Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hat nem tudom emlexele h tavaly a topic neve az volt a hogy: "nyari igazolasok vagy almok szinhaza"Fernando írta:Csak engem zavar az a dolog hogy mindenki csak az álmait írja le? Mert ennek így nem sok értelme van! Maradjunk szerintem a földön és lehetséges igazolásokról kéne beszélni! Nem?![]()
Bocs csak kicsit zavaró (nekem)![]()
![]()
Még egyszer bocs!
En gerrardot sose hoztam felFernando írta:Hát ezek valószinübb nevem mint Rio Ferdinand, Nesta, Lampard, Gerrard, vagy akárki más világsztár!Szakacs írta:Jobb szelre szerintem johetne Oddo(Lazio), Balra Aurelio,
es en meg mindig kitartok egy kozepso vedonel...(gallas, Kompany, milito) h maradjunk a valosagnal
Én Auréliórol is lemondanék mert a Valenciában sem alapmeber, Oddo-rol meg hát... nem vigyelgettem még a játékát
Hát ezek valószinübb nevem mint Rio Ferdinand, Nesta, Lampard, Gerrard, vagy akárki más világsztár!Szakacs írta:Jobb szelre szerintem johetne Oddo(Lazio), Balra Aurelio,
es en meg mindig kitartok egy kozepso vedonel...(gallas, Kompany, milito) h maradjunk a valosagnal
Sztem nagy csapatbol ne vásároljunk, védot, mert hatalmas fuzetés kellene neki, és valodi értékének sokxorosát kérnék érte. Amugy Ferdinándrol Roj Kín nyilatkozott, és teljesen igaza volt. Sztem nem akkora játékos, mint az ára meg a fizetése mutatja.Szakacs írta:En adnek Ferdinand-ert 30at...Csak ma legyen egy beton vedonk...Puyol melle
Szerintem ezt meg lehet oldani! Nem kell nekünk olyat vásárolni aki már játszott a BL-ben! PL.: Egy jó spanyol védöt/jobb/. Mert Daniel Alvés nem jobbhátvéd!!! Ezt nem is tudom ki találta ki! Már bocs!laci18 írta:Nem kell középső védő! Csak a szélek a zűrösek de azok is csak a nyárok érkezhetnek mert nem játszhatnának a BL-ben.
Szakacs írta:Engem nem erdekel h mennyibe kerul de Ferdinand vagy Nesta kozul az egyiket vegyuk ma meg !!!
En Nesta ra szavaznek....
szerint 25 bol megusznank...es meg is erne
Barcaboy!!! írta:Neee!!!Ezt nem hiszem el...![]()
![]()
Mért nemtudtuk leigazolni??Vele is az lesz mint fabregassal...pár éven belül premiership egyik legjobb játékosa lesz...holott nálunk is az lenne...
Mental_Theo írta:egész biztos hogy Eto'o nem megy, de hogy Henry jön az koránsem hülyeség,mert Torrest akarja az Arsenal,és akkor...
De szerintem ugyse telen jonne Henry...Mental_Theo írta:egész biztos hogy Eto'o nem megy, de hogy Henry jön az koránsem hülyeség,mert Torrest akarja az Arsenal,és akkor...
Ez egy oltari nagy hulyeseg.... Amugy is Laporta nagyo ragaszkodik Eto'o hoz......Chris írta:Már kezdődik!!!
DAILY STAR:
ETO'OArsenál
HENRYBARCA
csere.
ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetne csinálni
Neee!!!Ezt nem hiszem el...