Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is megnéztem, tényleg!!! Alakul, alakul...Charlie írta:2-0 a Zaragozának a Sevilla ellen(részeredmény)EZ AZ!!!!
C.
Én ugy emléxem h tavaly is bal oldalon játszott és onnan futkorozott össze-vissza! (De nem a bal szélen!!) És akkor csodák-csodájára ment neki a játék, nem is rosszul. Szóval nem azzal van sztem a gond h HOL játszik, -mert 1 ilyen képességű játékosnak mindenhol jól kell játszani- hanem azzal h HOGY játszik. Mert jelenleg formán kívül játszik! Sajnos...radiradar írta:Hellosztok!!!!
Véleményem szerint abszolút nem kéne Roninak a baloldalt játszani, most kéne Marc, aki roboghatna.
Két csatárral kéne játszani és egyiknek Dinhonak kéne lenni, mert Deco elképesztően tud irányítani.
Egyébként Iniestás és az új jobb beket a kezdőbe!!!!!!
Végül hajrá azért UTE is!!!
Deco 1általán nem Ronaldinho helyén játszik! Deco Xavi mellett a középpálya közepén játszik! Ronnie pedig sokkal előrébb!boggabor írta:Az a problema szerintem, hogy Deco a Ronni helyen jatszik ezert neki a ball oldalon kell jatszani es ott nem igaz tud megelni kellene egy ball oldali futot veni
ugye ezt nem gondolod komolyan, h egy Ronaldinhot leültet az edző a padra?boggabor írta:Nem volt szerencsenk, de ez a pont nem rossz sot es orulok, hogy van egy uj tehetsegunk, de a Ronaldinho az agyamra megy, hogy nem csinal semit mesze iden o a leggyengeb meg jo merkozese nem volt ha igy folytatja akor uljon le a cserepadra a fiatalok legalab hajtanak es megint Gio volt a mecs legjobbaja Eto`oval egyut