2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem játszott rosszul, de azért messze nem ő volt a meccs legjobbja! (nálam Iniesta vagy Messi).Amig nem voltak játszótásai semmit sem csinált.Fernando írta:MVP
Szerintem ne menjünk újra bele ebbe az "előző csatáros" bugibakristop írta:ez előző középcsatárunknál pont ez volt az érv, h oké hogy nem csinál semmit összjátékban, de ő csatár, neki az a dolga, h gólt lőjön.Varga Tamás írta: Rúgott egy gólt, adott egy gólpasszt. Ez dícséretes. A többi pedig említésre sem méltó. Ez is hozzátartozik a tényekhez.
ha Ibra hozza ezt meccsről - meccsre plusz még ilyen gólpasszokat is ad, akkor nem sok kivetnivalónk lesz majd ellene.
ozsimiki írta:de én írtam rá az előbb, nem idéztem senkit, de lám-lám vki mégis magára vetteén sok másnak nem érzem szükségét, mégis van, dolgozd fel.
tényeknél tartunk,szntem kicsit fontosabb,h az ő góljával,és gólpasszával eldől a meccs,mintsem az,h sokadmagával nem csinált semmit az első félidőben.
ez előző középcsatárunknál pont ez volt az érv, h oké hogy nem csinál semmit összjátékban, de ő csatár, neki az a dolga, h gólt lőjön.Varga Tamás írta: Rúgott egy gólt, adott egy gólpasszt. Ez dícséretes. A többi pedig említésre sem méltó. Ez is hozzátartozik a tényekhez.
Nem gondolnám, hogy az ilyen jellegű beszólongatásra bármi szükség is lenne.ozsimiki írta:jah és egy gólpassz, a szemééét![]()
![]()
még jó,h az ifikkel ő sem villogott annyira...vhogy meg tudom bocsájtani.
Sajnos, én sem.G-Jay írta:Most akkor mi is van azzal, hogy adjunk neki időt, mert ha nem is fog menni a játék, de legalább hajtani fog mint az állat? Sajnos én ilyet nem látok...
Várjunk még vele!Mindenkinek kell egykis idő,hogy megszokja a társait és ráérezzen az új csapata stilusára.G-Jay írta:Most akkor mi is van azzal, hogy adjunk neki időt, mert ha nem is fog menni a játék, de legalább hajtani fog mint az állat? Sajnos én ilyet nem látok...