Premiership / The FA Cup
örülök neki 

maradjon is így!ozsimiki írta:Chelsea-Tottenham 66.percben 1-1..Béla király szerzett vezetést a kékeknek,majd Bent egyenlített..
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Chelsea-Tottenham 66.percben 1-1..Béla király szerzett vezetést a kékeknek,majd Bent egyenlített..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A mai nap rangadója az Arsenal-Newcastle meccs lesz. A Newcastle az első két meccs alapján nincs rossz formába, mi viszont utoljára kikaptunk, ugyhogy most közelező a javitás 
Szerk: Adtunk a 3,14csájukra, 3-0, Van Persie 2x, Denilson 1x. A Van Persie, Adebayor, Nasri trió fantasztikus volt. Bár Vela sem volt rossz, miután beállt,. Szép volt, végre játszott a csapat. 1 rossz dolog azért volt: Van Persie-t megint sérülés miatt kellett lecserélni, remélem nem komoly, nagy kár lenne, h megint a szezon nagy részében nem játszhatna. Kiváló játékos, csakhát ő is porcelánból van

Szerk: Adtunk a 3,14csájukra, 3-0, Van Persie 2x, Denilson 1x. A Van Persie, Adebayor, Nasri trió fantasztikus volt. Bár Vela sem volt rossz, miután beállt,. Szép volt, végre játszott a csapat. 1 rossz dolog azért volt: Van Persie-t megint sérülés miatt kellett lecserélni, remélem nem komoly, nagy kár lenne, h megint a szezon nagy részében nem játszhatna. Kiváló játékos, csakhát ő is porcelánból van

-
- Capitá del Barça
Pontosan ráadásul Robinho játéka/góljai eddig is sokat hozzáadott a madrid játékához.....más kérdés hogy neki nincs akkora marketing értéke ezért a fizuját se akarják emelni.....jó helye lesz neki a chelsea-be
már el képzeltem ahogy a deco kiugratja a tizenhatoson belül és robinho gólt szerez.....erős lenne a chelsea vele de így is az
már el képzeltem ahogy a deco kiugratja a tizenhatoson belül és robinho gólt szerez.....erős lenne a chelsea vele de így is az
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Rendesen oktatnának Robinhoval. És nagy sansz van rá, hogy megvegyék. Én drukkolok neki.
Itt olvastam asszem, hogy Calderon kérte Robinhot, hogy értse meg a csapat anyagi helyzetét is, hogy miért nem emelik meg a fizuját.....
Vicccc!! Cé Roninak meg megtudták volna adni... Szégyen. Az egyetlen ember Robinho, aki ha kedvvel játszik, színezi a játékot.
Itt olvastam asszem, hogy Calderon kérte Robinhot, hogy értse meg a csapat anyagi helyzetét is, hogy miért nem emelik meg a fizuját.....

Én az Arsenalnak szurkolok Angliában, de sztem is idén a Chelsea lesz a bajnok, és a szép játék is várható, ahogy lejjebb a kolléga irta
Esetleg ha még Robinhot megszereznék, na az nagyon durva lenne ugy 

Valami azt súgja nem vagy egy MU fan.LG írta:Undoritó mákos góllal nyert a mú, amogy most is retek gyengék voltak.

Undoritó mákos góllal nyert a mú, amogy most is retek gyengék voltak.
0-1 az első félidőbe egy mákos góllal
- takivini
- Capitá del Barça
Ó, hogy én mekkora dinka vagyok...barca99 írta:És ezzel mi a probléma?takivini írta:1. Ma játszik még pedig 20 órakkor
2. Az Eurosport közvetíti de a műsorba az van beírva hogy 21:00-tól és élő()
Egy óra időeltolódás van. A román eurosport 2 meg gondolom még egy órával később adja majd.

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kösz !MessiFan írta:Itt a meccs linkje
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

Hajrá porszmusz 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kell is ez a győzelem,ami nem lesz egyszerű,még 1 gól,és akkor kicsit megnyugszom. Chelse,Pool is 100%os eddig,nem kellene sokkal lemaradni.
GO M.U.!!!
GO M.U.!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vezet a Mu
Ma lesz a Portsmouth FC Manchester United
Ki fogja nézni?
Ki fogja nézni?
Hát a Spurst el is piccsantották, bár ahogy az utóbbi évekbe kezdi a bajnokságot a Spurs, ez nem is akkora meglepetés.bouba írta:Eurosport 2 -n mikor van angol bajnoki összefoglaló![]()
Más.: nagyon jó csapat lehet a Sunderland-ből ,jó neveket igazoltak:
Tainio,Chimbonda, Diouf ,Cisse ,Healy ,Malbranque..
remélem el tudják érni valamelyik UEFA kupás helyet.
jóvan,még reggel vanDrigo írta:Kb 4 hozzászólást kéne visszaolvasni, embert próbáló feladat...soadroli írta:Mikor lesz ma a mutd meccs:?: