Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
zsuni
Capitá del Barça

2009.04.27. 10:09:44

hát szerintem a bunda mint felvetés elég vicces. hozza a emccseket a madrid, de azért a gólarány 48-9, na de mind1. aki szerint bunda, azt úgyse lehet meggyőzni.
várom az el classicot, bár félek is, nehogy a barca kitömje a madridot, bár én már úgy gondoltam, hogy a real a sevillat sem veri meg. minden esetre pozitív csalódás, hogy ami nem megy gálával, meg szép játékkal, azt helyettesítik a küzdeniakarással.
a Real is csak kikapni jár oda, pontot is alig szokott szerezni.
az csak a real, a barca mostanában kicsit más tészta sajnos.

Igy van, a Villarreal is egy Valenciai csapat
valencia-tól kb 40-50 km-re van egy villar nevű város. az lesz az szerintem :)
semmi bajom más örömével, elnézést is kértem a madrid-szurkolóktól a felvetésért (így tőled is), de áruld már el, hogy ez a madrid hogy képes felülmúlni a puskás-csapatot?
valószinűleg úgy, hogy akkor nem volt taktika. ha azoknak a játékosoknak is olyan taktikát adtak volna, mint manapság mindegyik csapat megkap az edzőjétől, akkor lehet hogy 6 évig veretlenek lettek volna. vagy 10 :)
a barcelona csak hármat, közben pedig BL-elődöntő, ahol már csak presztizsből sem illik B-csapattal kiállni.
szerintem ha a chelsea ellen a barca b csapata állna ki, akkor ott nem a presztizsét vesztené el a klub.

písz
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.27. 09:51:30

Léfe írta:Mondja meg valaki miért olyan lehetetlen dolog elfogadni ami tény, hogy a Reál igenis jó csapat. Más stilusuk van, néha mákjuk - nekünk is volt szombaton és sokkal kevesebbet játszanak mint mi. A játékosállományuk ezt teszi lehetővé, Ramost dicséri,hogy ezt felismerte. És nagyon hajtanak.
Remélem mienk lesz az arany, de azt hiszem ki fogunk kapni szombaton.
Sokan irnak ökörségeket, a Reál nem veszi a meccseket, mi sem vettük amikor 12 pont volt az előnyünk és a Sevilla sem olyan erős mint hittük.
Lassan elfogyhat az előnyünk, tul sok meccset játszunk, és most nemigen lehet rotálni. Talán a Valencia besegit, mert egy előzésszerü lendületet nehéz leállitani. Az igazi persze az lenne, ha nyernénk Madridban, bár egy X sem lenne elfogathatatlan. Hát ez van, reálisnak kell lenni, mert a vak hit nem használ.
Abszolút egyetértek veled. Mellesleg én még azt sem mondanám, hogy annyira mákja lenne a Real-nak (na jó, talán a Getafe ellen igen:)). Küzdőszellemből jelesre vizsgáznak hétről hétre. Ha nem is parádéznak a meccseken, szvsz mégis kultúráltan, taktikusan játszanak, az erőnlétük pedig kiválló. A mák faktor pedig mindenkinél előfordul, a mi meccseinken is bőven lehetne sorolni szerencsés körülményeket, ahol akár rosszul is kijöhettünk volna a meccsből (csak néhány pl: az őszi Classico-n Drenthe ziccere, a Villareal ziccerei az őszi meccsen, a Mallorca elleni "gyanús" gól, az Osasuna elleni pocsék játék, majd fordítás az utolsó 10 percben, a Racing elleni Messi-parádé ahol 60 percig akciót is alig vezettünk, a Betis kihagyott ziccerei, ahol Samu góljai mentettek pontot, a Lyon ziccerei az első BL-meccsen, stb). Ezek mind apró nüanszok, de jelzik, hogy a csapatnak van tartása és a nehezebb helyzeteket is tudja kezelni valamennyire. Ez jellemző a mostani Real-ra is és az biztos, hogy egyetlen percig sem fogják feladni. Ennek ellenére nem tartóm valószínűnek, hogy kikapnánk.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.27. 09:39:05

hát én nem értek egyet... a Riazor-beli meccs mióta számít kötelező győzelemnek? a Riazor-ban SOHA nincs egyértelmű esély, ha a Barca-ról vagy a Real-ról van szó... igaz, inkább a Real esetében van így... a Real is csak kikapni jár oda, pontot is alig szokott szerezni... tehát lassan a testtel, igencsak nehéz meccs lesz ám az összes, hiszen fáradt lesz a csapat...
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.27. 09:33:26

bali 15 írta:Most nézem.... a Classico után már nagyon kevés van. Olyan meccsek amelyek könnyen behúzhatók:
FC Barcelona - Villarreal CF
RCD Mallorca - FC Barcelona
FC Barcelona - Osasuna
Deportivo - FC Barcelona
EZEK MEGNYERÉSE KÖTELEZŐ!
(Ott van még a Chelsea elleni a Stamford Bridge-n és a kupadöntő)

