Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ha humorosan akarom megközelíteni a dolgokat akkor lehetne 1 Moro-Edmilson csere....Silvanus írta:Hát ha Saviola vissza jön jövőre, akkor az azért elég, nem? Hisz gondoljatok bele - szerintem addigra Eto'o full kezdő lesz, ontja majd a gólokat, Larsson még tutti marad 1 évet, és ott lesz Saviola, aki Eto'o párja lesz adott esetben, vagy cseréje!!!!! Vagy fordítva?!....
Ott van még Giuly, és Iniesta is, esetleg Ronaldinho is elöl bevethetőek!!!
És most ahogy ezt leírtam eszembe jutott, hogy mi van, ha valamelyik, ne adj ég ketten is lesérülnek?!...
Áááááá, tutti kell még egy csatár jövőre!!!!![]()
De ki? MORIENTES??????
Silvanus írta:Csatlakozván az egyik előttem szólóhoz, én is azt mondanám, hogy azért az Overmarsnak még igazán kedveskedhettünk volna még egy keveset, hogy maradjon még egy évet, szerintem iszinyatosan jó, és gyors szélső játékos volt ő, és még bírta volna, illetve a keret is elbírta volna őt! Pláne most!!! Mert hogy a széleink bizony nem az igaziak! Eto'o-nak szavaznék én is továbbra is bizalmat, mint kezdő csatár (ahogy látom mindenki más is!), de a Larsson csak a cseréjének lenne igazán jó, mert ő Eto'o-val ketten feleslegesek a pályán! Ronninak be kellene jönni középre, AHOL A HELYE VAN, míg a két szélen lenne Giuly, és esetleg Iniesta, ÉS, ÉS, ÉS még valaki, akit idehoznánk a télen........... DE KI??? Jó kérdés, sok variáció nincs!?...
tom314 írta:Lehet hogy egyedül maradok a véleményemmel, de ha télig kihúzzuk ezzel a kerettel, akkor nem biztos hogy van még értelme venni valakit. Ha vennénk, akkor is csak egy vkp. kellene. Akkor jöjjön Tacchinardi, fél évre kölcsönbe.
Talán a vezetőség is így gondolja, hiszen igazolhattunk volna most is, de nem tettük. Valszeg Rijkaard nem tartott igényt rá.
A Bekkem-es hozzászólást kétszer kellett elolvasnom, mert azt hittem elolvastam. De nem! Még most is futkos a hátamon a hideg. A Realtól nem igazolunk! Még idegenlégióst sem! Lehet hogy nagyszerű szélső volt a Unitedben, de most már sokkal jobbak vannak nála. Seedorf pedig biztos nem jönne, nekünk meg nincs is szükségünk rá.
A keret jó, csak épüljön fel mindenki!
taylor200 írta:Szerintem meg kellene venni Beckham-et a télen jobbszélsőnek, Seedorf-ot pedig a középpályára. Beckham úgysem érzi jól magát Madridban és nem fekszik neki az a poszt ahol játszik, nekünk pedig égető szükségünk lenne 1 igazán jó jobbszélsőre.
Seedorf pedig (szerintem) a világ legjobb középpályása, igaz hogy nem mai gyerek már, de van még benne 1-2 jó év.