nóbi írta:még sehova. de kicsit te is olvashatnál...messi191 írta:arsahvin hova igazolt?
Szerintem pedig Silva jól játszott. Nem minden meccsen, de az oroszok elleni meccse(ke)n, és a döntőben is nagyon jól nyomta, meglátásom szerint. Persze, még mindig az lenne a jobb, ha Ronaldinho maradna, edzésbe állna és stb..., de ennek még mindig kevés az esélye...tenkl írta:Én az eb-n figyeltem Silvát, de szerintem egyáltalán nem játszott annyira jól, hogy a Barcába jöjjön. Ronaldinho helyett meg pláne nem.
És Adebayorral mi van? Hogy haladnak a tárgyalások?
jah múlt héten meg hivatalos volt, hogy mi is és a chelsea is ajánlatot tettünk...norbert55 írta:http://samsungsport.hu/hir.php?id=36083
Állítólag Arshavinért senki sem jelentkezett be még.
Lampard Már aláírt az INTERHEZ Kaka meg jól érzi magát a milannal és még lehet dinho is megy oda és ő 1% hogy távozik úgyhogy erről lekéstünk rendesen.Xavinho írta:tenkl írta:.
Azt viszont nem értem,h hogy lehet az,h Kaka és Lampard is lehet,h kulbot vált:
Sztem se olyan nagy szám Silva , amikor cseréltek Iniestával és Ini jött át bal oldalra sokkal jobban játszott(mind jobb oldalt) és mint honfitársa....Bal oldalt simán megtudja oldani Ini csak egy csere kell mögé pl. az orosz gyerek , jobb oldalt ugye Messi ,ott meg nincs esélye Silvának !Xavinho írta:Silva sztem sem volt meggyőző,nem ő kell a Barcába.tenkl írta:Én az eb-n figyeltem Silvát, de szerintem egyáltalán nem játszott annyira jól, hogy a Barcába jöjjön. Ronaldinho helyett meg pláne nem.
Adebayorról én annyit tudok,h kell a cselszinek is meg a Milannak is és ők (szerencsére) többet adnak érte,mint a Barca.De csatárposzton szerintem nem is kell változtatni.
Azt viszont nem értem,h hogy lehet az,h Kaka és Lampard is lehet,h kulbot vált,de egyikükért sem száll harcba a Barca...talán ezért is lett tegnap 60,06%....
Silva sztem sem volt meggyőző,nem ő kell a Barcába.tenkl írta:Én az eb-n figyeltem Silvát, de szerintem egyáltalán nem játszott annyira jól, hogy a Barcába jöjjön. Ronaldinho helyett meg pláne nem.