tubatibi írta:nekem erre nincs sok magyarázat a bundán kívül.
jólvan aranyom, jólvan.
akkor a 06/07es szezon is bunda volt?
okés, köszi.
jövőre, ha meg gálázva nyernénk, akkor az is bunda lenne, ugyanmár.
nem bírjátok elviselni a mások örömét, tipikus "barca-szurkolók."
persze köztetek is van fehér holló, de ritka, nagyon ritka.
főleg a kis semmirekelloök amikor átjárnak a madridistára pofázgatni.

a 06/07es szezon semmiképpen volt bunda, [auto_cenzúra] volt a barca, ti meg küzdöttetek. de nézd meg akkori pontszámokat, hol vannak a mostaniakhoz - illetve várható mostaniakhoz - képest?
semmi bajom más örömével, elnézést is kértem a madrid-szurkolóktól a felvetésért (így tőled is), de áruld már el, hogy ez a madrid hogy képes felülmúlni a puskás-csapatot?
ez a madrid 90 pont felett is végezhet, van róla fogalmad, hogy ezt hány csapat érte el, és azok milyen szinten voltak?
de hagyjuk, én is pont úgy reagálnék, ahogy te, jogos a reakciód abszolút. és nem is állítom, hogy bunda, csak gyanús, hogy éppen ez lehet minden idők legjobb tavaszi madridja.
kikerestem egy esterházy interjút, ami ugyan az nb1ről szól, ami nyilvánvalóan egy erkölcsi fertő, főleg a spanyol bajnokságoz képest, szóval végülis irreleváns de egy részt azért kiemelnék:
"Na, ebbe pontosan beletrafáltál, mert az a Volán-Honvéd nem volt bunda. Ha akarod, elmesélek tíz olyan bundameccset, amin véresre tapsoltad a kezedet, mert olyan izgalmasnak tűnt, és mégis bunda volt"
(
http://focitipp.hu/?content=cikkek&id=2 ... sterh%E1zy)
mégegyszer bocs, ha valakit sért ez. és hangsúlyozom, ez az interjú nem bizonyíték semmire, és igen, tudom, hogy egy egészen másik világról szól. de annyi azért kiderül belőle, és az ide is érvényes, hogy semmi sem feltétlenül az, aminek látszik.