Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
uhh.... ez komoly!Rataccess írta:A két lasztit kivéve tényleg szép...!messideco írta:Ha jól látom, meg is van a nyertesSzerintem nagyszerű.
Ezt most találtam, elég durva...
A két lasztit kivéve tényleg szép...!messideco írta:Ha jól látom, meg is van a nyertesSzerintem nagyszerű.
Vittem. Köszi!Rataccess írta:
Az durva... Azt hittem "egész alakosat" csinálsz, amilyen az előző is volt, úgyhogy unalmamban, tévézés közben én meg nekiálltam egy arcképesnek, honnan máshonnan mint a hivatalos oldalról
Az durva... Azt hittem "egész alakosat" csinálsz, amilyen az előző is volt, úgyhogy unalmamban, tévézés közben én meg nekiálltam egy arcképesnek, honnan máshonnan mint a hivatalos oldalrólMessithebest írta:Na akkor kezdem én a "sort" a kezdőnkkel:
Vélemények![]()
![]()
(A képek a hivatalos oldalról vannak.)
Annyira nem rumlis, pár átméretezés aztán annyi... Sokkal kisebb meló, mintha ugyanezt a 11 embert körbe kellene vagdosnibence-barca írta: Amikor összerakta az év csapatát, akkor megjelenítette neki ezt a képet ő meg átkonvertálta sigbe.
Persze ettől lehet csinálni ilyen siget, csak (szerintem) az kicsit macerás
Nem akadályozRataccess írta:Nem értem igazából az összefüggést... Ez miért akadályoz meg abban hogy barca játékosok képeit egymás mellé rakd?
Amikor összerakta az év csapatát, akkor megjelenítette neki ezt a képet ő meg átkonvertálta sigbe.Rataccess írta: Nem értem igazából az összefüggést... Ez miért akadályoz meg abban hogy barca játékosok képeit egymás mellé rakd?
Nem értem igazából az összefüggést... Ez miért akadályoz meg abban hogy barca játékosok képeit egymás mellé rakd?Messithebest írta:Ezt nem egészen lehet mivel az uefa honlapján van egy szavazás az év csapatáról,és ott nincs benne minden játékos.Kardi írta:Ha megkérnélek ezt nekemis megcsinálnád csak annyi kérésem lenne, hogy csak Barca játékosok legyenek rajta és mondjuk Puyol legyen a csapatkapitány. köszi ha megcsinálod!MessiFan írta:
Unatkoztam
Ezt nem egészen lehet mivel az uefa honlapján van egy szavazás az év csapatáról,és ott nincs benne minden játékos.Kardi írta:Ha megkérnélek ezt nekemis megcsinálnád csak annyi kérésem lenne, hogy csak Barca játékosok legyenek rajta és mondjuk Puyol legyen a csapatkapitány. köszi ha megcsinálod!MessiFan írta:
Unatkoztam
Ha megkérnélek ezt nekemis megcsinálnád csak annyi kérésem lenne, hogy csak Barca játékosok legyenek rajta és mondjuk Puyol legyen a csapatkapitány. köszi ha megcsinálod!MessiFan írta:
Unatkoztam
http://img258.imageshack.us/img258/7489 ... lasico.pngRataccess írta:Szerintem ha linkelnéd a hozzászólásba is, akkor az is tudná értelmezni aki esetleg később olvassa vissza a topicot (sorry, de már több ilyenbe botlottam, és - számomra - elég idegesítő tud lenni, hogy megy a diskurzus egy sigről, én meg nem vágom mi van mert már rég nem azt hordja az adott user).davidvilla77 írta:Új aláíráskép. szerintetek milyen lett?
Egyébként meg szvsz. így jó ahogy van! Ne menjünk már el teljesen az ingerszegény csupafekete hátteres irányba... Biztos nagyon érdekfeszítő és izgalmas, legfőképp egyedi lehet fullfekete háttéren egy render fehér felirattal. Bár a hozzászólásokból úgy tűnik most az a trendi...
Szerintem ha linkelnéd a hozzászólásba is, akkor az is tudná értelmezni aki esetleg később olvassa vissza a topicot (sorry, de már több ilyenbe botlottam, és - számomra - elég idegesítő tud lenni, hogy megy a diskurzus egy sigről, én meg nem vágom mi van mert már rég nem azt hordja az adott user).davidvilla77 írta:Új aláíráskép. szerintetek milyen lett?
ezt adom én isL.Messi 10 írta:Szerintem jó, de talán ha a háttér teljesen fekete lenne és az írás teljesen fehér, még szebb lenne. (szvsz)davidvilla77 írta:Új aláíráskép. szerintetek milyen lett?
Szerintem jó, de talán ha a háttér teljesen fekete lenne és az írás teljesen fehér, még szebb lenne. (szvsz)davidvilla77 írta:Új aláíráskép. szerintetek milyen lett?