utálom az ilyen elvakult szurkolói dumát, és soha nem csináltam, de most muszáj: szerintem a madrid veszi a meccseket. ilyen sorozatot még puskásék sem produkáltak, ami abszurd. a saját szurkolói folyamatosan alázzák a csapatukat, látják, hogy vérgyengék, bénák, stb stb, aztán mégis mindig nyernek. minden idők egyik legrosszabb real madridja a vélemények - és a BL - alapján minden idők egyik legjobb real madridja a tavaszi szezonban, sőt, valószínűleg A legjobb.cps46 írta:Egy biztos: A 2. helyezettnek a végén annyi pontja lesz, amivel máskor röhögve lehetne bajnokságot nyerni. Írta valaki, hogy csak magunknak köszönhetjük, hogyha ezt nem húzzuk be, mert volt 12 pontos előnyünk is. De miért is? 5 forduló van hátra és már most 15 ponttal többet szereztünk, mint tavaly összesen. Az egyetlen probléma ez a Madrid, akiket még mindig nem tudok hova tenni. 18 meccs veretlenül úgy, hogy ha a felén kikaptak volna, egy szavuk nem lehetne. De mindig jönnek ilyen Casquero félék, akik valahogy elintézik, hogy a végén mégis a Madrid örüljön. Vagy az Osasuna elleni meccs, amikor a 2 jogos tizi helyett Juanfrant kiállították.
A Valencia ellenünk nagyon jól pörgött, mert mi nem gyilkoljuk annyira a játékot, legfeljebb nem engedjük, hogy az ellenfélnél legyen a labda. De ha a Madrid őket is megfertőzi ezzel a semmitmondó játékkal, még ott is nyerhetnek.
A classicon egy brutál kezdővel kell kiállnunk, nem szabad hagyni, hogy náluk legyen a labda, és akkor hasonló lehet a játék képe, mint ősszel. De ehhez az is kell, hogy Terryék senkit ne vágjanak haza kedden.
(persze a szurkolóik is lehetnek tök hülyék, ilyen szériában olyan fikázás megy a madridista fórumokon, ami embertelen, pedig történelmet írnak)
nekem erre nincs sok magyarázat a bundán kívül. ok, a spanyol bajnokság gyenge, meg óriási szerencse, de könyörgöm, csak az atletico volt képes pontot rabolni a madridtól, és nekik is nyerniük kellett volna. ennyi mák nincs. és hiába nagy edző juande ramos.
de rendben, nem akarok vádaskodni, elnézést kérek a madrid-szurkolóktól. ez van és kész. sajnos az a helyzet, hogy ők pihenhetnek 5 teljes napot a clasico-ig, a barcelona csak hármat, közben pedig BL-elődöntő, ahol már csak presztizsből sem illik B-csapattal kiállni.
nem tudom hogy lesz meg ez a bajnokság, de iszonyatosan para.