Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
tudom ajánlani a www.gepigeny.extra.hu címet itt szinte minden játéknak fent van a gépigényelopakodo írta:Valaki megadná az fm 08 gépigényét..?
Lazio.Nálam bejöttek meg volt velük a bajnokság.A védelmet kell megerősiteni és kell venni 1v 2 vkp-t ,és meglehet a bajnokságVictor_Valdes írta:Mihelic, Aquino, Huszti,Dzsudzsák.superG írta:Tudtok nekem ajánlani a Tottenham-ba egy baloldali támadó középpályást?!
Az Interrel egy szezon alatt behúztam mindent, így abbahagytam.
A kérdés az, hogy kivel kezdjek: Juve, Lazio,
Mostanság ők szimatikusak, esetleg más ötlet?
November 2:
DEMÓ!!
Mihelic, Aquino, Huszti,Dzsudzsák esetleg Giovinco .superG írta:Tudtok nekem ajánlani a Tottenham-ba egy baloldali támadó középpályást?!
Murciaban, a játék elején 16 v 17 éves, de nagy spiler lesz belőlealbicelesteX írta:Hello!Ezt az aquino-t melyik csapatban kell keresni??Milyen nemzetiségű?Hogy találok rá?mert kiad egy pár aquinot!
Még nem említik. Egyébként nézegesd az FMHungaryt, ha lesz demó, ott azonnal közzéteszik majd. Egyébként egyre több infót lehet tudni a játékról, s elméletben már nem is nyúlnak hozzá, már csupán tesztelik...CFirpo3 írta:Az új demo még mindig nem jelent meg?
Messi nem tud ebben a játékban jobb-és bal szélsőként klasszis teljesítményt nyújtani!Nekem is ugyanez volt a Barcában!Aztán betettem középre,na ott meg varázsolt!Szóval a tanácsom,hogy támadó középpályásként játszasd!Lehet,hogy így át kell alakítanod a szerkezetet,de hidd el,megéri!Egyébként nem muszáj átalakítanod,egyszerűen cseréld meg a mostani tkpk-dal!Messi ott világklasszis!(Ja,és még Messit feltolhatod középcsatárnak is!Nagyon jól mozog abban a pozícióban)Titinho írta:....
Legyen igazad drága Kovikovinho írta:FIFA-nál is kitaláltak valamit, hogy ne kelljen fizetni a játékért, remélem az Football Managernél is megoldják.
Victor_Valdes írta:Azt a betyárját! Nagyon de nagyon megijedtem most, hogy elolvastam az fmhungarys cikket! Amiben az áll, hogy:
a megjelenés után rengeteg újítást fognak feltölteni majd ide folyamatosan, a patch-ektől kezdve a grafikai upgrade-ig. Ha jól ismerem a rendszert, ez azt is jelenti, hogy sok új funkciót csak azok fognak élvezni, akik eredetiben veszik meg (vagy boltban, vagy a steamen) a progit.
Meg ez is nagy szívás:
Akik steam-ről töltik, azoknak nem fog működni a Genie Scout, kivéve, ha a steam és a progi készítői megállapodnak, és a Steam engedélyezi, hogy a készítő kompatibilissé tegye a programot a steam-es programokkal.[/i]
Ez meg végképp sokkolt:
Steam-ról letöltött verziót elképzelhető, hogy nem lehet honosítani majd.
Én is ezt a taktikát játszatom a Villareallal, ahogy már lentebb is írtam, így minden műxik. Van pár tipikus szélső a csapatnál, így ha ez a taktika nem műxik, a meccs második felére berakom őket és a szélsőjátékot erőltetem. De ez ritka eset szerencsérebarca99 írta:Miközben itt elsírtam magamat rátaláltam a tuti taktikára... 4-3-2-1 'karácsonyfa'.