Vígasz az hogy a Real is találkozik a Villareal-al és a Valenciával is. :D

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rtits.html
Nos, igen, ezek mind elvileg "könnyen" behúzható meccsek. Viszont ha nem tévedek 2 évvel ezelőtt is hasonlóan "könnyű" sorsolással sikerült elbukni a bajnokságot. Ráadásul az idei 3 vereségünkből kettőt pont ilyen "tuti" meccseken szedtünk össze, szóval ez semmire nem garancia. Minden a Classico-n fog eldőlni, ha nem kapunk ki, lélektanilag megnyertük a bajnokságot, ha kikapunk akkor teljesen nyílt a harc. Ilyen egyszerű.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.27. 09:32:03

Fecooo írta:Valencia nem csak egy város, hanem ha jól tudom, egy tartomány neve is ;)
persze, lehet, h rosszul tudom...
Igy van, a Villarreal is egy Valenciai csapat :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.27. 09:28:54

Igen egy tartomány neve, de azt hiszem LG a városra gondolt.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.27. 09:27:56

Valencia nem csak egy város, hanem ha jól tudom, egy tartomány neve is ;)
persze, lehet, h rosszul tudom...
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.27. 09:26:33

Lehet, hogy én tudom rosszul,de a Villareal Valencia mellett,de nem Valenciában,hanem egy 30 ezres kisvárosban játszik.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.27. 09:25:42

Kalap1988 írta:
LG írta:Azért most 3 nagyon durva meccse lesz a Madridnak, egy velünk, 2 Valenciában. Azért abban lehet bizni, h itt fognak botlani.
Az El Classicon meg tudjátok mindek örülnék? Ha most az 1x mi mákolnánk le a Madridot :lol: Az szeretném, ha a Madrid sokkal jobban játszana, lőne 5 kapufát, meg lenne egy csomó helyzete, de nem tudna gól szerezni. Aztán a 95. percben lőnnénk egy oriási malac gólt. Végre legalább ők is megtudnánk, milyen egy sokkal rosszabb csapattól kikapni.
2 Valenciában? Egy a Valencia ellen és még?
Villarreal :wink:
realm89
Barça B

2009.04.27. 09:22:04

Csinálhat a madrid amit akar ha a hétvégén nem nyernek!
Így van valahogy... Én egyszerre félek a Clasicotól, és várom, mint állat. Sok múlik rajta, de ha behúzzuk, még akkor is nektek áll a zászló, mert nem tudom elképzelni, hogy a Valenciát meg a Villarrealt is verjük idegenben. Személy szerint én nem szólok egy rossz szót sem, bármi is történjen a bajnokságban. Ha megnyernénk, csak hab lenne a tortán, de ha azt nézem, hogy 5 (!!!) fordulóval a vége előtt több pontunk van, mint amennyivel 2 éve bajnokságot nyertünk, akkor szerintem nincs miért szégyenkezni, még ha "csak" másodikok is vagyunk vele.
A Barca sokkal jobb jelenleg, aki ezt nem látja be, az vak és/vagy hülye... Úgyhogy mást nem nagyon tudok tenni, mint örülni, hogy tartjuk veletek a lépést, és remélni, hogy egy jó kis Clasicót látok hétvégén. :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.27. 09:15:10

LG írta:Azért most 3 nagyon durva meccse lesz a Madridnak, egy velünk, 2 Valenciában. Azért abban lehet bizni, h itt fognak botlani.
Az El Classicon meg tudjátok mindek örülnék? Ha most az 1x mi mákolnánk le a Madridot :lol: Az szeretném, ha a Madrid sokkal jobban játszana, lőne 5 kapufát, meg lenne egy csomó helyzete, de nem tudna gól szerezni. Aztán a 95. percben lőnnénk egy oriási malac gólt. Végre legalább ők is megtudnánk, milyen egy sokkal rosszabb csapattól kikapni.
2 Valenciában? Egy a Valencia ellen és még?
raul33
Barça C

2009.04.27. 09:14:53

sok szerencsét és jo jatékot holnap,hétvégén pedig gyözzön a jobbik
madridista
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.27. 09:01:34

