Bob_Marley írta:Szerintem meg igenis helyes döntés. LE-ben nem csalatkoztam, vér veríték könnyek lesznek, de csak is így lehet sikert elérni. Középpályások lépnek fel, ki játszik stb lényegtelen. Letámadás, csapatösszhang kell. Ezért is írtam nem lesz egy látványos csapat, de egy küzdő csapat lesz (és ennek én sokkal jobban is örülök, mert tudatosságot vélek felfedezni az eddigi igazolásokban, szisztémában), s Deu nem fér be. Valaki lejjebb írta, figyelmeztették, nem hatott rá, akkor helló. Pont hogy LE mentálisan erős, megmondta ezt kéri, többet kell dolgozni nem sikerült ez van. Tehetséges a srác, csak azzal semmit nem fog elérni. Ha nem áll be a sorba szépen elfog kallódni. Ki kell alakítani egy csapatot, amibe nem fér bele, hogy emberek lelkét kelljen ápolgatni. Ha kell feljön egy éhes fiatal, ha kell előre megy Rafinha vagy Iniesta ha kell más, olyan aki megakar halni a csapatért, s a taktikai utasításokat maximálisan megpróbálja teljesíteni. Azért mert Suarez eltiltott nem kell egy munkára hivatott csapatot "léhűtőkkel" (erősen idézőjelben) feltölteni, csak hogy a létszám meglegyen elől. Többet árt a morálnak egy nem dolgozó ember, mint 10 fele olyan ügyes ember, aki a lelkét kiteszi.
Ezzel tökéletesen egyetértek. Hálistennek még mindig nem minden a tehetség, a sikereket csak munkával,és maximális csapatmunkával lehet elérni még mindig (ezért kérdés még mindig Messi, hogy vele,az ő sétálgatásával képesek leszünk-e sikereket elérni).
Mondjuk fel lehetne hozni például az idei Realt is,ahol Di Maria kitette a lelkét a pályára, futott,leadta az elsőnek,ütközött. Most el akarják küldeni,mert az ő munkája a pályán nem annyira látványos,mint Ronaldo átlépős cselje,de még mindig meg vagyok győződve,hogy ha ő nem lett volna,akkor nincs 10. Ugyanígy Benzema is,aki kis túlzással a legtöbbet dolgozó középcsatár/csapatember.
Már többször írtam,hogy egy csapatban elfér 1 ilyen típusú játékos,mint Deulofeu, de képzeljétek mi lenne,ha Messivel,meg Neymarral várnák,míg a többiek visszaszerzik a bugit...
shutterisland írta:sok mindent tudnék írni, de az értelmesebbje (veb, palesz, stb.) szépen leírták a lényeget.
nem akarok a csapat ellen szurkolni, de azért valahol remélem, hogy jól leszopatja enriquet meg ezt a nagyokos sanamát is a két egymás elleni meccsen.
Mindenki véleményét tiszteletben tartom, de megjegyzem,hogy nálam mindig a csapat az első, aztán sokáig semmi,és csak aztán a játékosok külön-külön. Az szép dolog,ha van kedvenc játékosod egy csapatból,de az sosem állhat az egység felett. Játékosok jönnek-mennek, a klub az marad.
Ez a csatár az csatár,középpályás meg középpályás beszólás meg igaz volt még 1970ben Pelé idejében, azóta a támadónak is vannak védő feladatai,és fordítva. Persze elsődleges a gólszerzés,de ha nem akar védekezni,akkor ki a csapatból! Most meg lehet oltogatni engem Pedroval,hogy ő is milyen jól védekezik,nem érdekel. Lehet sírni egy túlsztárolt tehetség miatt,csak épp semmi értelme. Emlékszem anno Bojan után is mennyien sírtak, aztán meg lássuk,hogy mi lett belőle. Ugyanez volt,ha jól emlékszem(ha nem,akkor tényleg sorry) shutter kifakadásánál pár éve,mikor elpasszoltuk az Újmessi Assulint a Citynek,hogy mekkora egy utolsó trágyák vagyunk,aztán meg ott is-ismét- a vezetőségnek lett igaza.
Mindezek ellenére maximálisan Deu mellett vagyok, meg még mindig azt hiszem,hogy egyszer itt nagy játékos vállhat belőle, de más felfogásban,több alázattal,meg még éretebben. Egyelőre ő kevés ide, jövőre,ha robbant, akkor én leszek a legboldogabb,hogy a csapatnál tudhatjuk.
Az meg,hogy valaki azért gólratörő,mert belevezeti 3emberbe a labdát azt hagyjuk, mert elég vicces. Az egyik véglet ő, a másik meg Pedro. Az aranyközépút meg Neymar. S szerintem akkor mindenki tudja,hogy mit várok el egy szélsőtől.