Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ember a Family Guy az South Park szorozva a Simpson családdal a köbönkudu írta:Egyre több helyen látom ezt a Family Guy c. mesét/animációt.
Valaki elmesélné röviden,h miről szól?![]()
Vagy milyen egyáltalán?
Állatkudu írta:Egyre több helyen látom ezt a Family Guy c. mesét/animációt.
Valaki elmesélné röviden,h miről szól?![]()
Vagy milyen egyáltalán?
így van,viszont ehhez a módszerhez amit mihiii kollega említett, tudom ajánlani a sör nevű italt, 1-2 hét rendszeres fogyasztás már eredménnyel is járhat, megérimiihii írta:Én gyerekkoromban sokat köhögtem,be is durrant a hasfalamLM10 írta:Kösz srácok a tanácsokat.... Igazából valamelyikőtöknek kivan dolgozva a hasa mert az tényleg érdekelne hogy mit és hogyan csinált, mert én a hasra mennék rá...
![]()
Igaz,mostanra rágyúrtam egy kisebb réteget,h ne látszódjon annyira,mert már untam az irigykedő tekinteteket a bícsen![]()
Én gyerekkoromban sokat köhögtem,be is durrant a hasfalamLM10 írta:Kösz srácok a tanácsokat.... Igazából valamelyikőtöknek kivan dolgozva a hasa mert az tényleg érdekelne hogy mit és hogyan csinált, mert én a hasra mennék rá...
Ha hallgatsz rám, mint hétszeres maratonfutóra, ultrafutóra akkorLM10 írta:Üdv! Már pár hete leírtam hogy 190cm magas és 70 kg vagyok. Mondtam hogy a múlt nyáron napi 600 felülést csináltam és csak oldalt látszik. Erre mondtátok, hogy a futás leadja azt a pár réteget. Most akarom majd elkezdeni ezt. Azt lenne a kérdésem, hogy milyen intenzívven és milyen hoszt fussak? És ezzel az evést mennyire vagy hogyan vegyem vissza? Előre is kösz a tippeket!
190/70. Lehet én értettem félre, és nem fogyni akarsz? Mert ha igen, akkor felesleges, teljesen normális ez az arány. Ha mindenképp kg-k érdekelnek, akkor inkább híznod, erősödnöd kellene, azt ajánlom.LM10 írta:Üdv! Már pár hete leírtam hogy 190cm magas és 70 kg vagyok. Mondtam hogy a múlt nyáron napi 600 felülést csináltam és csak oldalt látszik. Erre mondtátok, hogy a futás leadja azt a pár réteget. Most akarom majd elkezdeni ezt. Azt lenne a kérdésem, hogy milyen intenzívven és milyen hoszt fussak? És ezzel az evést mennyire vagy hogyan vegyem vissza? Előre is kösz a tippeket!
Bocs, hogy beleszólok, de.LM10 írta:Üdv! Már pár hete leírtam hogy 190cm magas és 70 kg vagyok. Mondtam hogy a múlt nyáron napi 600 felülést csináltam és csak oldalt látszik. Erre mondtátok, hogy a futás leadja azt a pár réteget. Most akarom majd elkezdeni ezt. Azt lenne a kérdésem, hogy milyen intenzívven és milyen hoszt fussak? És ezzel az evést mennyire vagy hogyan vegyem vissza? Előre is kösz a tippeket!
Fuss úgy, hogy szenvedj. Meg persze sprintek. Legalább így állóképesség is. De az a hetven kg igen csak kevés. Énis kb így vagyok.LM10 írta:Üdv! Már pár hete leírtam hogy 190cm magas és 70 kg vagyok. Mondtam hogy a múlt nyáron napi 600 felülést csináltam és csak oldalt látszik. Erre mondtátok, hogy a futás leadja azt a pár réteget. Most akarom majd elkezdeni ezt. Azt lenne a kérdésem, hogy milyen intenzívven és milyen hoszt fussak? És ezzel az evést mennyire vagy hogyan vegyem vissza? Előre is kösz a tippeket!
De jó hogy nem én vagyok az apád..Csongor szokott biztatni,hogy milyen klassz lesz ha majd az én lányom is elkezd eljárkálni otthonról,és hozza hazaSzandi írta:Méér van ilyen punnyadás itt fórumon? Lehet kéne egy kis csetparty nem?![]()
Ja, jut eszembe, tegnap volt Kurt Cobain halálának (?) 15 éves évfordulója, Trafoba volt egy kis, őh, koncertsorozat. Nem volt innen valaki elvetemült? Kicsit szétvertek, de megérte. Ja, Tim, előttetek vártam az éjszakaira, ne kérdezdd, hogy kerültem oda, és majdnem elraboltak. Meg is fordult a fejemben, hogy felugrom hozzátok mert annyira be voltam fosva, csak gondoltam nem örültetek volna nekem olyan 4 körül.
De hülye vagyok el is felejtettem pedig tavaly még mécsest is gyújtottam.Szandi írta:Méér van ilyen punnyadás itt fórumon? Lehet kéne egy kis csetparty nem?![]()
Ja, jut eszembe, tegnap volt Kurt Cobain halálának (?) 15 éves évfordulója, Trafoba volt egy kis, őh, koncertsorozat. Nem volt innen valaki elvetemült? Kicsit szétvertek, de megérte. Ja, Tim, előttetek vártam az éjszakaira, ne kérdezdd, hogy kerültem oda, és majdnem elraboltak. Meg is fordult a fejemben, hogy felugrom hozzátok mert annyira be voltam fosva, csak gondoltam nem örültetek volna nekem olyan 4 körül.
Jaés ez alkalomból hallgassatok nirvanat. http://www.youtube.com/watch?v=4xHl-P_arVA