Azért most 3 nagyon durva meccse lesz a Madridnak, egy velünk, 2 Valenciában. Azért abban lehet bizni, h itt fognak botlani.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.27. 08:43:19

Raúl nevét így leírni ember... songoku már megmondta, ez gáz...

egyébként nincs szó bundáról, egyszerűen olyan idén a bajnokság, h a 2 "óriás" ennyire homlokegyenest eltérő "módszerrel" is alázza a ligát....
győzni kell a Bernabeu-ban és akkor nincs több kérdés, a többi felesleges...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.04.27. 08:29:53

remélem ezeket a neveket csak viccből írtad így, mert különben elég gáz...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
mess2009
Director del Fútbol

2009.04.27. 08:23:06

azért az a bunda dolog kissé gyerekes...
leírtam párral lejjebb, a helyzet kulcsa: Iguain, Casillas, Robben, Raoul, és persze Sergio Ramos, aki mellesleg a sp. liga legnagyobb gazembere, sunyi, erőszakos és kegyetlen!(nem véletlenül neki van a legtöbb sárga lapja a pirosakkal egyetemben)
Szóval ezek az emberek viszik a madridot, és nem holmi bunda. csak egy kis játék : ha mondjuk nálunk lenne Casillas és náluk Valdés nem lenne gondunk a pontkülönbséggel!!
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.27. 07:45:36

Most nézem.... a Classico után már nagyon kevés van. Olyan meccsek amelyek könnyen behúzhatók:
FC Barcelona - Villarreal CF
RCD Mallorca - FC Barcelona
FC Barcelona - Osasuna
Deportivo - FC Barcelona
EZEK MEGNYERÉSE KÖTELEZŐ!
(Ott van még a Chelsea elleni a Stamford Bridge-n és a kupadöntő)

Vígasz az hogy a Real is találkozik a Villareal-al és a Valenciával is. :D

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rtits.html
csabimo
Capitá del Barça

2009.04.27. 07:36:54

Csinálhat a madrid amit akar ha a hétvégén nem nyernek! :lol: Xre minimum jok vagyunk, azzal marad a 4 pont elöny 4 fordulóra...tehát 4meccsböl 3mat meg kell nyerni, ha kikapnánk amit el sem tudok képzelni :twisted: , akkor a hátralevő 4 meccset be kell húzni a bajnoki elsöségért...Persze hibázhat a madrid is közben, mert egyszer elfogy az a hű de nagy(szerencse :D ) LENDÜLET....
chi omega
Entrenador del Barça

2009.04.27. 07:33:47

bali 15 írta:Azért jó látni Keita interjújából hogy a csapat hidegen veszi azt hogy a Real lassan beéri őket. :D
kötelező ilyet nyilatkozni.
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.27. 07:26:16

Azért jó látni Keita interjújából hogy a csapat hidegen veszi azt hogy a Real lassan beéri őket. :D
Léfe
Entrenador del Barça

2009.04.27. 07:13:16

Mondja meg valaki miért olyan lehetetlen dolog elfogadni ami tény, hogy a Reál igenis jó csapat. Más stilusuk van, néha mákjuk - nekünk is volt szombaton és sokkal kevesebbet játszanak mint mi. A játékosállományuk ezt teszi lehetővé, Ramost dicséri,hogy ezt felismerte. És nagyon hajtanak.
Remélem mienk lesz az arany, de azt hiszem ki fogunk kapni szombaton.
Sokan irnak ökörségeket, a Reál nem veszi a meccseket, mi sem vettük amikor 12 pont volt az előnyünk és a Sevilla sem olyan erős mint hittük.
Lassan elfogyhat az előnyünk, tul sok meccset játszunk, és most nemigen lehet rotálni. Talán a Valencia besegit, mert egy előzésszerü lendületet nehéz leállitani. Az igazi persze az lenne, ha nyernénk Madridban, bár egy X sem lenne elfogathatatlan. Hát ez van, reálisnak kell lenni, mert a vak hit nem használ.
Fecó
chi omega
Entrenador del Barça

2009.04.27. 07:10:03

tubatibi írta:
nekem erre nincs sok magyarázat a bundán kívül.
jólvan aranyom, jólvan. :lol:
akkor a 06/07es szezon is bunda volt?
okés, köszi. :wink:

jövőre, ha meg gálázva nyernénk, akkor az is bunda lenne, ugyanmár.

nem bírjátok elviselni a mások örömét, tipikus "barca-szurkolók."

