Élő közvetítések 2006-07
- elprat
- Capitá del Barça
Végre Saviolaaaaaaaaaaaa-köszi Franky! 
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNa!Hajrá Sava!!!!!!!!!!!!!GÓÓÓÓL!Alakul a 2:3mas végeredményem...

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNa!Hajrá Sava!!!!!!!!!!!!!GÓÓÓÓL!Alakul a 2:3mas végeredményem...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.01.13. 23:17:45-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Director del Fútbol
Jön a Nyúl!!!!!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az espanyol meccs félidejénél tartunk, de a csapat vesszőfutása tovább tart. Ki kell mondani: EDZŐKÉRDÉS van, Rijkaard egyhalom [auto_cenzúra]. Úgy hiszem, a türelem elfogyott, ha nem nyerünk - márőedig nem fogunk -, akkor ki kell rúgni. Most még időben van, nincs elveszve a bajnokság és a bl, ill. a kupa. 5 bajnoki, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, kevés gól - elfogadhatatlan. Rijkaardnak mennie kell! Ez a véleményem! varga tamás
miért van az, hogy ezen a játékon én már meg se lepődök?
csak a szokásos:
megkapjuk a menetrendszerű gólunkat
a középpályáy védekezés átjáróház (edmilson mit keres a csapatban már hányadszor kapjuk róla a gólt?) marquz és puyol nem bír a baromarcú támadókkal
elől pedig semmi: gudy és giuly szánalmasan kakák.
nagyon nehéz lesz a 2. félidő. nyerni kéne,de lehet hogy az x se lesz meg. és ha meg is lesz az már 6. lesz
csak a szokásos:
megkapjuk a menetrendszerű gólunkat
a középpályáy védekezés átjáróház (edmilson mit keres a csapatban már hányadszor kapjuk róla a gólt?) marquz és puyol nem bír a baromarcú támadókkal
elől pedig semmi: gudy és giuly szánalmasan kakák.
nagyon nehéz lesz a 2. félidő. nyerni kéne,de lehet hogy az x se lesz meg. és ha meg is lesz az már 6. lesz

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Azt nem értem, miért nem LÖVÜNK
Távolról kell, ha betömörülnek, minek mindig túlcifrázni?! Nem kell mindig +1et passzolni... Gio 0, Edmílson -1, Valdes meg Puyí játszik egyedül normálisan. Az elején még Ronnie is próbálkozott, de állandóan rúgdossák. Egy normális vkp teljesítmény nagyon kéne
MEG GÓLOK
Akkor jöjjön be Oleguer védőnek, Márquez meg menjen vkpnak, de ha Rufeta 10 percenként hatalmas helyzetbe kerül 1et úgyis berúg. (bár remélem nem)
FORDÍTSUK MEG! SOM-HI

FORDÍTSUK MEG! SOM-HI
- elprat
- Capitá del Barça
Sztem nem csak mi nem értjük Saviola(már megszokott)mellőzését,a spanyol tvsek sem véletlenül mutogatták a kispadot,ill konkrétan őt...Lionel86 írta:Nem tudom mi lehet ennek az oka de kezd betelni a pohár de szerintem nem csak nálam! Nem tudom hogy mi f.... ért nem lehet kezdetni saviolát ??
Azért Forca barca!!!!

Guddy még csak lesre se fut,anyit se csinál,a védelem meg hagy kívánni valót maga után,de Banditos azért ilyen pesszimista nem lennék....
V.E.B!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.01.13. 22:57:28-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na,ezt a meccset se nyerjük meg...de még az x-ben sem nagyon hiszek...
in to exile
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
bízzunk a pontrúgásokban, mert én csak azokban látok reményt....
ETOO,MESSI SIESSETEK
ETOO,MESSI SIESSETEK
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Miért kell már megint nekünk bekapni az első gólt?
Miért átjáróház már megint a védelmünk?
Miért alszik már megint Edmilson és Gudjohnsen?
Miért átjáróház már megint a védelmünk?
Miért alszik már megint Edmilson és Gudjohnsen?
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Lehet igazuk vana kétkedőknek és télleg nem is rijkard végezte a munka nagy részet ő csak télleg a főnök szerepet játszotta és Henk volt az igazi mester!
Hol van a tűz a csapatból??? Vagy már nincs mi motiválja őket??? Az emberek nem ezt a játékot várják el ettől a csapattól, én már csak abban hiszek hogy eto és messi visszatérése után feljavul a csapat!!
Hol van a tűz a csapatból??? Vagy már nincs mi motiválja őket??? Az emberek nem ezt a játékot várják el ettől a csapattól, én már csak abban hiszek hogy eto és messi visszatérése után feljavul a csapat!!
-
- Director del Fútbol
Valdes tényleg jó, de Xavi szerintem gyenge, meg elég sokat hisztizik (rá ez nem jellemző).
A támadók Ronaldinhon kívül nagyon gyengék. Könyörgöm, rijkaard, térj már észhez
A támadók Ronaldinhon kívül nagyon gyengék. Könyörgöm, rijkaard, térj már észhez

