Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy én nem tudok jól valamit, de: 1: Sagna, 2: Gallas, 3: Silvestre, 4: Clichy, 5: Traore, 6: Diaby, 7: Nasri, 8: Bischoff! Mi itt a gond? Ez tényleg 8!lacisac írta:lopakodo írta: Sagna,Gallas,Silvestre,Clichy,Traore,Diaby,Nasri,Bischoff8
ennyit a matek 5ösről
Szenegáli felmenői vannak,de francia állampolgár és már a francia válogatottban is játszott.LG írta:Sagna én ugy tom elefántcsontparti![]()
Pedig francia.LG írta:Sagna én ugy tom elefántcsontparti![]()
Az összeget nem hozták nyilvánosságra.lopakodo írta: jogos....Traore még nem elég tapasztalt...sztem ez a baj...Balonról még nem is hallottam![]()
amúgy mennyiért igazolták?
hány francia van az arsenalban?
Zozzy 5 írta:Arsenal minek igazol le ilyen játékosokat ?Balon ott van Clichy meg Traore is...
Én is meglepődtem ezen, de sztem Wenger Traorét nem merné még bevetni egy fontos tétmeccsen, Silvestrét pedig igen. És ha minden igaz nagyon olcsón szerezték meg, tehát sokat nem vesztenek vele.Zozzy 5 írta:Arsenal minek igazol le ilyen játékosokat ?Balon ott van Clichy meg Traore is...
Én Djibrilben oriási tehetséget láttam régen, kár hogy tévedtem és ilyen gyenge csapatokhoz kerültkilibarca írta:A Ligue 1-ben szereplő Marseille szerdai bejelentése szerint a klub „alapjaiban megállapodott” az angol élvonalbeli Sunderlanddel Djibril Cissé kikölcsönzéséről. A francia csatár a szezon végéig futballozhat ismét a Premier League-ben.
Djibril CisséSunderland
Nagyon komoly kis csatár páros Diuf-Cissé Keanenek elég jó edzői feledatÉn drukkolok nekik szimpi csapat volt tavaly is.
A goal.com szerint még csak tárgyalnak Sheva-val a Milanba való kölcsönéről... De lehet, hogy az NSO-nak van igaza...Zozzy 5 írta:Hát NSO tényként hozta le, miszerint megállapodtak. Ha mégsem tény még akkor sorry.
De komolyan nem értem mit lát benne a CardiffLG írta:Nemhogy inkább visszamenne a fagyiba...elkéne oda egy ilyen gólerős védőFernando írta:Gyepes Gábor
NorthamptonCardiff City
![]()
Nemhogy inkább visszamenne a fagyiba...elkéne oda egy ilyen gólerős védőFernando írta:Gyepes Gábor
NorthamptonCardiff City
![]()
Tökéletesen igazad van. Egybként ott van Wilshere. Ő is angol.LG írta:Hát tavay, amikor játszott elég vérszegény produkciót nyújtott, sztem nem olyan jó játékos, nem fog hiányozni az Arsenalnak. Egy dolog, h angol, de a tudása kifogásolható.
igen, eleve Young pótlására igazolták. és szerintem nagyon jól jártak vele. az Arsenal meg elvesztett mégegy angol játékostdanianevem írta:Justin Hoyte eligazolt az Arsenal-ból a Boro-ba... Szerintem kezdő lesz, hiszen a Boró-ból nem is olyan rég elment az első számú jobbhátvéd, Luke Young az Aston Villa-hoz...
Ez már hivatalos is?Zozzy 5 írta:SevaMilan (kölcsön)