persze köztetek is van fehér holló, de ritka, nagyon ritka.
főleg a kis semmirekelloök amikor átjárnak a madridistára pofázgatni. :roll:
a 06/07es szezon semmiképpen volt bunda, [auto_cenzúra] volt a barca, ti meg küzdöttetek. de nézd meg akkori pontszámokat, hol vannak a mostaniakhoz - illetve várható mostaniakhoz - képest?

semmi bajom más örömével, elnézést is kértem a madrid-szurkolóktól a felvetésért (így tőled is), de áruld már el, hogy ez a madrid hogy képes felülmúlni a puskás-csapatot?
ez a madrid 90 pont felett is végezhet, van róla fogalmad, hogy ezt hány csapat érte el, és azok milyen szinten voltak?

de hagyjuk, én is pont úgy reagálnék, ahogy te, jogos a reakciód abszolút. és nem is állítom, hogy bunda, csak gyanús, hogy éppen ez lehet minden idők legjobb tavaszi madridja.

kikerestem egy esterházy interjút, ami ugyan az nb1ről szól, ami nyilvánvalóan egy erkölcsi fertő, főleg a spanyol bajnokságoz képest, szóval végülis irreleváns de egy részt azért kiemelnék:
"Na, ebbe pontosan beletrafáltál, mert az a Volán-Honvéd nem volt bunda. Ha akarod, elmesélek tíz olyan bundameccset, amin véresre tapsoltad a kezedet, mert olyan izgalmasnak tűnt, és mégis bunda volt"
(http://focitipp.hu/?content=cikkek&id=2 ... sterh%E1zy)

mégegyszer bocs, ha valakit sért ez. és hangsúlyozom, ez az interjú nem bizonyíték semmire, és igen, tudom, hogy egy egészen másik világról szól. de annyi azért kiderül belőle, és az ide is érvényes, hogy semmi sem feltétlenül az, aminek látszik.
tubatibi
Barça B

2009.04.27. 06:44:56

nekem erre nincs sok magyarázat a bundán kívül.
jólvan aranyom, jólvan. :lol:
akkor a 06/07es szezon is bunda volt?
okés, köszi. :wink:

jövőre, ha meg gálázva nyernénk, akkor az is bunda lenne, ugyanmár.

nem bírjátok elviselni a mások örömét, tipikus "barca-szurkolók."

persze köztetek is van fehér holló, de ritka, nagyon ritka.
főleg a kis pöcsök amikor átjárnak a madridistára pofázgatni. :roll:
bob marley fan.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.04.27. 06:42:14

mezeibela írta:a helyetekbe nem temetném előre a barcát...ti eltudjátok képzelni hogy egy ilyen madrid 2009ben a bajnokságban ne kapjon ki? most őszintén...
ha nyerünk is a classicon..akkor is 1 pontal mentek...ha a többi meccseteket nyeritek gyakorlatilag sz@rt se értünk a sok nyert meccsel..nem temetném én még a barcát..plusz egyértelmü hogy egy ilyen idény után amit ők lenyomtak egyértelmü hogy ki érdemli meg igazán..
"ti eltudjátok képzelni hogy egy ilyen madrid 2009ben a bajnokságban ne kapjon ki? most őszintén... "

ismétlem, ilyen sorozatot még puskásék sem produkáltak. pedig ők zsinórban nyerték a BEK-eket, öcsi egymaga rúgott 4 gólt az egyik döntőben, meg ilyenek.

"plusz egyértelmü hogy egy ilyen idény után amit ők lenyomtak egyértelmü hogy ki érdemli meg igazán"

ez nem jelent az égvilágon semmit.

itt senki sem temeti a barcát, és főleg senki sem hibáztatja a barcát. ez nem a 2007es idény, amikor egyértelmű volt, hogy a barca bukta el, meg is érdemelte. de ha a madrid behúzza a clasicot (és erre megvan az esélye jó játékkal, a több rákészülési, pihenési lehetőséggel, és a hazai pálya összes előnyével), akkor a véghajrá tökéletesen nyílt lesz, és akár 90 ponttal is második lehet a barca. pedig az már brutális szezont jelent.
mezeibela
Jugador del Barça

2009.04.27. 06:36:52

a helyetekbe nem temetném előre a barcát...ti eltudjátok képzelni hogy egy ilyen madrid 2009ben a bajnokságban ne kapjon ki? most őszintén...
ha nyerünk is a classicon..akkor is 1 pontal mentek...ha a többi meccseteket nyeritek gyakorlatilag sz@rt se értünk a sok nyert meccsel..nem temetném én még a barcát..plusz egyértelmü hogy egy ilyen idény után amit ők lenyomtak egyértelmü hogy ki érdemli meg igazán..
m a d r i d i s t a .
Lezárt