- Lionel86
- Jugador d'estrella
Na jól van nekem ennyi elég volt ebből a kis hitü futni nem akaró siránkozós játékból!!! Ez már nem az első, sem a második hogy ezek a jelek jelentkeznek a játékban és ez szomorú!!! Ilyen hitetlen játékkal még az x re sem vagyunk jók. Nem tudom mi lehet ennek az oka de kezd betelni a pohár de szerintem nem csak nálam! Nem tudom hogy mi f.... ért nem lehet kezdetni saviolát meg azt sem tudom hogy edmilson mit keres a pályán?? Aki ben akaratot látok az Puyol meg Valdes és tán xavi, de ő is elég nyögve nyelős!!!! Nem is nézem majd a végén meg nézem az eredmény ha még fennt leszek!!
Ja Viktor Valdes igazi Klasszis!!!!!!!!!
Azért Forca barca!!!!
Ja Viktor Valdes igazi Klasszis!!!!!!!!!
Azért Forca barca!!!!
-
- Llegenda del Barça
Ez vérlázító komolyan mondom!
Giuly egy labdát nem tud lekezelni és elindulni vele, Dinho akkor is finomkodni akar amikor 20ezren tömörülnek előtte...áhh Edmilson meg mindent játszik csak védekező kp-t nem de ez enyhe értékelés rá nézve

Giuly egy labdát nem tud lekezelni és elindulni vele, Dinho akkor is finomkodni akar amikor 20ezren tömörülnek előtte...áhh Edmilson meg mindent játszik csak védekező kp-t nem de ez enyhe értékelés rá nézve

- elprat
- Capitá del Barça
Gól után füstbomba eltakarítása,a sajtó munkatársai bánták,h miért jó ez?
Rufete -sárga '33.perc....
Ronaldinho azért kap védőjétől,csak ettől ő meg ideges+hisztis szokott lenni és elmegy a kedve a játéktól,nem egyszer láttuk már.....
36.perc-szabarúgás,L.Garcia fölébombáááááááááz....
Nyom az Espanyol,jól jön a SZÜ,remélem jön majd Saviola,Guddy semmit nem csinál............
Rufete -sárga '33.perc....
Ronaldinho azért kap védőjétől,csak ettől ő meg ideges+hisztis szokott lenni és elmegy a kedve a játéktól,nem egyszer láttuk már.....
36.perc-szabarúgás,L.Garcia fölébombáááááááááz....
Nyom az Espanyol,jól jön a SZÜ,remélem jön majd Saviola,Guddy semmit nem csinál............
Edmilson hibájából került nagy helyzetbe Rufete és most az újabb hibájából gólt kaptunk...
Ilyen jó a meccs, hogy senki se tud géphez ülni és közvetíteni? 

- elprat
- Capitá del Barça
Egész jó kis kezdés,erre lehetett számítani,mákja volt az Espanyolnak R.szabadrúgását illetően...bár pár perce kissé visszafogottak a csapatok...................
Rufete meg majdnem benyesett egyet....[auto_cenzúra]...
Vazze' L.Garcia.............................................
Ugyanis gól
Rufete meg majdnem benyesett egyet....[auto_cenzúra]...
Vazze' L.Garcia.............................................

Ugyanis gól

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.01.13. 22:29:44-kor.
Szerintem csak a meccs előtt ideges és poénkodással akarja levezetniVictorValdes19 írta:Mit is mondtál, hogy adjuk el Savioláttottingetosz írta:Személy szerint azért aggaszt, hogy ennyire nem megy a "nagyok" nélkül... Mintha a többiek el se hinnék, hogy nélkülük is tudnak futballozni. Lehetne bizonyítani, uraim! Saviolát meg adjuk el! Nagyon látszik rajta a játékhiány...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- elprat
- Capitá del Barça
2:3ra nyerünk nagy csatában,több gólt csak Kameni bravúrjainak köszönhetően nem kapnak,félek ettől a kapustól kicsit....
...the show must go on....-már csak fél óra...

...the show must go on....-már csak fél óra...