várom az el classicot, bár félek is, nehogy a barca kitömje a madridot, bár én már úgy gondoltam, hogy a real a sevillat sem veri meg. minden esetre pozitív csalódás, hogy ami nem megy gálával, meg szép játékkal, azt helyettesítik a küzdeniakarással.
az csak a real, a barca mostanában kicsit más tészta sajnos.a Real is csak kikapni jár oda, pontot is alig szokott szerezni.
valencia-tól kb 40-50 km-re van egy villar nevű város. az lesz az szerintemIgy van, a Villarreal is egy Valenciai csapat

valószinűleg úgy, hogy akkor nem volt taktika. ha azoknak a játékosoknak is olyan taktikát adtak volna, mint manapság mindegyik csapat megkap az edzőjétől, akkor lehet hogy 6 évig veretlenek lettek volna. vagy 10semmi bajom más örömével, elnézést is kértem a madrid-szurkolóktól a felvetésért (így tőled is), de áruld már el, hogy ez a madrid hogy képes felülmúlni a puskás-csapatot?

szerintem ha a chelsea ellen a barca b csapata állna ki, akkor ott nem a presztizsét vesztené el a klub.a barcelona csak hármat, közben pedig BL-elődöntő, ahol már csak presztizsből sem illik B-csapattal kiállni.
písz