1984. augusztus 27.palesz77 írta: HÁNY ÉVES???????????????
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
-
- Az Eurobarca Anonymusa

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
HÁNY ÉVES???????????????noname írta:Na ez tipikus olyan hsz, aminek semmi értelme nem volt.palesz77 írta:A legjobb olasz igazolás akkor is Muntari lett az Internél. Láttam 2 meccset, engem meggyőzött. Nem tudja valaki hány éves?
láttam 2 mecsetezekkel meg is győzött.
![]()
Majd ha 20 meccsen játszik jól,akkor megértem h meggyóőzött.
- noname
- Llegenda del Barça
Na ez tipikus olyan hsz, aminek semmi értelme nem volt.palesz77 írta:A legjobb olasz igazolás akkor is Muntari lett az Internél. Láttam 2 meccset, engem meggyőzött. Nem tudja valaki hány éves?
láttam 2 mecset

Majd ha 20 meccsen játszik jól,akkor megértem h meggyóőzött.

A Fifa egy szégyen
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem is jó vétel. Madridban soha nem találták meg az igazi helyét. Ha Rómában ez sikerül, fantasztikus dolgokat produkálhat.lopakodo írta:baptista 12 millió€ realroma
Rivaldo-A Legnagyobb.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Kettő Hoyte van: Justin és Gavin... Egyébként Wilshere és Lansburry is esélyes a felnőtt keretbe jutásra... Meg Rhys...stefanl10 írta:De justin hoyte már nem az arsenal labdarugója hanem a midlesborugh-é úgy h már csak 1 angol van
- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
De justin hoyte már nem az arsenal labdarugója hanem a midlesborugh-é úgy h már csak 1 angol vanlopakodo írta:hoyte ,walcott.sztem nincs több(ramsey wales-i?)MessiFan írta:Az Arsenalban 2 angol van?
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
most olvastam, hogy a chelsea már kiadta a robinho feliratú mezeket! :)
de szép is lenne, ha..... se ronaldo, se robinho!!!
de szép is lenne, ha..... se ronaldo, se robinho!!!
- danianevem
- Entrenador del Barça
Pizarro kölcsönbe ment a Werder-hez.
Jah és szerencsés esetben Riise csak 2 mindent eldöntő öngólt fejel.noname írta:Na végre!Már nagyon vártam ezt az igazolást!Sztem nagyot szakított vele a Roma!A farkasok idé is kiválóan igazolnak: Riise,Baptista-jó korban vannak, még sok van bennük és összesen nem kerültek 20ba!lopakodo írta:baptista 12 millió€ realroma
A róma mindig létszám felüli játékosokat igazol , Riise , Baptista , Guily...
De én nagyon birom azt a csapatot

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Az Atleticonál nagyobb klubbok is hivták már, ajánlottak többet is érte, de nem adtál el. Nem sok esélyt látok...Diego10 írta:Az Atletico 16 milliót ajánlott a Werdernek Diegóért.Nem hiszem hogy ennyiért eladnák.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- noname
- Llegenda del Barça
Na végre!Már nagyon vártam ezt az igazolást!Sztem nagyot szakított vele a Roma!A farkasok idé is kiválóan igazolnak: Riise,Baptista-jó korban vannak, még sok van bennük és összesen nem kerültek 20ba!lopakodo írta:baptista 12 millió€ realroma

A Fifa egy szégyen
- danianevem
- Entrenador del Barça
Arizmendi a Zaragozában!!!
Úgy látszik, azért a zaragozai csapat azonnal vissza akar kerülni az élvonalba, én drukkolok nekik...
Úgy látszik, azért a zaragozai csapat azonnal vissza akar kerülni az élvonalba, én drukkolok nekik...
van benne valami, de itt vetődött fel a téma, hát gondoltam a lényegen nem változtatbojan95 írta:MichaaBee írta:Aaron Ramsey is wales-i csodagyerekösszesen két angol játékosuk van. többek közt ezért ilyen fos az angol válogatott, mert még mindig a 30akárhány éves Beckham bácsi a sztár, és nem vmi 22 éves csodagyerek, mint pl. a németeknél Gómez, vagy akárki...
erről jut eszembeegyszer vmi Arsenal vezető nyilatkozta, hogy nem hajlandók amerikai multimilliárdosoknak eladni klubot. így mondta: (magyar ford.) "nem hagyhatjuk, h külföldiek uralják az Arsenalt. a mi klubunk a legtradicionálisabb ősi ANGOL csapat. még akkor is, ha csak KÜLFÖLDI játékosaink vannak." ez akkora
Ezt mérnem a humorba irtad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- lopakodo
- Capitá del Barça
bemutatták crosas-t!

campo sztem ennél többet érdemelt!mindig szerettem nézni a játékát!(lehet h azért mer megöregedett)
Carvalho ennél tuti többet érdemelt volna.amikor a csapata bl.t nyert ő volt a húzóember.több nagy klub(pl:milan ,inter ,barca)bejelentkezett érte!de ide jutott....

campo sztem ennél többet érdemelt!mindig szerettem nézni a játékát!(lehet h azért mer megöregedett)

Carvalho ennél tuti többet érdemelt volna.amikor a csapata bl.t nyert ő volt a húzóember.több nagy klub(pl:milan ,inter ,barca)bejelentkezett érte!de ide jutott....
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
MichaaBee írta:Aaron Ramsey is wales-i csodagyereklopakodo írta:hoyte ,walcott.sztem nincs több(ramsey wales-i?)MessiFan írta:Az Arsenalban 2 angol van?összesen két angol játékosuk van. többek közt ezért ilyen fos az angol válogatott, mert még mindig a 30akárhány éves Beckham bácsi a sztár, és nem vmi 22 éves csodagyerek, mint pl. a németeknél Gómez, vagy akárki...
erről jut eszembeegyszer vmi Arsenal vezető nyilatkozta, hogy nem hajlandók amerikai multimilliárdosoknak eladni klubot. így mondta: (magyar ford.) "nem hagyhatjuk, h külföldiek uralják az Arsenalt. a mi klubunk a legtradicionálisabb ősi ANGOL csapat. még akkor is, ha csak KÜLFÖLDI játékosaink vannak." ez akkora
Ezt mérnem a humorba irtad

Visca del Barca
Linklopakodo írta:Mosquito írta:Magyar focista a la liga-ban?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=193977&
még semmi sem biztos!
- lopakodo
- Capitá del Barça
Mosquito írta:Magyar focista a la liga-ban?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=193977&
még semmi sem biztos!
Aaron Ramsey is wales-i csodagyereklopakodo írta:hoyte ,walcott.sztem nincs több(ramsey wales-i?)MessiFan írta:Az Arsenalban 2 angol van?

erről jut eszembe

H a t t r i c k