2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hat tavaly volt olyan meccsunk h 12 ember utazott el a keretttel es a tobbi b csapatbol volt... megis hoztuk a meccseinket es a ligatRobinho_10 írta:Nem mondtam,hogy siránkozz,nem is neked írtam azt,amit írtam.
Csupán arra próbáltam célozni,hogy nem most kéne szidalmazni a Real-t,hogy milyen gyenge,hanem akkor,amikor minden játékos a rendelkezésére áll,mert azért belekéne gondolni,hogy ti milyen helyzetben lennétek,ha elvesztenétek ennyi játékost?Mehetene fel Oleguer irányítónak
Figyelj te zseni, tavaly néztél spanyol bajnokságot? Tudod, hogy ki lett a bajnok? Na akkor biztos azt is tudod, hogy hány sérültje volt tavaly a bajnokcsapatnak, és azok meddig is...???Robinho_10 írta:Nem mondtam,hogy siránkozz,nem is neked írtam azt,amit írtam.
Csupán arra próbáltam célozni,hogy nem most kéne szidalmazni a Real-t,hogy milyen gyenge,hanem akkor,amikor minden játékos a rendelkezésére áll,mert azért belekéne gondolni,hogy ti milyen helyzetben lennétek,ha elvesztenétek ennyi játékost?Mehetene fel Oleguer irányítónak
arról beszéltem, h itt sem örülnek neki az emberek, ha be akarná dumálni vki, h [auto_cenzúra] a barcelona, de ugyanúgy odaát sem örül annak senki sem, h vki közülünk ott tanítja a népet a madrid szarságáról. ezt nem olyan nehéz belátni sztem.Zsolti írta:mindkettőre?háthát![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sztem a mi monológunkban több igazság rejtőzik
akkor te vagy az oldal tinódi lantos sebestyénje, mert csak odákat zengsz a barcáról.real_funghi írta:Robinho_10: szerintem se írogass ide, mert előbb-utóbb úgyis valaki ki fog kezdeni, teljesen mindegy, mit hogyan és miért írsz. Hacsak nem kezded el egekig magasztalni a Barcelonát
az első három és fél mondatod alapján írtam, amit írtam.Robinho_10 írta: Normálisan írtam le a vélemenyemet,nem szidalmaztam senkit,akkor hol itt a probléma?
Elsősorban Luxemburgo hibája volt,de látszott az új játékosokon,hogy nem nagyon értik meg egymást.Mondjuk,amit azon a meccsen csinált Pablo Garcia és Gravesen,az nem volt semmi,de ha felmegy Ramos a középpályára,mostmár nem lesznek ilyen gondjaink.Zsolti írta:érdekes.A liontól akkor is simán kikaptatok..na mindegy.jó volt a csapategyszég,csak az a fránya szerencse igaz?mert elvégre az a szerencsén múlik 99%-ban,ha egy csapat nem tud kijönni a saját félpályájáról.Robinho_10 írta: Vedd már figyelembe azt is,hogy hányan hiányoznak,ilyen körülmények között te milyen játékot vársz?Én még emlékszek rá,hogy hogyan játszottunk,amikor mindneki Luxemburgo rendelkezésére állt,azok alapján mondtam ezt.![]()
![]()
érdekes.A liontól akkor is simán kikaptatok..na mindegy.jó volt a csapategyszég,csak az a fránya szerencse igaz?mert elvégre az a szerencsén múlik 99%-ban,ha egy csapat nem tud kijönni a saját félpályájáról.Robinho_10 írta: Vedd már figyelembe azt is,hogy hányan hiányoznak,ilyen körülmények között te milyen játékot vársz?Én még emlékszek rá,hogy hogyan játszottunk,amikor mindneki Luxemburgo rendelkezésére állt,azok alapján mondtam ezt.
Normálisan írtam le a vélemenyemet,nem szidalmaztam senkit,akkor hol itt a probléma?Boixos írta:Robinho10, sztem ne erőlködj. ha képtelen vagy a normális társalgásra, akkor mi a rákért jössz ide?
menj vissza a haverjaidhoz és puffogjál közöttük.
itt ne te mondd meg, h ki, mit írogasson!
még a te kedvedért sem fogom ünnepelni a madridot, mint ahogy itt sztem senki sem. ha nem tudod ezt benyelni, sztem ne kínozd magad ezen az oldalon.
Vedd már figyelembe azt is,hogy hányan hiányoznak,ilyen körülmények között te milyen játékot vársz?Én még emlékszek rá,hogy hogyan játszottunk,amikor mindneki Luxemburgo rendelkezésére állt,azok alapján mondtam ezt.Zsolti írta:hát persze,hogy megváltozott!
nézd csak meg a játék színvonalát...igazi csapat vagytok....
na haggyál már azzokkal a csajokkal.ezt sztem csak te látod így,meg még egy pár hasonlóan gondolkodó emberke......rossz,rossz.
Baptista és Ramos favágó?Te hol élsz ember?barcafan írta:na meg ott vannak a favágói... baptista-ramos, stb...
Boixos írta:őszintén, ki hiányzik nekünk a margitból?
na jó, max a kapus, esetleg, de innentől kifújt.