Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1984. augusztus 27.palesz77 írta: HÁNY ÉVES???????????????
HÁNY ÉVES???????????????noname írta:Na ez tipikus olyan hsz, aminek semmi értelme nem volt.palesz77 írta:A legjobb olasz igazolás akkor is Muntari lett az Internél. Láttam 2 meccset, engem meggyőzött. Nem tudja valaki hány éves?
láttam 2 mecsetezekkel meg is győzött.
![]()
Majd ha 20 meccsen játszik jól,akkor megértem h meggyóőzött.
Na ez tipikus olyan hsz, aminek semmi értelme nem volt.palesz77 írta:A legjobb olasz igazolás akkor is Muntari lett az Internél. Láttam 2 meccset, engem meggyőzött. Nem tudja valaki hány éves?
Szerintem is jó vétel. Madridban soha nem találták meg az igazi helyét. Ha Rómában ez sikerül, fantasztikus dolgokat produkálhat.lopakodo írta:baptista 12 millió€ realroma
Kettő Hoyte van: Justin és Gavin... Egyébként Wilshere és Lansburry is esélyes a felnőtt keretbe jutásra... Meg Rhys...stefanl10 írta:De justin hoyte már nem az arsenal labdarugója hanem a midlesborugh-é úgy h már csak 1 angol van
De justin hoyte már nem az arsenal labdarugója hanem a midlesborugh-é úgy h már csak 1 angol vanlopakodo írta:hoyte ,walcott.sztem nincs több(ramsey wales-i?)MessiFan írta:Az Arsenalban 2 angol van?
Jah és szerencsés esetben Riise csak 2 mindent eldöntő öngólt fejel.noname írta:Na végre!Már nagyon vártam ezt az igazolást!Sztem nagyot szakított vele a Roma!A farkasok idé is kiválóan igazolnak: Riise,Baptista-jó korban vannak, még sok van bennük és összesen nem kerültek 20ba!lopakodo írta:baptista 12 millió€ realroma
Az Atleticonál nagyobb klubbok is hivták már, ajánlottak többet is érte, de nem adtál el. Nem sok esélyt látok...Diego10 írta:Az Atletico 16 milliót ajánlott a Werdernek Diegóért.Nem hiszem hogy ennyiért eladnák.
Na végre!Már nagyon vártam ezt az igazolást!Sztem nagyot szakított vele a Roma!A farkasok idé is kiválóan igazolnak: Riise,Baptista-jó korban vannak, még sok van bennük és összesen nem kerültek 20ba!lopakodo írta:baptista 12 millió€ realroma
van benne valami, de itt vetődött fel a téma, hát gondoltam a lényegen nem változtatbojan95 írta:MichaaBee írta:Aaron Ramsey is wales-i csodagyerekösszesen két angol játékosuk van. többek közt ezért ilyen fos az angol válogatott, mert még mindig a 30akárhány éves Beckham bácsi a sztár, és nem vmi 22 éves csodagyerek, mint pl. a németeknél Gómez, vagy akárki...
erről jut eszembeegyszer vmi Arsenal vezető nyilatkozta, hogy nem hajlandók amerikai multimilliárdosoknak eladni klubot. így mondta: (magyar ford.) "nem hagyhatjuk, h külföldiek uralják az Arsenalt. a mi klubunk a legtradicionálisabb ősi ANGOL csapat. még akkor is, ha csak KÜLFÖLDI játékosaink vannak." ez akkora
Ezt mérnem a humorba irtad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MichaaBee írta:Aaron Ramsey is wales-i csodagyereklopakodo írta:hoyte ,walcott.sztem nincs több(ramsey wales-i?)MessiFan írta:Az Arsenalban 2 angol van?összesen két angol játékosuk van. többek közt ezért ilyen fos az angol válogatott, mert még mindig a 30akárhány éves Beckham bácsi a sztár, és nem vmi 22 éves csodagyerek, mint pl. a németeknél Gómez, vagy akárki...
erről jut eszembeegyszer vmi Arsenal vezető nyilatkozta, hogy nem hajlandók amerikai multimilliárdosoknak eladni klubot. így mondta: (magyar ford.) "nem hagyhatjuk, h külföldiek uralják az Arsenalt. a mi klubunk a legtradicionálisabb ősi ANGOL csapat. még akkor is, ha csak KÜLFÖLDI játékosaink vannak." ez akkora
Linklopakodo írta:Mosquito írta:Magyar focista a la liga-ban?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=193977&
még semmi sem biztos!
Mosquito írta:Magyar focista a la liga-ban?
Aaron Ramsey is wales-i csodagyereklopakodo írta:hoyte ,walcott.sztem nincs több(ramsey wales-i?)MessiFan írta:Az Arsenalban 2 angol van?