Kb 4 hozzászólást kéne visszaolvasni, embert próbáló feladat...soadroli írta:Mikor lesz ma a mutd meccs:?:
Premiership / The FA Cup
Mikor lesz ma a mutd meccs:?:

Eurosport 2 -n mikor van angol bajnoki összefoglaló
Más.: nagyon jó csapat lehet a Sunderland-ből ,jó neveket igazoltak:
Tainio,Chimbonda, Diouf ,Cisse ,Healy ,Malbranque..
remélem el tudják érni valamelyik UEFA kupás helyet.

Más.: nagyon jó csapat lehet a Sunderland-ből ,jó neveket igazoltak:
Tainio,Chimbonda, Diouf ,Cisse ,Healy ,Malbranque..
remélem el tudják érni valamelyik UEFA kupás helyet.
Ja, ezt én is megxoptam már párszor. Be van irva 12:45-re a meccs a livescoren, 12:45-re leülök a TV elé, sehol semmi. Aztán persze rájövök, h mivan, de már vagy 3x igy tuti megxoptam.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
nektek is késik a hang az euorsport 2-őn?
nekem kb 4 másodpercet csúszik a hang és így tök [auto_cenzúra] mecssett nézni.
nekem kb 4 másodpercet csúszik a hang és így tök [auto_cenzúra] mecssett nézni.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

És ezzel mi a probléma?takivini írta:1. Ma játszik még pedig 20 órakkor
2. Az Eurosport közvetíti de a műsorba az van beírva hogy 21:00-tól és élő()

- takivini
- Capitá del Barça
1. Ma játszik még pedig 20 órakkorkilibarca írta:Manchester ma játszik ha igen adja az eurosport2Ronaldo még sérült
Köszönöm a válaszokat
2. Az Eurosport közvetíti de a műsorba az van beírva hogy 21:00-tól és élő(

3. Ronaldo sérült.

A 3.-at is Elano lőtte. Kompany amugy nagyon jól játszott.baguvixXx írta: Közben 3-0. Michael Johnson lőtte kipasszolták a West ham védelmét.
Úgylegyen!!!Frank Rijkaard írta:szerintem ők lesznek idén a bajnokok.
-
- Capitá del Barça
Deco gyönyörű szabadrúgásgóljával nyert a Chelsea. Ez a Chelsea nagyon erős lesz, és még szépen is játszanak. Az Essien-Ballack-Lampard-Deco középpálya nagyon adja neki, szerintem ők lesznek idén a bajnokok.
azt nem mondanám, hogy meginogtambaguvixXx írta:Most már meginogtál mi ?d.OR írta:a MU-nál valahogy hagyomány a gyenge kezdés.s főleg most, hogy a legtöbb kulcsember sérült.
amúgy azt hiszem nem mondok el nagy titkot: ha Anglia, akkor MU. ez durávn 8 éve van így. és akkor még Ronaldo sehol nem volt

a MU-nál valahogy hagyomány a gyenge kezdés.s főleg most, hogy a legtöbb kulcsember sérült.ozsimiki írta:Tavaly se kezdtünk jobban, JÓ is lettLG írta:A mú meg ikszelt. 1-1: Martins ill. Flecsör Jólvan![]()
![]()
Amúgy sérülések idén sem kegyesek eddig a csapattal,de lesz ez még máshogy.
amúgy azt hiszem nem mondok el nagy titkot: ha Anglia, akkor MU. ez durván 8 éve van így. és akkor még Ronaldo sehol nem volt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d.OR 2008.08.24. 17:38:18-kor.
De szép szabadrúgás!!!!!
1-0!!
Szerk.:úgytűnik mégse....
Szerk.:úgytűnik mégse....
Akit érdekel a Manchester City - West Ham United
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... nnel=hippy_
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... nnel=hippy_
Hatalmas gól volt! 

Wigan Athletic 0 Chelsea 1 Deco (4')
Ja, vkinek meg bejön az angol foci, mert szereti a pörgős, hajtós focit, másnak meg favágásnak tünik. Nekem a spanyol foci jobban bejön, de az angolt is megnézem, mármint az angol bajnokságot. Mert ott is van jó foci, de az nem az angol favágók szolgáltatják, hanem a légiósok.